الفندق فاميلي جدا و مناسب جدا و عائلي و حمامات السباحة كتير و مساحه الفندق كبيره و الاكوا بارك مناسبه لمختلف الاعمار و الانيميشن تيم حلو و مستوي الاكل كويس ومتنوع ويوجد حمامات سباحة مناسبة للاطفال ومكان مناسب للاسترخاء واكيد هكرر التجربة لكن الروم سيرفس سيئ جدا لم يستجيب وبيتاخر
تاريخ الإقامة: مايو 2022
تم الرد 8 مايو 2022
شكرا عميلنا العزيز على وقتك لمشاركة تعليقك الجميل والذى من شأنه تحفيزنا لمواصلة العمل والارتقاء بالمستوى دائما ونتمنى تكرار الزيارة مرة اخرى ادارة فندق اكوا فيستا
رحلة جميلة كل سنة وانتم طيبين اقامة جميلة ومعاملة رقيقة من جميع العاملين وكل عام وانتم فى تقدم وازدهار المطاعم ممتازة والانيميشن رائع فقرات جميلة واكوا جميلة وحمامات سباحة ممتازة وخدمة نضافة الغرف رائعة مع لمسات فنية جميلة
استفسر من Emadnady عن Pickalbatros Aqua Vista Resort Hurghada
أشكر Emadnady
استجاب Diana Guest Relation Manager, Gästeservice/Empfang في Pickalbatros Aqua Vista Resort Hurghada, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 27 أبريل 2022
شكرا مستر عماد على تعليقك الجميل والرائع وبنتمنى تكرروا الزيارة مرة اخرى لان فعلا احنا كنا مبسوطين وحضراتكم معانا بالفندق وكلى سنة وانت طيب وعيد سعيد
Marma-22
تمت كتابة التعليق في 26 أبريل 2022 عبر الأجهزة المحمولة
فندق رائع وخدمه ممتازه الغرفه كبيره مستوي النظافه حلو والشو جميل جدا رقص ةلاطفال حلو جدا والاكل حلو جدا ورايع وجميل والمسابح كثيرة جدا ونظيفة وخلوة وهادية جدا كانت رحلة خلوة ي ريت اجي تاتي قريب ان شاءالله وشكرا لي فريق الانميشين لانهم محلين الرحلة كلها والفندق شكرا جدا
استفسر من Marma-22 عن Pickalbatros Aqua Vista Resort Hurghada
أشكر Marma-22
استجاب Diana Guest Relation Manager, Gästeservice/Empfang في Pickalbatros Aqua Vista Resort Hurghada, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 26 أبريل 2022
عزيزى العميل نشكرك على وقتك لكتابة ومشاركة تعليقك تارائع ونشكرك ايضا على كلماتك الجميلة التى من شأنها تحفيزنا للاستمرار على نفس المستوى ادارة فندق اكوا فيستا
فندق جميل جدا ونضيف قوى انبسطنا قوى والخدمة جميلة والبرامج ممتعة قوى وانا هاجى علطول لانى استمتعت فية قوى والاكوا جميلة وألعاب الاطفال تحفة والاولاد اتبسطوا كتير والاكل جميل ونضيف وكلهم هنا محترمين قوى
استفسر من Thu8hh عن Pickalbatros Aqua Vista Resort Hurghada
أشكر Thu8hh
شكرا عميلنا العزيز على وقتك لمشاركة تعليقك حول الاقامة بالفندق ونعد حضرتك بالاستمرار على نفس المستوى لنحوذ على اعجاب النزلاء ادارة فندق اكوا فيستا
سفرة كتير حلوة ، الخدمة ممتازة و الاكل كتير طيب و نظافة الغرف و الاوتيل ١٠/١٠ و حبينا كتير مصر و الاجواء هون و النشاطات حلوة كتير و انشالله منرجع نعيدا مرة تانية . الصغار مبسوطين كتير و بدون نمدد الاجازة كمان و نحني كمان لو كنا نعرف هيك الاجواء حلوة كانت حجزنا اسبوعين اقل شي بس انشالله المرة التانية و انا كتير حبيت هون و مين ما عم يسألني عن الرحلة قلتلون عن المنطقة و الرحلة و اسم الاوتيل و منتشكر الكل على كل شي و انشالله نشوفهون مرة تانية .
استفسر من Vhhbx_45 عن Pickalbatros Aqua Vista Resort Hurghada
أشكر Vhhbx_45
استجاب Diana Guest Relation Manager, Gästeservice/Empfang في Pickalbatros Aqua Vista Resort Hurghada, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 13 أبريل 2022