الاكل جيد جدا والمعامله بتاعت الناس كويسه جدا وناس محترمه والانيميشن ممتازين جدا وحفلات حلوه جدااا وحمامات السباحه والاكواب بارك حلوين اووى وممتعه جدااا للأطفال والكبار واكيد زيارتى انا واسرتى هتتكرر تانى
- انتظار مجاني للسيارات
- شاطئ
الاستف ممتاز جدااا ومعاملتك كويسه اوى بس مستوى الاكل ليس جيد الحلويات حلوه
الاوض كويسه جدا ومستوى النظافه جيد جدااا وحمامات السباحه حلوه والاكواب بارك جميله جدا تشوهات الانميشن حلوه جدا والبحر حلو جداااااا
فندق رويال فارو مكادى من اجمل الفنادق إلى موجوده فى الغردقه ومن اجمل الأماكن إلى نزلت فيها انا وعيلتى بجد اتبسطنا جدا مستوى الخدمه رائع والمكان لطيف ونظيف وفى حفلات يوميه والأموال بارك تحفه واتمنى اكرر الزياره تانى
احب انصح كل الناس تيجي هنا بجد الفندق تحفه واتبسطنا جدا
الاكل جميييل فعلا والاكوا بارك جامده جدا فعلا الاولاد كانوا فرحانين جدا وحمام السباحه نضيف ورائع واخيرا اشكر الانيميشن تيم فعلا عاملين روح حلوه للفندق شكرا بجد
الاوتيل حلو جداا ومريح والناس ذوق كلها بجد .. وخصوصا تيم الانميشن ناس لذيذه جداا و عسل .. كانت تجربه جميله جداا .........
و العروض الليليه جميله
الاكل مش احسن حاجه
رحله لذيذه ف المجمل
وممكن اكررها تاني
الاوض جميله وحمامات السباحة جميله جدااا بصراحه والاكوا بارك ديه تحفه جدا والأكل حلو اوووى ومستوى الخدمه كويس جدا والناس الى شغالين فى المكان كلهم كويسين وناس محترمين وحفلات الانيميشن اليوميه حلوه جدااا