الفندق الصراحة فيه مميزات وعيوب
نبدا بالعيوب :
1-الفندق زحمة جدااا يمكن فيه فوق ال 1500 مصري
2-المطعم الرئيسي سئ جدا والاكل في الارض لدرجة كنت كذا مرة هتزحلق من الاكل ومش نضيف وريحته وحشة وانا خدت 4 ايام مفيش مرة ادخله الاقي الطربيزة مفروشة او عليها كراسي لازم لما ادخل افضل ادور علي كرسي انا واسرتي واروح بنفسي اجيب الشوك والمعالق والمناديل انا اول مرة في حياتي يحصل معايا كده
3- نيجي بقي للاطباق والبولات والشوك والمعالق مش نضيفة كلها وسخة انا اول مرة اشوف كده ودي مش حالة واحدة لا ده كل يوم نفس النظام ونفس عدم النظافة ..يعني اللي رايح يفضل ياخد معاه شوكته وطبقه
4- الاكل بقي سئ بمعني الكلمة يمكن الكويس في الاكل في الغدا بيعملوا مشويات كويسة والحلو مقبول ..والسناكس في القرية عبارة عن مشروبات بس اللي هي عصاير التنك والكولا والمياه وحشة اسمها سيوة طعمها مالح خالص ..وفي نوعية زبائن صعبة في المطعم بياخدو كميات رهيبة ومش بياكله ده غير انهم بيتعملوا مع الاكل بطريقة تخلي الواحد يقرف انه ياكل الصراحة
المميزات بقي :
1- الاوض نضيفة الصراحة وواسعة وخدمة الغرف كويسة يعني كنت اروح افطر ارجع الاقي الغرفة نضيفة
2- الاكوا حلوة وممتعة ومنظمة بس الصراحة حمامات السباحة اللي في الاكوا مش نضيفة بالاخص البسين الامواج ده
3- العاملين هناك كويسين وذوق والصراحة بيخدموا
4- اجمل حاجة هناك البحر والشاطئ الصراحة اكتر من رائع المياه تحفة ورملة والاسماك جميل جدا تحفة
المزيد
- خدمة الغرف