لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
يستعرض 16 شخص هذا الفندق
Booking.com
‪د.إ.‏ ‎444‬
يمكن استرداد المبلغ المدفوع كاملاً قبل الجمعة، 7 يونيو
Hotels.com
‪د.إ.‏ ‎490‬
يمكن استرداد المبلغ المدفوع كاملاً قبل الجمعة، 7 يونيو
شامل الإفطار
احصل على مكافآت مع One Key
Agoda.com
‪د.إ.‏ ‎355‬
يمكن استرداد المبلغ المدفوع كاملاً قبل السبت، 1 يونيو
شامل الإفطار
حجز سهل وسريع
الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
Wael Younis
القاهرة, مصر

العجوزة

5.0 من 5 دوائرتمت كتابة تعليق 8 سبتمبر 2019عبر الأجهزة المحمولة
من افضل الاماكن على الاطلاق المناسبة للعائلات باشكر ادارة الفندق على اختيار وتعيين ال staff حقيقي نقطة قوة للفندق بلا جدال وده اللي خلانا نكرر التجربة تانى مرة في ال٣ سنين اللي فاتوا قابلنا في الريسبشن اول ماوصلنا شاب شاطر ومهذب جدا اسمه محمد واحنا ماشيين قابلنا حد تانى اسمه مايكل نفس الاستاندارد شاطرين جدا ومهذبين وبيحسسوك طول الوقت انك في اجازة ومافيش حاجه ممكن تضايقك على الاطلاق ده غير كل الناس في المطعم او البيسين او اللونا بارك او خدمة الغرف حتى الشباب الجمال اللي في الاكوا بارك قمه الادب والشطارة والذوق .
نيجى بقى لامكانيات الفندق سواء الاكوا بارك او المطاعم او السناك كورنرز اللي تقريبا في كل حتة او البيسين اللي مناسب لكل الاعمار
الاكل جيد جدا فاضل بس شوية تنوع في الاطباق الرئيسية بوفيه الحلويات تحفه طول الوقت ومتنوع وغنى جدا فعلا تجربة جميله واكيد هكررها تانى .
اخر حاجه قابلت حد من الfront office وانا بعمل check out اسمه بولس بشكره على ذوقه وانه بكلمات بسيطه ساب انطباع رائع عندي ومميز عن الstaff والمكان .
ومش هنسى للbell man اسمه محمد احلى ابتسامه وادب وذوق
Thx serinity for the amazing vacations especially that was with my big family , sure we will back again 🙏
تاريخ الإقامة: سبتمبر 2019
نوع الرحلة: سافر مع العائلة
هل تواجه مشكلة مع هذا التعليق؟
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Hotel M, Guest Relations Manager في سيرينتي فن سيتي, لهذا التعليق
تم الرد 9 سبتمبر 2019
Dear Valued Guest,

Thank you for taking the time to post your review on the Trip Advisor.
We were happy to know that you were satisfied with the resort’s services and facilities and that our team members have managed to meet your expectations in regards to the service delivered.

We put a lot of effort in to maintain the highest standards of service our guests would expect from our hotels and we do appreciate your kind recognition.

We will be looking forward to welcoming you back to Serenity Fun city soon.

Kindest Regards,
Guest Relations Service
Serenity Makadi Beach
يعبر هذا الرد عن الرأي الشخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC.
الفنادق القريبة
Priceline
‪د.إ.‏ ‎610‬
يمكن استرداد المبلغ المدفوع كاملاً
لا يلزم الدفع المسبق
‪Go to your Happy Price‬
  • Hotels.com
    ‪د.إ.‏ ‎616‬
  • Vio.com
    ‪د.إ.‏ ‎397‬
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎616‬
على بعد 2.8 كم من سيرينتي فن سيتي
خدمة واي فاي مجانية
انتظار مجاني للسيارات
Booking.com
‪د.إ.‏ ‎430‬
يمكن استرداد المبلغ المدفوع كاملاً
  • Priceline
    ‪د.إ.‏ ‎444‬
  • Agoda.com
    ‪د.إ.‏ ‎359‬
  • JAZ
    ‪د.إ.‏ ‎373‬
على بعد 2.4 كم من سيرينتي فن سيتي
خدمة واي فاي مجانية
انتظار مجاني للسيارات
Booking.com
‪د.إ.‏ ‎469‬
يمكن استرداد المبلغ المدفوع كاملاً
  • Priceline
  • Vio.com
  • eDreams
على بعد 0.5 كم من سيرينتي فن سيتي
انتظار مجاني للسيارات
حمام سباحة
Priceline
‪د.إ.‏ ‎422‬
يمكن استرداد المبلغ المدفوع كاملاً
لا يلزم الدفع المسبق
‪Go to your Happy Price‬
  • Booking.com
    ‪د.إ.‏ ‎376‬
  • Agoda.com
    ‪د.إ.‏ ‎335‬
  • Trip.com
    ‪د.إ.‏ ‎622‬
على بعد 3.0 كم من سيرينتي فن سيتي
انتظار مجاني للسيارات
حمام سباحة
Booking.com
‪د.إ.‏ ‎1,069‬
يمكن استرداد المبلغ المدفوع كاملاً
  • Priceline
  • Vio.com
على بعد 3.4 كم من سيرينتي فن سيتي
انتظار مجاني للسيارات
مطل على الشاطئ
Priceline
‪د.إ.‏ ‎641‬
يمكن استرداد المبلغ المدفوع كاملاً
‪Go to your Happy Price‬
  • Booking.com
    ‪د.إ.‏ ‎691‬
  • Agoda.com
    ‪د.إ.‏ ‎548‬
  • Hotels.com
    ‪د.إ.‏ ‎853‬
على بعد 3.3 كم من سيرينتي فن سيتي
انتظار مجاني للسيارات
مطل على الشاطئ
Booking.com
‪د.إ.‏ ‎594‬
يمكن استرداد المبلغ المدفوع كاملاً
  • Priceline
    ‪د.إ.‏ ‎518‬
  • Vio.com
    ‪د.إ.‏ ‎471‬
  • JAZ
    ‪د.إ.‏ ‎654‬
على بعد 4.1 كم من سيرينتي فن سيتي
انتظار مجاني للسيارات
حمام سباحة
Hotels.com
احصل على مكافآت مع One Key
  • Priceline
  • ZenHotels.com
    ‪د.إ.‏ ‎375‬
  • Algotels
على بعد 2.6 كم من سيرينتي فن سيتي
انتظار مجاني للسيارات
حمام سباحة
Hotels.com
احصل على مكافآت مع One Key
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎955‬
  • ZenHotels.com
    ‪د.إ.‏ ‎599‬
  • Booking.com
    ‪د.إ.‏ ‎953‬
على بعد 3.5 كم من سيرينتي فن سيتي
خدمة واي فاي مجانية
انتظار مجاني للسيارات
طالع المزيد من الفنادق في خليج مقادي
التعليقات (4,346)
تصفية التعليقات
4,347 نتائج
تقييم المسافر
3,488
541
172
75
71
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
3,488
541
172
75
71
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
213 - 218 من 4,347 تعليق
تمت كتابة التعليق في 26 يوليو 2019

فندق متميز جدا ف كل حاجة والخدمة والغرف منتهي النظافة والاولاد اتمتعوا بالبسين والحفلات سواء ع البسين الصبح او الحفلات المسائية والاكوا بارك روعة والمأكولات طوال اليوم حاجة فعلا مشرفة شكرا لفريق عمل الفندق

تاريخ الإقامة: يوليو 2019
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر HaidyE107
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Hotel M, Guest Relations Manager في سيرينتي فن سيتي, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 27 يوليو 2019
ترجمة Google

Dear Valued Guest
Thank you so much for taking the time to post a review on your recent vacation spent here with us at Serenity, we are being grateful for your nice comments concerning our courteous staff and numerous facilities.
We look forward to welcoming you back once again.

With best regards,
Angelika

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 11 يوليو 2019

اولا البحر جميل ونضيف ومساحة الشاطئ طويله ودي حاجه جميله الواحد حاسس ان الشاطئ مش زحمه وفريق الانميشن فريق مضحك وفقراتهم بالليل جميلة اما بالنسبه للاكل والشرب جميل والاكوا بارك فوق الممتاز بشويه كتير جدا..

تاريخ الإقامة: يوليو 2019
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
2  أشكر gonygado
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Hotel M, Guest Relations Manager في سيرينتي فن سيتي, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 11 يوليو 2019
ترجمة Google

Dear gonygado,
Thank you for your feedback regarding the stay in Serenity Fun City.
We are happy to know that you have enjoyed the vacation and hope to see you soon again.
Kindest regards,
Angelika

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 26 مارس 2019

فندق ممتاز من كل شئ
منذ وصولنا والجميع يحاول مساعدتنا وتلبيه رغباتنا كلها ويحاولوا يشوفوا لو فى اى مشكله او حاجه مضايقانا
الألعاب المائية كانت كويسه جدا
الملاهى بالفندق جميله ومجانيه للأطفال تحت ١٢ سنه
الحفلات المسائية جميله جدا وفيها تنوع ممتاز
الحقيقه مكان كله ممتاز وبيحاولوا يصلحوا اى مشكله ولو بسيطه بكل جهدهم وبدون امتعاض او تأفف

تاريخ الإقامة: مارس 2019
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
التعليقات التي تم تجميعها بالتعاون مع هذا الفندق.
1  أشكر Coastal46800496909
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Hotel M, Guest Relations Manager في سيرينتي فن سيتي, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 27 مارس 2019
ترجمة Google

Dear Valued Guest,

Thank you for choosing the Serenity Fun City Resort and for taking the time to post your kind and helpful review.

We are very pleased to read that you enjoyed your stay with us. It was a pleasure to meet you and we hope you will return soon.

We always remain at your service.
Kind regards

Codi
Guest Relations
Serenity Fun City

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 3 فبراير 2019 عبر الأجهزة المحمولة

من أفضل الفنادق فى الغردقة بنشكر مستر بولس على سرعه التسكين و حسن المعامله الغرف نظيفه وواسعة الاكل لذيذ و متنوع و الاكتيفيشين حلو جدا طول الْيَوْمَ ودى الزياره التانيه لينا و سوف تكون كل سنه والاكوا بارك حلوه للكبير و الصغير و البحر جميل

تاريخ الإقامة: فبراير 2019
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
2  أشكر HaidyN_13
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Hotel M, Guest Relations Manager في سيرينتي فن سيتي, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 3 فبراير 2019
ترجمة Google

Dear Haidy,

We do appreciate your endeavor in posting a review on your vacation at Serenity, we would like to seize this very chance and express our genuine gratitude for your lovely comments concerning our genuine hospitality and top notch service.

We are always there at your disposal to provide you with an exclusive treatment and utmost care to guarantee you a most pleasant vacation.

We very much look forward to you returning in the near future.


With best regards,

Maria
Guest Relations Service
Serenity Fun City

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 24 نوفمبر 2018 عبر الأجهزة المحمولة

مكان أكثر من رائع خدمة ٧ نجوم stuff هايل جدا جدا نظافة المكان رائعة الغرف مريحه الاكل متنوع و ممتع و طعمه شهي جدا الشاطئ رائع الناس حقيقي مهتمين ازاي يوصلوك لقمة السعادة والانبساط مكان فيه كل انواع و سبل الانبساط والراحة

تاريخ الإقامة: نوفمبر 2018
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
1  أشكر Nour664
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Hotel M, Guest Relations Manager في سيرينتي فن سيتي, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 24 نوفمبر 2018
ترجمة Google

Dear Valued Guest,

Thank you so much for sharing this lovely review about our hotel, we really appreciate it.
We are delighted to read that you and your family enjoyed your stay with us and that our facilities met your expectations.
It was a pleasure to host you all and we hope we will meet you at Serenity Fun City again in the near future.
Best wishes,
Angelika
Guest Relations Manager
Serenity Fun City

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات