من افضل الاماكن على الاطلاق المناسبة للعائلات باشكر ادارة الفندق على اختيار وتعيين ال staff حقيقي نقطة قوة للفندق بلا جدال وده اللي خلانا نكرر التجربة تانى مرة في ال٣ سنين اللي فاتوا قابلنا في الريسبشن اول ماوصلنا شاب شاطر ومهذب جدا اسمه محمد واحنا ماشيين قابلنا حد تانى اسمه مايكل نفس الاستاندارد شاطرين جدا ومهذبين وبيحسسوك طول الوقت انك في اجازة ومافيش حاجه ممكن تضايقك على الاطلاق ده غير كل الناس في المطعم او البيسين او اللونا بارك او خدمة الغرف حتى الشباب الجمال اللي في الاكوا بارك قمه الادب والشطارة والذوق .
نيجى بقى لامكانيات الفندق سواء الاكوا بارك او المطاعم او السناك كورنرز اللي تقريبا في كل حتة او البيسين اللي مناسب لكل الاعمار
الاكل جيد جدا فاضل بس شوية تنوع في الاطباق الرئيسية بوفيه الحلويات تحفه طول الوقت ومتنوع وغنى جدا فعلا تجربة جميله واكيد هكررها تانى .
اخر حاجه قابلت حد من الfront office وانا بعمل check out اسمه بولس بشكره على ذوقه وانه بكلمات بسيطه ساب انطباع رائع عندي ومميز عن الstaff والمكان .
ومش هنسى للbell man اسمه محمد احلى ابتسامه وادب وذوق
Thx serinity for the amazing vacations especially that was with my big family , sure we will back again 🙏