لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
يستعرض 32 شخص هذا الفندق
Expedia.com
US$ 176
طالع العرض
الإلغاء مجانًا حتى 01‏/10‏/21
Hotels.com
US$ 176
طالع العرض
الإلغاء مجانًا حتى 01‏/10‏/21
Destinia.com
US$ 129
طالع العرض
Booking.comUS$ 218
eDreamsUS$ 218
getaroom.comUS$ 245
طالع 17 عرض متاح
* الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
التعليقات (2,783)
تصفية التعليقات
2,783 نتائج
تقييم المسافر
2,180
385
110
57
51
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
2,180
385
110
57
51
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
60 - 65 من 2,783 تعليق
تمت كتابة التعليق في 15 سبتمبر 2019 عبر الأجهزة المحمولة

فندق رائع وإقامة مريحة ومستوي الخدمة فوق الممتاز بصراحة استف قمة في الذوق والتعاون دي تاني مرة انزل في سيرينتي فن سيتي أنا بشكر كل العاملين في هذا المكان الرائع أكتر حاجة عجبتي مستوي النظافة في الغرف والمطاعم وكل مكان في الفندق بالنسبة للأكل جميل وبالأخص الحلويات فوق الممتازة وتنوع كبير فيها وفي الفاكهة أيضا شكرا سيرينتي فن سيتي واتمني انزل تاني ان شاء الله

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2019
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر osamaaly78
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Hotel M, Guest Relations Manager في سيرينتي فن سيتي, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 15 سبتمبر 2019
ترجمة Google

Dear Mr. Osama

Thank you for taking the time to post your review on the Trip Advisor.
We were happy to know that you were satisfied with the resort’s services and facilities and that our team members have managed to meet your expectations in regards to the service delivered.

We put a lot of effort in to maintain the highest standards of service our guests would expect from our hotels and we do appreciate your kind recognition.

We will be looking forward to welcoming you back to Serenity Fun City soon.

Kindest Regards,
Guest Relations

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 10 سبتمبر 2019 عبر الأجهزة المحمولة

الفندق ممتاز .... ونظيف جدا والاقامه ممتعه والعاملين بالفندق .... محتاجين... والالعاب رائعه ... استمعناا انا والاسره بجو رائع من الاهتنام والهدوء . والنظافه حقا انها رحله الاحلام او رحلة العمر اتمني ان اذهب الي هناك دما لاستمتع بهذ الحو الرائع والأكل ممتاز

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2019
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
1  أشكر Hanan S
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Hotel M, Guest Relations Manager في سيرينتي فن سيتي, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 11 سبتمبر 2019
ترجمة Google

Dear Hanan

Thank you for taking the time to post a review with the feedback on your vacation here with us at Serenity.

Our whole management and staff teams do not spare efforts to meet requirements and expectations of all our hotel guests.

We do highly value all your comments that are always of a paramount importance for us. We wish to be able to host you once more in our sunny resort.

Kind regards,
Guest Relations Service

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 8 سبتمبر 2019 عبر الأجهزة المحمولة

من افضل الاماكن على الاطلاق المناسبة للعائلات باشكر ادارة الفندق على اختيار وتعيين ال staff حقيقي نقطة قوة للفندق بلا جدال وده اللي خلانا نكرر التجربة تانى مرة في ال٣ سنين اللي فاتوا قابلنا في الريسبشن اول ماوصلنا شاب شاطر ومهذب جدا اسمه محمد واحنا ماشيين قابلنا حد تانى اسمه مايكل نفس الاستاندارد شاطرين جدا ومهذبين وبيحسسوك طول الوقت انك في اجازة ومافيش حاجه ممكن تضايقك على الاطلاق ده غير كل الناس في المطعم او البيسين او اللونا بارك او خدمة الغرف حتى الشباب الجمال اللي في الاكوا بارك قمه الادب والشطارة والذوق .
نيجى بقى لامكانيات الفندق سواء الاكوا بارك او المطاعم او السناك كورنرز اللي تقريبا في كل حتة او البيسين اللي مناسب لكل الاعمار
الاكل جيد جدا فاضل بس شوية تنوع في الاطباق الرئيسية بوفيه الحلويات تحفه طول الوقت ومتنوع وغنى جدا فعلا تجربة جميله واكيد هكررها تانى .
اخر حاجه قابلت حد من الfront office وانا بعمل check out اسمه بولس بشكره على ذوقه وانه بكلمات بسيطه ساب انطباع رائع عندي ومميز عن الstaff والمكان .
ومش هنسى للbell man اسمه محمد احلى ابتسامه وادب وذوق
Thx serinity for the amazing vacations especially that was with my big family , sure we will back again

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2019
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر waelyounis
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Hotel M, Guest Relations Manager في سيرينتي فن سيتي, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 9 سبتمبر 2019
ترجمة Google

Dear Valued Guest,

Thank you for taking the time to post your review on the Trip Advisor.
We were happy to know that you were satisfied with the resort’s services and facilities and that our team members have managed to meet your expectations in regards to the service delivered.

We put a lot of effort in to maintain the highest standards of service our guests would expect from our hotels and we do appreciate your kind recognition.

We will be looking forward to welcoming you back to Serenity Fun city soon.

Kindest Regards,
Guest Relations Service
Serenity Makadi Beach

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 26 يوليو 2019

فندق متميز جدا ف كل حاجة والخدمة والغرف منتهي النظافة والاولاد اتمتعوا بالبسين والحفلات سواء ع البسين الصبح او الحفلات المسائية والاكوا بارك روعة والمأكولات طوال اليوم حاجة فعلا مشرفة شكرا لفريق عمل الفندق

تاريخ الإقامة: يوليو 2019
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر HaidyE107
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Hotel M, Guest Relations Manager في سيرينتي فن سيتي, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 27 يوليو 2019
ترجمة Google

Dear Valued Guest
Thank you so much for taking the time to post a review on your recent vacation spent here with us at Serenity, we are being grateful for your nice comments concerning our courteous staff and numerous facilities.
We look forward to welcoming you back once again.

With best regards,
Angelika

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 11 يوليو 2019

اولا البحر جميل ونضيف ومساحة الشاطئ طويله ودي حاجه جميله الواحد حاسس ان الشاطئ مش زحمه وفريق الانميشن فريق مضحك وفقراتهم بالليل جميلة اما بالنسبه للاكل والشرب جميل والاكوا بارك فوق الممتاز بشويه كتير جدا..

تاريخ الإقامة: يوليو 2019
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
2  أشكر gonygado
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Hotel M, Guest Relations Manager في سيرينتي فن سيتي, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 11 يوليو 2019
ترجمة Google

Dear gonygado,
Thank you for your feedback regarding the stay in Serenity Fun City.
We are happy to know that you have enjoyed the vacation and hope to see you soon again.
Kindest regards,
Angelika

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات