لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
يستعرض 19 شخص هذا الفندق
Booking.com
US$ 217
طالع العرض
الإلغاء مجانًا حتى 13‏/08‏/21
Trip.com
US$ 194
طالع العرض
الإلغاء مجانًا حتى 13‏/08‏/21
ZenHotels.com
US$ 217
US$ 138
طالع العرض
eDreamsUS$ 217
getaroom.comUS$ 181
PricelineUS$ 217
طالع 16 عرض متاح
* الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
التعليقات (2,723)
تصفية التعليقات
2,723 نتائج
تقييم المسافر
2,131
378
109
54
51
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
2,131
378
109
54
51
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
36 - 41 من 2,723 تعليق
تمت كتابة التعليق في 17 سبتمبر 2019 عبر الأجهزة المحمولة

قرية متكاملة وعلى مستوى عالي من النظافه والرقي
الاكل رائع خصوصا في المطعم الشرقي والايطالي
اكوا بارك وملاهي وسينما وفيديو جيمز
استقبال بشوش من كل الستف
شكر خاص لمستر محمود محجوب في الريسبشن اللي سلمنا الغرف في وقت قياسي و فيو رائع
كمان جزيل الشكر لمستر احمد حسني اللي خلانا نشوف الاكل الرائع لكل مطعم على حده
تحيه خاصه لمستر احمد على ومستر مصطفى فوزي على التنظيم العالي في الاكوابارك اللي على الرغم من زحمة الفندق محسناش بكده
اخيرا الراجل المحترم الخدوم بزياده مستر أحمد عادل اتش ار له منا كل التحيه والشكر على اللي عمله معانا
بالتوفيق يارب دايما

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2019
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر Mahmoud B
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Hotel M, Guest Relations Manager في سيرينتي فن سيتي, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 17 سبتمبر 2019
ترجمة Google

Dear Mahmoud B,

We would like to thank you for expressing your opinion concerning your visit to Serenity, we are being exceedingly charmed with your comments concerning our hotel's atmosphere and delicious food.

We do highly appreciate your kind words and we do always go beyond and above to guarantee our esteemed guests an utmost courtesy and highest possible level of satisfaction.

We look forward to hosting you again in Serenity in the future.

Kind regards,
Guest Relations Service

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 17 سبتمبر 2019 عبر الأجهزة المحمولة

من اجمل وامتع الأماكن اللي زرتها من حيث الخدمة والاستقبال والتنوع والذوق الراقي بصراحه
بشكر ف الأخص محمود محجوب ف الاستقبال
احمد حسني ف المطعم
احمد عادل و محمد فوزي ف الأكوابارك
بصراحه اول حاجه بتيجي ع بالي لما افكر اريح أعصابي واغير جو

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2019
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر drmahmoudo
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Hotel M, Guest Relations Manager في سيرينتي فن سيتي, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 17 سبتمبر 2019
ترجمة Google

Dear Mahmoud

We do highly appreciate that you found the time to share your opinion on Tripadvisor.

We are enormously glad to discover that you thoroughly enjoyed your stay with us and truly appreciate your kind comments in regards to our outstanding employees.
Thank you for recognizing our services and we, in turn, are delighted to acknowledge your satisfaction, which is indicative of the fact that our sunny property does meet our guests' expectations.

We are looking forward to welcoming you back again to guarantee another flawless holiday experience.

Kind regards,
Guest Relations Service

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 17 سبتمبر 2019 عبر الأجهزة المحمولة

الصراحه فندق من الفنادق المحترمه اللي موجوده في الغردقه ألعاب للأطفال مدينه ملاهي الغرف كويسه جدا staff حاجه عظيمه جدا من الرسبشن لحد عمال الغرف وبخص بالذكر مستر محمود محجوب محترم جدا وكفايه كل يوم بيتصل علي الغرفه ويسألني محتاج حاجه يافندم وللاسف مكنش فيه سابق معرفه بيهم وكفايه ان بنتي اتبستط جدا وده كان مفرحني شكرًا الفندق علي حسن الضيافة أشوفكم السنه القادمة علي حير

تاريخ الإقامة: أغسطس 2019
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر ahmedrR5517UC
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Hotel M, Guest Relations Manager في سيرينتي فن سيتي, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 17 سبتمبر 2019
ترجمة Google

Dear Ahmed Ramadan

Thank you so much for sharing your feedback on your holiday here with us at Serenity Fun city, we are being endlessly thankful for your warm and encouraging comments concerning our hotel’s location, delicious food and friendly employees.

The vacation impressions of our valuable guests are always of high significance for us, needless to say we are extremely delighted that you had a brilliant stay in our sunny resort.
We look forward to welcoming you back again.

Warmest regards,
Guest Relations Service

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 17 سبتمبر 2019 عبر الأجهزة المحمولة

مزايا كثيرة فريدة من نوعها من حسن الاستقبال و سرعة التسكين إلي نظافة الغرف و جودة الخدمة و احترافية معاملة الأطفال ... المطاعم حدث و لا حرج ... أسبوع كل يوم مختلف عن ما قبله ... سعدنا بالإقامة سعدنا بالاهتمام و ده تاني سنة اروح هناك انا و عائلتي و اصبحت إجازة سيرينتي منتظرة من السنة للسنة ... شكرا جزيلا

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2018
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر AmrA3349
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Hotel M, Guest Relations Manager في سيرينتي فن سيتي, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 17 سبتمبر 2019
ترجمة Google

Dear Amr,

Thank you posting a wonderful 5 star review about your vacation here with us.
We value our esteemed guests at all times and our staff and management teams are going an extra mile to ensure them a most memorable and comfort time.

We are pleased to know that you entirely enjoyed your holidays with us, much appreciation for the high praises of our high standards of cleanness and food quality.
We hope to see you soon in our sunny resort again.

Kindest regards,
Guest Relations Service

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 15 سبتمبر 2019 عبر الأجهزة المحمولة

فندق رائع وإقامة مريحة ومستوي الخدمة فوق الممتاز بصراحة استف قمة في الذوق والتعاون دي تاني مرة انزل في سيرينتي فن سيتي أنا بشكر كل العاملين في هذا المكان الرائع أكتر حاجة عجبتي مستوي النظافة في الغرف والمطاعم وكل مكان في الفندق بالنسبة للأكل جميل وبالأخص الحلويات فوق الممتازة وتنوع كبير فيها وفي الفاكهة أيضا شكرا سيرينتي فن سيتي واتمني انزل تاني ان شاء الله

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2019
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر osamaaly78
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Hotel M, Guest Relations Manager في سيرينتي فن سيتي, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 15 سبتمبر 2019
ترجمة Google

Dear Mr. Osama

Thank you for taking the time to post your review on the Trip Advisor.
We were happy to know that you were satisfied with the resort’s services and facilities and that our team members have managed to meet your expectations in regards to the service delivered.

We put a lot of effort in to maintain the highest standards of service our guests would expect from our hotels and we do appreciate your kind recognition.

We will be looking forward to welcoming you back to Serenity Fun City soon.

Kindest Regards,
Guest Relations

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات