لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
أقل الأسعار لإقامتك
Booking.com
‪US$ ‎146‬
+ ‪US$ ‎38‬ الضرائب والرسوم
طالع العرض
Hotels.com
‪US$ ‎154‬
+ ‪US$ ‎44‬ الضرائب والرسوم
طالع العرض
الإلغاء مجانًا حتى 14‏/10‏/22
ZenHotels.com
‪US$ ‎126‬
+ ‪US$ ‎18‬ الضرائب والرسوم
طالع العرض
Expedia.com‪US$ ‎157‬
Travelocity‪US$ ‎154‬
travelup.com
طالع 16 عرض متاح
الأسعار الواردة هي متوسط سعر الليلة المقدم من شركائنا وقد لا تشمل جميع الضرائب والرسوم. الضرائب والرسوم المعروضة تقديرات تقريبية فقط. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
التعليقات (3,369)
تصفية التعليقات
3,369 نتائج
تقييم المسافر
2,678
439
135
62
55
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
2,678
439
135
62
55
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
61 - 66 من 3,369 تعليق
تمت كتابة التعليق في 16 سبتمبر 2021

غرفة 6210
من اجمل فنادق الغردقه اول مرة ليا انا وابنى فى الفندق ده بس مش هتكون آخر مرة أن شاء الله
العاملين على مستوى احترام حدا
الغرف نظيفه الاكل متنوع والمطاعم جميله اوى خصوصا المطعم الابطالى الاكل والخدمة فيه تحفه شكرا خاص ل مستر صابر وفريق العمل

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
2  أشكر Hebamohy
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Hotel Management, General Manager في سيرينتي فن سيتي, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 14 مايو 2022
ترجمة Google

Dear Beloved Guest

We’re so happy to hear you had a great experience at Serenity Makadi Beach.

Your review made our day! Our whole team works very hard to keep our customers happy, but we can only do it thanks to amazing customers like you.

Thanks again, and we hope to serve you again soon.

Sincerely,
Hotel Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 13 سبتمبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة

الحقيقه فندق أكثر من رائع بجد كل المراحل العمريه هتتبسط جدا وكمان الاطفال اليوم كله بيبقى فى استمتاع الأكوا الملاهى الشو بليل . الاكل تيستى حلوة جدا و متنوع وكمان الاستف هايل وبشوش جدا والتسكين كان خلال عشر دقائق . الغرف نضيفه جدا . والاستف كله متعاون . الحقيقه دة مش اول مرة انا نزلت فى الفندق اكتر من مرة .

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر Mhassan_12345
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Hotel Management, General Manager في سيرينتي فن سيتي, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 14 مايو 2022
ترجمة Google

Dear Beloved Guest

We’re so happy to hear you had a great experience at Serenity Makadi Beach.

Your review made our day! Our whole team works very hard to keep our customers happy, but we can only do it thanks to amazing customers like you.

Thanks again, and we hope to serve you again soon.

Sincerely,
Hotel Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 11 سبتمبر 2021

positive points:
1- stuff
2- Administration
3 - food
4- facilities
5- Aqua
6- The show varieties and time
negative points :
1- WI FI not stable to some rooms.
2- Animation team.
الفندق اسم على مسمى الادارة مهتمه على تلبية رغباتك و العاملين يسعون الى تلبيه رغباتك و العمل على حل مشاكلك الامر الوحيد ان خدمة الانترنت غير مستقره فى حالة بعدها عن الريسبشن و قريق النشاطات و التمثيل ضعيف جدا، توقيت العرض جيد و متنوع.
اشكر ادارة الفندق و جميع العاملين.

نصيحة حول الغرف: كل الغرف المطلة على حمام السباحة جميلة
تاريخ الإقامة: سبتمبر 2021
    • الموقع
    • الغرف
    • الخدمة
أشكر HArafat
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Hotel Management, General Manager في سيرينتي فن سيتي, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 14 مايو 2022
ترجمة Google

Dear Beloved Guest

We’re so happy to hear you had a great experience at Serenity Makadi Beach.

Your review made our day! Our whole team works very hard to keep our customers happy, but we can only do it thanks to amazing customers like you.

Thanks again, and we hope to serve you again soon.

Sincerely,
Hotel Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 10 سبتمبر 2021

الاكل كان كويس جدا،فيه تنوع، تعامل الناس لطيف جدا خاصه مع الاطفال، استف ممتاز جدا، الفندق نظيف جدا، والغرف. واسعه ونضيفه جدا، الرسبشن كان هايل، والتسكين بدري، والاداره مهتمه جدا، خاصه مستر بولس ومستر شريف

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر Medhat3019
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Hotel Management, General Manager في سيرينتي فن سيتي, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 14 مايو 2022
ترجمة Google

Dear Beloved Guest

Thank you for taking time to write about us on Trip Advisor and for recommending us on this forum.

We are pleased to know that you had a comfortable and relaxing stay with us and found all the services and amenities upto your satisfaction. As a team we believe in creating memorable moments for all our guests. Thank you for appreciating the hard work, passion and dedication of our team members.

We look forward to welcoming you back in Serenity Makadi Beach

Warm Regards
Hotel Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 8 سبتمبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة

‎في البداية شكرا سيرنتي علي الاجازة الحلوة دي
وشكرا جدا ا. شريف صبرى
‎️نبدأ من اللوبي...التسكين كان سريع والفريق كان ممتاز ومتعاون صحيح الغرف مش اقرب حاجة لكن كان عندهم طولة بال علينا

‎️الغرفة لطيفة ...محصلش تجديدات كتيير فيها لكن
‎مش محتاج اكتر من كده

‎️اللاند سكيب جميلة جدا ونظيفة جدا
‎️الpools كبيرة و كتير و نظيفة كالعادة
‎️الاكوا كبيره ولطيفة جدا مناسبة للاطفال والكبار هتحتاج ايه اكتر من كده ...السلم معقول جدا و الاصطاف اللي عليها ماشاء الله متعاونين و caring جدا علي safety
‎بينظموا و يسااعدوا
‎️البارات للساعه ١١م واللوبي طول الوقت ❤❤

‎ماكينات القهوة في كل حتة ....والاستاف مش مديلك فرصه تعمل حاجه بنفسك الكل عايز يساعد ويجبلك الحاجه بنفسه
‎️المشروبات ينقصها انها تبقي عصائر جاهزة ....مش باودر
‎️الانيماشن بقي ...تحفة من ١٠ صباحا الي ١١مساءا ومهتمين بكل حد كأنه guest الوحيد عندهم....طول الوقت يتأكدوا انك مبسوط ويشدوك تنبسط و تلعب معاهم
‎️الشو المسائي محترم جدا ومسلي ومتنوع ووقته يملي سهرتك كلها يخليك مش حابب تخرج وتسيب الفندق
‎️الماية زجاجات معدنية مش ديسبنسر وفي فنادق كتير عاملة كده من باب التوفير

‎️السناك ...تحفة ...very quality, very good taste
‎البرجر جامبو وهوم ميد اعتقد ...لأنه مخدوم مش نوع رخيص بالعكس حتي المصنعات والايس كريم والاسموزى جودة و طعم
‎️المطعم الرئيس لطيف ومتنوع ...ما تقدرش تقول ناقصك حاجة اصناف ...والاهم طعم ممتاز
‎الفطار تحفة....مش ناقص حاجة خاااللص
‎الغداء ملموم شوية وده عادي كنا بندخل نتفرج فقط مش بنقدر نأكل
‎العشاء ...لطيف في صنف او ٢ متميز الي جانب كل الاصناف الاساسية وده بالنسبة ليا كافي ينقصه المأكولات البحريه زى الجامبرى والاستاكوزا والكفته ماكنتش حلوه

‎الفاكهة نظيفة جدا واصناف حلوة....خوخ
‎و تفاح وطريقة العرض تحفة
‎شكرا لكل الشيفات والاستف اللي في المطعم متعاون جدا وبشوش وخصوصا ايهاب مكنش بيسبنا وكل شويه عايز يجبلنا حاجه....
‎الكريب و الحلويات و المعجنات و الباستا ....ايه الجودة دي
‎والاهم بقي الذوق ....
‎️كله ماشي يسألك طول الوقت ...مبسوط ...ناقصك حاجة ...
‎ايه رأيك ...عاوز تاني ...
‎من اول الروم سيرفيس الي الانيماشن الي المطاعم
‎تسلموووووووا ...والله
‎️الآااكارت .... حجزنا المطعم الايطالي كان تحفه بالرغم الدوشه اللي عملناها كان الاستاف متعاون جدا وبشوش وخصوصا النجم الشيف صابر كان خدوم جدا وجبلنا حاجات زياده ندوقها وترميسون كان تحفه

‎حتي لو في اي سلبية ...معاملة الناس في المطعم تخليك لازم تتجاوز و تخرج مبسوط
‎احتفال بكل واحد له مناسبة خاصة او عيد ميلاد
‎️ تنس الطاولة و الالعاب الكهربائيه و سيارات كهربائية للاطفال ...هتخرج تعمل ايه تاني بره
‎️المطهرات في كل حتة
‎كلمة ده مصري وده اجنبي ....مفيش خااالص

‎شكرا سيرنتي ...مخلتنيش اندم وانشاء الله نكرر الزياره
‎وهفضل دأئما اقول لأي حد طالما سيرنتي روح وانت مطمن
‎شكرا الاصطاف الجميل ...الشباب الصعيدي المحترم
اللي كله ذوق...
و اخص بالشكر المايسترو استاذ شريف صبرى ....حل مشكله بسيطه في ثواني وبحرافيه وكان متعاون جدا ودينموا في الفندق كله
احلي حاجه في سيرنتي الناس الجميله اللي فيها ❤️

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر Mmmsheta
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Hotel Management, General Manager في سيرينتي فن سيتي, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 14 مايو 2022
ترجمة Google

Dear Beloved Guest

Thank you for taking time to write about us on Trip Advisor and for recommending us on this forum.

We are pleased to know that you had a comfortable and relaxing stay with us and found all the services and amenities upto your satisfaction. As a team we believe in creating memorable moments for all our guests. Thank you for appreciating the hard work, passion and dedication of our team members.

We look forward to welcoming you back in Serenity Makadi Beach

Warm Regards
Hotel Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات