لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
اتصل بمكان الإقامة للاستعلام عن مدى التوفر.
تتوفر فنادق مماثلة.
طالع الكل
الفنادق القريبة
التعليقات (834)
تصفية التعليقات
834 نتائج
تقييم المسافر
234
192
151
111
146
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
234
192
151
111
146
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
54 - 59 من 834 تعليق
تمت كتابة التعليق في 28 سبتمبر 2015 عبر الأجهزة المحمولة

السلبيات :المستوي بتاع الفندق قل جدا و الادارة فاشلة و موظفين الريسبشن معندهمش اي فكرة عن اي حاجة خاصة بالفندق،اول لما وصلنا اشتكينا من التكيف و التليفون انهم مش شغالين و مستوي الاكل مش زي الاول و و الشيف العمومي بيحاول يوفر مصاريف فبيسترخص الاكل اللي بيتعمل مش بتكون نوعية اكل بيتقدم في فنادق ابدا البار بمواعيد مع ان الحجز كان all inclusive و لما سألنا فيها الريسبشن قال انا مش مطلوب مني اقول و الافراد السياحية قليلة جدا عن اخر مرة كنت فيها هناك.
الايجابيات : الموقع جميل جدا ، البحر به فيو رائع، يوجد 4 بسين و جاكوزي و كريزي ووتر ،الغرف واسعة ، عروض الانيميشن كانت حلوة و من الناس اللي كانت كويسة هناك رامز بتاع الدي جي و ميمو و روكي من فريق الانيميشن دي الناس اللي خلونا اتبسطنا
لو الادارة للفندق اتغيرت و اتغير معاها الشيف العمومي هيبقا المكان جميل جدا و يهتموا بالناس اللي بتروحلهم اكتر

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2015
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
8  أشكر muhammadelashry
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Guest Relations M, Guest Relations Manager في فندق ومنتجع هارموني مكادي باي, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 21 أكتوبر 2015
ترجمة Google

Dear Mr Muhamad!
Warm Greetings from Harmony Makadi Bay Hotel & Resort!
First let us express our deep apologies to your good self and thank you for taking part of
your valuable time to explain the inconveniences you faced during your stay with us, as
it will be of a great support to us defining and enhancing all potential weaknesses we
might be encountering.
At Harmony Makadi Bay we always give great attention to any recommendations or comments rose by our valuable guests and take them on the highest seriousness levels, so we have deeply investigated all incidents reported by your good self, we are ensuring that immediate corrective actions are being taken.

Thank You & Best Regards,

The Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 26 يوليو 2015 عبر الأجهزة المحمولة

انا نسرين وكنت في الاوتيل في اجازة العيد مبدئيا الاوتيل من ناحية المساحة فهو حلو جدا واسع وفي مساحات خضرا كتيرة ورغم ان كان زحمة لكن محسناش أنة حد مديقاك بالنسبة للاكل الصراحة متواضع جداً جداً وأحيانا مش مستوي وكتير طعمة مش حلو :( الاوض حلوة وقريبة من البحر وفي منها قريب من حمام السباحة من ناحية النضافة الاوض معقولة ،حمامات السباحة حلوة ونضيفة بس كنا بنتعب في تغير الفوط كانت بتتاخر بالنسبة للموظفين كانوا بيتعملو كويس ودائما بيبتسموا بس حقيقي اكتر حاجة عجبتني فعلا موظفين الرسبشين علي طول مبتسمين وبيتاخروش في اي سؤال وانا بالاخص باشكر مدير الاستقبال عشان كان أسلوبة معانا في منتهي الرقي والزوق وفرلنا حاجات كتير رغم زحمة شغل فأنا نيابة عن كل أسرتي بنشكرك جداً في المجمل الاوتيل وسط بس اكيد لو الأكل اتحسن اكيد هيبقي احلي كتير

تاريخ الإقامة: يوليو 2015
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
10  أشكر nanoo84
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Guest Relations M, Guest Relations Manager في فندق ومنتجع هارموني مكادي باي, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 27 يوليو 2015
ترجمة Google

Dear Our valued Nesreen,
We would like to thank you for your visit to Harmony Makadi Bay , it was truly a pleasure to serve you.

We hope that the accommodation and service were up to your entire satisfaction and met your expectations, as guests satisfactions is what we really strives for.

We would love to have the pleasure of seeing you as a regular guest to our property.

We would also like to mention that we were very pleased to know that you had enjoyed your stay with us, once we read your review we were all filled with content to know that you were pleased during your stay with us.

We also assure you that we are working on improving the staff language skills and we are looking forward to your next visit and wishing you the best in your business and personal endeavors.

Thank you,
The Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 26 يوليو 2015

خدمة ممتازة و طعام متنوع و خصوصية و شاطئ خاص و فيو رائع و نظيف جدا و جميع العاملين محترمين و الغرف جميلة و مكيفة
سعره مناسب بالنسبة للخدمات و لكن الموقع بعيد عن مدينة الغردقة و البعد بيميزه بالخصوصية .

تاريخ الإقامة: يوليو 2015
  • نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
    • الموقع
    • جودة أماكن النوم
    • الخدمة
1  أشكر muhammadelashry
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Guest Relations M, Guest Relations Manager في فندق ومنتجع هارموني مكادي باي, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 27 يوليو 2015
ترجمة Google

Dear Our valued Guest,
We would like to thank you for your visit to Harmony Makadi Bay , it was truly a pleasure to serve you.
We hope that the accommodation and service were up to your entire satisfaction and met your expectations, as guests satisfactions is what we really strives for.
We would love to have the pleasure of seeing you as a regular guest to our property.
We would also like to mention that we were very pleased to know that you had enjoyed your stay with us, once we read your review we were all filled with content to know that you were pleased during your stay with us.
We also assure you that we are working on improving the staff language skills and we are looking forward to your next visit and wishing you the best in your business and personal endeavors.

Thank you,
The Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 26 يوليو 2015 عبر الأجهزة المحمولة

الاستقبال افضل ما ف الفندق خدمة ممتازة جداا. الغرف واسعة وينقصها النظافة. الفرش قديم سيى جدا. المطعم لايرتقى لنجمة واحدة. الاكل سيى جدا.البارات ممتازة الخدمة. الجناين ف الفندق تحفة بصراحة. البحر سيى جداا والبحيرة قذرة جدا

تاريخ الإقامة: يوليو 2015
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
5  أشكر Emadosj
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Guest Relations M, Guest Relations Manager في فندق ومنتجع هارموني مكادي باي, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 27 يوليو 2015
ترجمة Google

Dear Mr. Emad
Warm Greeting from Harmony Makadi Bay Hotel & Resort.
First let us express our deep apologies to your good self and thank you for taking a part of your valuable time to explain the inconveniences you face during your stay with us, as it will be a great support to us defining and enhancing all the potential weaknesses we might be encountering, and according to that we would like to inform you that we have deeply investigated all the incidents reported by your good self, we are ensuring that an immediate corrective actions being taken, Sincerely we hope that such experience will not deter you from returning back to our resort, in meantime we look forward to welcome you back on many occasions in the future, furthermore if you would be so kind as to contact us the next time you book our hotel we will do our best to assure your stay is as pleasant and enjoyable as possible.
Thank you & Best regards
The Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 25 يوليو 2015

الغرف ممتازة والتكييفات ممتازة داخل الغرف ، والفيو رائع ، حمامات السباحة نظيفة وجميلة والاطفال استمتعوا كثيرا بالأكوا بارك ، الطعام متوسط ، المعاملة من العاملين ليست ودية سواء للمصريين أو الأجانب ، على الأقل فى المواقف التى لاحظتها .. الشاطئ والبحر وحش خصوصاً للأطفال.

تاريخ الإقامة: أغسطس 2014
  • نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
    • القيمة
    • الموقع
    • الخدمة
3  أشكر Egyzizo
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Guest Relations M, Guest Relations Manager في فندق ومنتجع هارموني مكادي باي, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 26 يوليو 2015
ترجمة Google

Dear Our valued Guest,
We would like to thank you for your visit to Harmony Makadi Bay , it was truly a pleasure to serve you.

We hope that the accommodation and service were up to your entire satisfaction and met your expectations, as guests satisfactions is what we really strives for.

We would love to have the pleasure of seeing you as a regular guest to our property.

We would also like to mention that we were very pleased to know that you had enjoyed your stay with us, once we read your review we were all filled with content to know that you were pleased during your stay with us.

We also assure you that we are working on improving the staff language skills and we are looking forward to your next visit and wishing you the best in your business and personal endeavors.

Thank you,
The Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات