لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
ثبّت أقل سعر من هذه المواقع
FindHotel
Lol.travel
StayForLong
Priceline
طالع 6 عرض متاح
* الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
التعليقات (830)
تصفية التعليقات
830 نتائج
تقييم المسافر
230
192
151
111
146
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
230
192
151
111
146
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
47 - 52 من 830 تعليق
تمت كتابة التعليق في 23 يونيو 2016

الاستقبال رائع ، الاستقبال مريح جدا جدا جدا ، فريق عمل رائع وجميل تحس ان هما اولاد بلد وعاوزين يخدموك بأي طريقة ، عاوزين يساعدوك وبيشتغلوا بابتسامة ، مستوى النظافة عالي جدا جدا ، المنظر جميل من الغرفة ، كمان حمامات السباحة جميلة ، وبحيرة صناعية جميلة بها ماء مالح من البحر ، البحر جميل ومياه نقية والمنظر جميل. حفلات حلوة كل يوم.

تاريخ الإقامة: يونيو 2016
2  أشكر momen_sabry
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Guest Relations M, Guest Relations Manager في فندق ومنتجع هارموني مكادي باي, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 25 يونيو 2016
ترجمة Google

Dear Mr. Momen,

Thank you very much for choosing to stay at Harmony Makadi Bay Resort and for taking the time to leave a review about our hotel on web site. We greatly appreciate any comments made by our guests and constantly strive to achieve the highest quality standards.
Many thanks for your decent compliments, it’s only through valuable feedback received from our valued guests, such as your good self, that we are able to maintain and further improve the quality of our services.
We are very pleased that you have enjoyed your stay with us. We place great value on your continued relationship with Harmony Makadi Bay Resort.
Looking forward to welcome you once again soon to our hotel. In the meantime, if we can be of any assistance, please do not hesitate to contact us at any time.

Thank you,
The Hotel Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 7 يونيو 2016

انا رحت المنتجع كزياره لمشاهدة القريه واخذ فكره عن مدينة مكادى باى الا انى فوجئت بهدوء المكان وروعته والمساحات الكبيره ويوجد بحيه صناعيه امام الشاطئ بمساحه كبيره فى حالة عدم استخدام الشاطئ وبعض اماكن للترفيه ...وغيرها من الاماكن الجميله وتمتاز الغرف برؤية البحر من جميع الزوايه وبها كاتيل وشاى ونسكافيه بجد روعه

تاريخ الإقامة: مايو 2016
  • نوع الرحلة: سافرت في رحلة عمل
    • القيمة
    • الغرف
    • الخدمة
4  أشكر osamanasralden
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Guest Relations M, Guest Relations Manager في فندق ومنتجع هارموني مكادي باي, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 11 يونيو 2016
ترجمة Google

Dear Mr. Osama!
Thank you very much for choosing to stay at Harmony Makadi Bay Resort and for taking the time to leave a review about our hotel on web site. We greatly appreciate any comments made by our guests and constantly strive to achieve the highest quality standards.

Many thanks for your decent compliments, it’s only through valuable feedback received from our valued guests, such as your good self, that we are able to maintain and further improve the quality of our services.

We are very pleased that you have enjoyed your stay with us. We place great value on your continued relationship with Harmony Makadi Bay Resort.
Looking forward to welcome you once again soon to our hotel. In the meantime, if we can be of any assistance, please do not hesitate to contact us at any time.

Thank you,
The Hotel Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 4 أكتوبر 2015

الفندق جميل جدا
‪خدمة ممتازة و طعام متنوع و خصوصية و شاطئ خاص و فيو رائع و نظيف جدا
والمعاملة بكل زوق واحترام

والــــ (D&J) جميل جدا جدا كان مظبط اليوم
بالاخص RAMEZ
MEMO
VIKA

وكمان ال TOP TEAM
كابتن Mohamed
كان بيعمل شو حلو بصراحة وجميل
وكل الفريق كاان جميل جدا
مننساش موظفين الاستفبال ناس زى العسل
بس ينقصها اكوا كبيرة فقط
بصراحة الواحد استمتع

شكرا لكل القائمين على الفندق
شكرا هارمونى مكادى

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2015
2  أشكر Abanoub-BANAN
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Guest Relations M, Guest Relations Manager في فندق ومنتجع هارموني مكادي باي, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 21 أكتوبر 2015
ترجمة Google

Dear Our valued Guest,

We would like to thank you for your visit to Harmony Makadi Bay , it was truly a pleasure to serve you.
We would love to have the pleasure of seeing you as a regular guest to our property.

We would also like to mention that we were very pleased to know that you had enjoyed your stay with us, once we read your review we were all filled with content to know that you were pleased during your stay with us.

We also assure you that we are working on improving the staff language skills and we are looking forward to your next visit and wishing you the best in your business and personal endeavors.

Thank you,
The Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 28 سبتمبر 2015 عبر الأجهزة المحمولة

السلبيات :المستوي بتاع الفندق قل جدا و الادارة فاشلة و موظفين الريسبشن معندهمش اي فكرة عن اي حاجة خاصة بالفندق،اول لما وصلنا اشتكينا من التكيف و التليفون انهم مش شغالين و مستوي الاكل مش زي الاول و و الشيف العمومي بيحاول يوفر مصاريف فبيسترخص الاكل اللي بيتعمل مش بتكون نوعية اكل بيتقدم في فنادق ابدا البار بمواعيد مع ان الحجز كان all inclusive و لما سألنا فيها الريسبشن قال انا مش مطلوب مني اقول و الافراد السياحية قليلة جدا عن اخر مرة كنت فيها هناك.
الايجابيات : الموقع جميل جدا ، البحر به فيو رائع، يوجد 4 بسين و جاكوزي و كريزي ووتر ،الغرف واسعة ، عروض الانيميشن كانت حلوة و من الناس اللي كانت كويسة هناك رامز بتاع الدي جي و ميمو و روكي من فريق الانيميشن دي الناس اللي خلونا اتبسطنا
لو الادارة للفندق اتغيرت و اتغير معاها الشيف العمومي هيبقا المكان جميل جدا و يهتموا بالناس اللي بتروحلهم اكتر

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2015
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
8  أشكر muhammadelashry
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Guest Relations M, Guest Relations Manager في فندق ومنتجع هارموني مكادي باي, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 21 أكتوبر 2015
ترجمة Google

Dear Mr Muhamad!
Warm Greetings from Harmony Makadi Bay Hotel & Resort!
First let us express our deep apologies to your good self and thank you for taking part of
your valuable time to explain the inconveniences you faced during your stay with us, as
it will be of a great support to us defining and enhancing all potential weaknesses we
might be encountering.
At Harmony Makadi Bay we always give great attention to any recommendations or comments rose by our valuable guests and take them on the highest seriousness levels, so we have deeply investigated all incidents reported by your good self, we are ensuring that immediate corrective actions are being taken.

Thank You & Best Regards,

The Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 26 يوليو 2015 عبر الأجهزة المحمولة

انا نسرين وكنت في الاوتيل في اجازة العيد مبدئيا الاوتيل من ناحية المساحة فهو حلو جدا واسع وفي مساحات خضرا كتيرة ورغم ان كان زحمة لكن محسناش أنة حد مديقاك بالنسبة للاكل الصراحة متواضع جداً جداً وأحيانا مش مستوي وكتير طعمة مش حلو :( الاوض حلوة وقريبة من البحر وفي منها قريب من حمام السباحة من ناحية النضافة الاوض معقولة ،حمامات السباحة حلوة ونضيفة بس كنا بنتعب في تغير الفوط كانت بتتاخر بالنسبة للموظفين كانوا بيتعملو كويس ودائما بيبتسموا بس حقيقي اكتر حاجة عجبتني فعلا موظفين الرسبشين علي طول مبتسمين وبيتاخروش في اي سؤال وانا بالاخص باشكر مدير الاستقبال عشان كان أسلوبة معانا في منتهي الرقي والزوق وفرلنا حاجات كتير رغم زحمة شغل فأنا نيابة عن كل أسرتي بنشكرك جداً في المجمل الاوتيل وسط بس اكيد لو الأكل اتحسن اكيد هيبقي احلي كتير

تاريخ الإقامة: يوليو 2015
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
10  أشكر nanoo84
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Guest Relations M, Guest Relations Manager في فندق ومنتجع هارموني مكادي باي, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 27 يوليو 2015
ترجمة Google

Dear Our valued Nesreen,
We would like to thank you for your visit to Harmony Makadi Bay , it was truly a pleasure to serve you.

We hope that the accommodation and service were up to your entire satisfaction and met your expectations, as guests satisfactions is what we really strives for.

We would love to have the pleasure of seeing you as a regular guest to our property.

We would also like to mention that we were very pleased to know that you had enjoyed your stay with us, once we read your review we were all filled with content to know that you were pleased during your stay with us.

We also assure you that we are working on improving the staff language skills and we are looking forward to your next visit and wishing you the best in your business and personal endeavors.

Thank you,
The Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات