الاجازة كانت جميلة جدا معا الفندق و العاملين اللي في بجد انا انبسط جدا من المعاملة جدا من الاستفً والمكان فعلا لي الاستجمام رائع جد و الڤيو كويس و انبسطنا جدا من فريق الترفي و البرامج اللي بعملها من الصبح لحد اخر اليوم و الشرهات متنوعة جدا و الاكل مش وحش بس في حاجات تانية دعوه دا في الفندق بجد انا استمتعت جدا ومن اكتر الحاجات و اهمها ليا تنس الطاولة جدا لو حبين تقدرا اجازة حلوة لازم تزوره الفندق دا
تم الرد 29 يوليو 2021
عزيزى النزيل نشكرك على تعليقك الجميل وثقتك بخدمتنا المتميزه التي لاقت اعجابكم خاصة فريق العمل بالفندق والانيميشن ونحن نأمل دائما في تحقيق أمنياتكم و توفير اجازه سعيده لجميع نزلائنا اللاعزاء,نتطلع الى الترحيب بكم قريبا فى لابراندا رويال مكادى . هيدى بن عيسى المدير الاقليمى و جميع اعضاء الفريق
مكان واو الشباب هنا تجنن انصح الناس كلها تيجي ... الاكل كويس الغرف حلوه اوي ... البول حلو و البحر حلو الناس كلها تجنن... الموقع واو من الغردقه ... البحر و الفيو واو اوي بصراحه دي خامس مره احي المكان الواو اوي اوي اوي
استفسر من 123tarekmohy780 عن رويال ازور مكادى
أشكر 123tarekmohy780
استجاب Guest Relation Manager, General Manager في رويال ازور مكادى, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 29 يوليو 2021
عزسزى طارق نشكرك على تعليقك الجميل وثقتك بخدمتنا المتميزه التي لاقت اعجابكم خاصة الاكل والانيميشن و فريق العمل ونحن نأمل دائما في تحقيق أمنياتكم و توفير اجازه سعيده لجميع نزلائنا اللاعزاء,نتطلع الى الترحيب بكم قريبا فى لابراندا مكادى . هيدى بن عيسى المدير الاقليمى و جميع اعضاء الفريق
الفندق جميل جدا الخدمة رائعة والاقامة ايضا العاملين في المكان رائعين جدا و ماهرين جدا في عملهم و يحبوه و مع الرغم من ان الطعام لم يكن في القد من الكفاءات التي كان فيها عام ٢٠١٩ لكن تقيمي للطعام هو متوسط احسن انيميشن ف المجرة حضرت كام شو منتخي الكفاءة والتنوع وحفلات الكوكو لوكو ممتازة
استفسر من 538mrwanm عن رويال ازور مكادى
أشكر 538mrwanm
عزيزى مروان
نشكرك على تعليقك الجميل وثقتك بخدمتنا المتميزه التي لاقت اعجابكم خاصةفريق العمل وفريق الانيميشن ونحن نأمل دائما في تحقيق أمنياتكم و توفير اجازه سعيده لجميع نزلائنا اللاعزاء,نتطلع الى الترحيب بكم قريبا فى لابراندا رويال مكادى . هيدى بن عيسى المدير الاقليمى و جميع اعضاء الفريق
الفندق رويال مكادي خدمة الغرف ممتازة جدا حمامات السباحة ممتازة 10 /10 مستوى النظافة في الغرف وحمامات السباحة ممتازة ال انيميشن عشره علي عشره ناس احترام وتعمل علي اسعاد النزول (فوكس )حد محترم جدا وذوق ويعمل على إسعاد الأطفال والاهتمام بصفة عامة الغردقة منتجع رويال مكادي
استفسر من AhmedAraveler120 عن رويال ازور مكادى
أشكر AhmedAraveler120
استجاب Guest Relation Manager, General Manager في رويال ازور مكادى, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 24 يوليو 2021
عزيزى احمد نشكركي على تعليقك الجميل وثقتك بخدمتنا المتميزه التي لاقت اعجابكم خاصة الانيميشن ونحن نأمل دائما في تحقيق أمنياتكم و توفير اجازه سعيده لجميع نزلائنا اللاعزاء,نتطلع الى الترحيب بكم قريبا فى لابراندا رويال مكادى . هيدى بن عيسى المدير الاقليمى و جميع اعضاء الفريق
Waelcarlos
تمت كتابة التعليق في 22 يوليو 2021 عبر الأجهزة المحمولة
الفندق بصراحة من اجمل الفنادق اللي ممكن تروحها كا مكان او شاطئ انا روحت ٤مرات بصراحة اول مرة ٢٠١٩ كان فظيع بمعني الكلمة تحفة تحفة السنة دي بقي مكنش احسن حاجة بصراحة في ناس من الاستف مش عارفة تتعامل مع الناس ومستوي الاكل بقي اقل من السيء ومفيش اي تنوع خالص والطعم كمان مبقاش حلو وحاجات كتير كانت free بقت extra charge لكن بصراحة المطاعم الخارجية مستوي عالي اوي اوي وكمان الانيميشن هما افضل حاجة مستمرة من ٢٠١٩ اكتر ناس بتشتغل بحب وسعادة علشان تبسط الناس وبالاخص kimo و Fox و Dodo بصراحة كل الانيميشن حلوين اتمني تعدله الحاجات الوحشة اللي في الفندق علشان بصراحة انا بحبه اوي لكن مقدرش اوعدكوا انا اجي تاني لو فضل بنفس الحال ده وبشكر فعلا فعلا مستر وليد مدير المطاعم من افضل الاشخاص اللي شوفتها في حياتي ورضا في المطعم الرئيسي انا اسف علي الاطالة شكرا .
استفسر من Waelcarlos عن رويال ازور مكادى
1 أشكر Waelcarlos
استجاب Guest Relation Manager, General Manager في رويال ازور مكادى, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 25 يوليو 2021
عزيزى السيد وائل شكرك على اختيارك فندق لابراندا رويال مكادى للاستمتاع بالاجازتك معنا ونشكرك على تعليقك على خدمتنا المتميزة التى لاقت اعجابك وخاصه فريق العمل والانيميشن وجميع ملاحظاتك ستكون فى اةلةيه الاهتمام والعمل على تفاديها فى زيارتكم القادمه نحن نعمل دائما للارتقاء بالخدمه المقدمه لجميع النزلاء الاعزاء نتطلع للترحيب بكم قريبا فى لابراندا مكادى وشكرا المدير الاقليمى وجميع العاملين هيدى بن عيسى