لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
أقل الأسعار لإقامتك
Expedia.com
US$ 155
طالع العرض
Hotels.com
US$ 155
طالع العرض
Official Hotel
US$ 130
طالع العرض
Booking.comUS$ 155
PricelineUS$ 163
eDreamsUS$ 155
طالع 14 عرض متاح
* الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
التعليقات (1,936)
تصفية التعليقات
1,938 نتائج
تقييم المسافر
1,369
364
116
46
43
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
1,369
364
116
46
43
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
1 - 6 من 1,938 تعليق
تمت كتابة التعليق في 9 سبتمبر 2021

من أفضل الفنادق اللي قمت بزيارتها من حيث فريق الانميشن ممتاز جدا جدا واكتيف بالإضافة لتنوع عروضهم وحماسهم ع مشاركة النزلاء ف كل عرض ف انا حبيت جدا زيارتي بالمكان وتحيا لريكو و بيكو ماردونا ونيكول و صابرينا عشان منساش حد كلكهم حلوين وعروض الاطفال والتنورة كريم كلكم

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر Douaahmed
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Guest Relation Manager, Owner في ‪Labranda Club Makadi‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 11 سبتمبر 2021

عزيزى النزيل
نشكرك على تعليقك الجميل وثقتك بخدمتنا المتميزه التي لاقت اعجابكم خاصة والانيميشن والعروض المسائيه الخاصه بهم ونحن نأمل دائما في تحقيق أمنياتكم و توفير اجازه سعيده لجميع نزلائنا اللاعزاء,نتطلع
الترحيب بكم قريبا فى لابرانداكلوب مكادى .
هيدى بن عيسى
المدير الاقليمى
و جميع اعضاء الفريق

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 4 سبتمبر 2021

شكرا بجد لكل القائمين علي ادارة الفندق شكر خاص للاستاذ محمد عبد المنعم الاستاف كلة بشوش معاملة أكثر من رائعة للكل سواء مصريين أو أجانب استقبال ممتاذ انيميشن تيم علي اعلي مستوي بيتش رأيع رملي نظيف اكل وشرب ممتاذ الصراحة كلوب لابراندا مافهوش غلطة شكرا بجد

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر Ali-elrefai
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Guest Relation Manager, Owner في ‪Labranda Club Makadi‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 7 سبتمبر 2021
ترجمة Google

Thank you so much for your kind words, Mr. Ali.
We really appreciate you taking the time out to share your experience with us—and we agree, Mr. Monaem is truly a gem to have on our team! We count ourselves lucky for customers like you.
We look forward to welcoming you again in the future

Hedi Ben Aissa
Cluster General Manager and the entire Team

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 26 أغسطس 2021 عبر الأجهزة المحمولة

حقيقي لم تكن المره الاولي خلال هذا العام ولكنها الرابعه من احلي الفنادق التى دخلتها في حياتي علما بأنني تكن دخلت فنادق كثيره لسلاسل مشهورة و5نجوم ولكن لم تكن بجمال فيو وجمال روح وفريق هذا الفندق حقيقي فريق متميز وأخص الشكر لاحد مسؤلي الهاوس كيبنج علي ما أوصي عمله في غرفتنا لكي نقضى عيد زواج سعيد وكمان اعطانا غرفين فيو مطل مميز علي البحر مباشرة حقيقي شكرا ا.ابراهيم وحضرتك كنت سبب لتكرار زيارتنا خلال شهر ...بجد شكرا جزيلا شكرا تيم لابراندا كلوب ...احلي فندق وشاطئ وفريق
اسرة د/فادى

تاريخ الإقامة: أغسطس 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر Mariam_Fady
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Guest Relation Manager, Owner في ‪Labranda Club Makadi‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 29 أغسطس 2021
ترجمة Google

Dear family Fady,

Thank you so much for your kind words. We really appreciate you taking the time out to share your experience with us—and we agree, Mr. Ibrahim is truly a gem to have on our team! We count ourselves lucky for customers like you.
We look forward to welcoming you again in the future.

Hedi Ben Aissa
Cluster General Manager and the entire Team

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 6 أغسطس 2021 عبر الأجهزة المحمولة

الرحلة كانت ممتعة جدا ... بداية من الاستقبال ثم ال Stuff كان ودود جدا ... الانيميشن تيم كان لطيف جدا (عصام - تيمو - تسنيم) والشو كان جميل جدا ومتنوع كل يوم عن اللي قبله - الغرف كانت مريحة والأكل في المطاعم كان لذيذ جدا ومتنوع ... شكرا للتجربة دي ❤️❤️

تاريخ الإقامة: أغسطس 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر baseladhamb
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Guest Relation Manager, Owner في ‪Labranda Club Makadi‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 12 أغسطس 2021
ترجمة Google

Dear Mr. Adham,

We would like to thank you for choosing our hotel and for taking the time to share your experience on your recent stay with us.
We are glad to note you were satisfied with your overall stay at our resort. Many thanks for your appreciative words about the level of service provided as well as the staff efforts, they are indeed doing their utmost to offer a special service and please everyone.
My team and I take pride in serving our guests and being an active part for making their well-earned holiday a great success.

Hope to see you soon again,

Hedi Ben Aissa
Cluster General Manager and the entire Team

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 6 أغسطس 2021 عبر الأجهزة المحمولة

#labranda_royal_makadi
اوحش قريه ممكن تروحها من حيث النضافه والاكل وتعامل ال staff (ريسبشن وهاوس كيبينج) :-
١) الاكل اللي بيخلص مينزلش غيره ولو هتعمل خناقه هينزلو غيره بس بشرط تفف في طابور نص ساعه كدا
٢) جودة الاكل سيئه لاقصي درجه والاكل مش طازة والحلويات قديمه والسلطه بايظه ومفيش اي تنوع
٣) علي بار البيسين مثلا تطلب مشروب يقولك مفيش اصل الكهربا قاطعه في القريه بقالها ساعتين والجهاز مش شغال ويطلع كلامه كدب لما تتاكد
٤) مفيش فوط للبسين وتعمل خناقه مع الريسبشن ويقولك اصلها بتتغسل وتضطر تاخد فوط الحمام
٥) ال house keeping تعامله سيي للغايه وتتحايل عليهم عشان ينضفو او يجيبو مايه اللي هيا حقك
٦) تطلب مايه من الريسبشن يقولك الازايز خلصانه وبعتنا نجيب فمفيش مايه
٨) مفيش شامبو ولا اي حاجة تجيب حاجتك معاك
٩) انتظااااار طوابير علي الاكل ويديك قطعه في الاخر تيجي تطلب تاني يقولك لا عشان غيرك ياخد
١٠) تطلب عيش يقولك مفيش اصل الخباز معملش عيش
١١) نضافه حمامات القريه سيئه جدا
١٢) حقيقي اسوء قريه في كل حاجة وكانت الليله ب ١٨٠٠ دبل يعني مش قليل وفعلا تعبنا من كتر الخناق كل يوم

نصيحة حول الغرف: #labranda_royal_makadi اوحش قريه ممكن تروحها من حيث النضافه والاكل وتعامل ال staff (ريسبشن وهاوس كيبينج) :- ١) الاكل اللي بيخلص مينزلش غيره ولو هتعمل خناقه هينزلو غير
تاريخ الإقامة: أغسطس 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
1  أشكر Andrew A
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Guest Relation Manager, Owner في ‪Labranda Club Makadi‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 12 أغسطس 2021
ترجمة Google

Dear Mr. Andrew,

Thank you for sharing your feedback following your stay with us at the Labranda Royal Makadi Resort. We are sorry to hear we failed to meet your expectations during your break with us and we appreciate your feedback, which will enable us to review our service standards.

Our endeavor, always, is to exceed our guests' expectations so that they may have a memorable stay with us and in turn recommend the hotel to their family, friends and associates and we are truly sorry that we weren’t able to exceed your expectations.

We have taken notes of your feedback about our culinary services for further improvement. Kindly note that our Kitchen Team are available in restaurants during meal hours and are delighted to respond positively to guests' preferences & requests. Kindly rest assured that food topic remains our priority and we save no efforts in order to please all nationalities.

We appreciate you bringing issues encountered with the hospitality level to light. This should not have been the case and please accept our sincere apologies for any shortfalls committed by any team member. Kindly rest assured that we do not tolerate such individual behaviors neither to violate the review guidelines and we will proceed with immediate corrective measures.

For our future guests please kindly be aware that our Guest Relations and Reception are available at all hours and are here to assist you throughout your stay should you have any problems, queries or concerns. Please do not hesitate to contact them.
We look forward to welcoming you once again at Labranda Royal Makadi, should you decide to give the Resort another chance.

With Best Regards,

Hedi Ben Aissa
Cluster General Manager and the entire Team

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات