أقل الأسعار لإقامتك
Expedia.com‪US$ ‎171‬
StayForLong
Official Hotel‪US$ ‎169‬
طالع 12 عرض متاح
الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
تمت كتابة التعليق في 10 مايو 2022

الفندق هنا ممتاز الاكل وا الشرب ممتاز وا الانميشن تيم هنا ممتاز جدا وا اكيد ها تيجي تاني وا بنصحكم تيجو الفندق هنا حفلات كثير ومهتمين با كل شي حتي الاطفال و بشكر سامبو وا اوباما وا كل الانميشن تيم وا هتيجي تاتي قريب جدا

أشكر Abdelsamd
استجاب Guest Relation Manager, Owner في Labranda Club Makadi, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 15 مايو 2022

عزيزى السيد عبد السلام
نشكرك على تعليقك الجميل ونشكرك ايضا على اختياراك فندق لابراندا للاستمتاع بالاجازه الخاصه بك معانا
واعجابك بالخدمات المقدمه وخصوصا مستوى الطعام والمشروبات
وفريق الانيمشن والحفلات المقدمه
ونحن نسعى دائما لتقديم افضل الخدمات لجميع النزلاء
وشكرا وكل عام وانتم بخير

تمت كتابة التعليق في 5 مايو 2022 عبر الأجهزة المحمولة

المكان هنا كويس جدا وأكثر حاجه عجبتني هنا الانميشن تيم وا بشكر الادره هنا عملين حفلات كثير واول مره اخش فندق فيه حفلات كثير كده احنا اتبسطنا جدا وا الاكل وا الشرب هنا ممتاز وا اكيد ها نيجي تاني احنا مش اول مره نيجي هنا وبنصح كل الناس تيجي هنا

1  أشكر Eslamkelany22
استجاب Guest Relation Manager, Owner في Labranda Club Makadi, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 16 مايو 2022

عزيزى السيد اسلام
نشكرك على تعليقك الجميل والكلام الرائع
ونشكرك على اختياراك فندق لابراندا مكادى للاستمتاع بالاجازه الخاصه بك معانا
واعجابك وامتنانك بالخدمات المقدمه وخصوصا فريق الانيمشن
ونوعيه الطعام المقدم والمشروبات
نحن نسعى دائما لتقديم خدمه متميزة لجميع النزلاء

تمت كتابة التعليق في 5 مايو 2022

مكان ممتاز جدا علي المستوي العملي وناس محترمه جدا في التعامل مع الغير بجد اي حد مجربش المكان ده خسران
تحياتي للجميع الاكل كويس جدا والشرب كويس جدا والانميشن تيم ممتاز ومتنوع فى العروض
صراحه استمتعت وجاى تانى

1  أشكر 2022_Mohamed_Nasr

عزيزى محمد
نشكرك على اختياراك فندق لابراندا
ونشكرك على كلامك الجميع واعجابك بالخدمات المقدمه من نوعيه الكل المقدم والمشروبات وفريق الانيمشن وجميع العاملين

تمت كتابة التعليق في 5 مايو 2022 عبر الأجهزة المحمولة

منتجع اكثر من رائع
استمتعت كثيرا بكل شىء
الخدمه والاكل والاصطف والانيميشن ناس كويسه جدا وبتحب شغلها بجد ونفسها تسعدك باي شكل دى كانت اول مره ليا وكانت تجربه جميل لكن خلاص كل ما هنزل الغردقه هيبق ف لابراندا

أشكر Wahid_said

عزيزى وحيد

تمت كتابة التعليق في 4 مايو 2022

الصراحه المطعم جميل جدا ،والمزيكا حلوه اوي والتعامل معانل كان شيك جدا بصراحه انصح بالمكان،كمان فية ميزه جميلة جدا انه طول النهار حفلات حفله الصبح حفله الظهر حفله بليل ، والاكل جميل جدا جدا الصراحه احنا انبسطنا جدا

أشكر Animfd23

عزيزى امين