لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
أقل الأسعار لإقامتك
Hotels.com
Priceline
Expedia.com
‪د.إ.‏ ‎580‬
شامل الإفطار
احصل على مكافآت مع One Key
الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
التعليقات (3,456)
تصفية التعليقات
3,456 نتائج
تقييم المسافر
2,575
574
170
70
67
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
2,575
574
170
70
67
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
76 - 81 من 3,456 تعليق
تمت كتابة التعليق في 23 أكتوبر 2022

الفندق جامد بجد اتبسطنا جدا فيه اكله كويس وشكله حلو البسين نضيف والبحر رملي والفيو تحفه وهادي
الاسطاف محترم جدا والاستقبال كان هائل وراقي
فريق الانيميشن بجد ناس جامده حاجه مبهرة عروضهم تحفه وبجد اتبسطنا معاهم النشاطات مسليه والوقت كان معاهم مبهج بجد اجمد فريق انيميشن ومخلي للفندق بهجه جامده الفندق نضيف وكل حاجه فيه متاحه تقضي اجمل وأمتع اجازه فيه

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2022
  • نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
    • القيمة
    • الموقع
    • الخدمة
أشكر DayTrip25905846895
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Guest Relation Manager, Inhaber في Labranda Club Makadi, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 24 أكتوبر 2022
ترجمة Google

Dear Mahmoud Elfakharany,

Thank you for choosing our hotel and for taking the time to post your review on Tripadvisor!

We are happy to read that you enjoyed your stay with us and that you liked the food, the beach, the view, the cleanliness, the staff, the Animation Team and the shows so much.

It was a pleasure to host you and we hope to welcome you back again soon.

Kind regards,

Hedi Ben Aissa
Cluster General Manager
and the entire Team

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 22 أكتوبر 2022

الفندق جميل جدا من حيث الاكل والإقامة والاستف محترمين
والعرض جميل جدا بالليل ومنطقه اللعب الخاصه بالأطفال
في فقرات كثيره مثل فقرات الساحر فقرات مساء في المسرح محترمين وممتعين جدا

ممتعه ليهم وجدا وناس متعاونه

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2022
    • القيمة
    • الموقع
    • الخدمة
أشكر Sara M
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Guest Relation Manager, Inhaber في Labranda Club Makadi, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 23 أكتوبر 2022
ترجمة Google

Dear Sara,

thank you for choosing our hotel and for taking the time to post your review on Tripadvisor!

We are glad to read that you and your family enjoyed your holiday with us and that you liked the food, our evening shows in Amphitheater, the kids playground and the staff.

It was a pleasure to host you and we hope to welcome you back again soon.

Best regards,

Hedi Ben Aissa
Cluster General Manager
and the entire Team

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 20 أكتوبر 2022 عبر الأجهزة المحمولة

كانت اول مرة ندخل لابراندا اول اجازه نتبسط فيها اوي كدا الفندق طلع فعلا تحفه زاي مابيتقال عنه جميل في كل حاجه ممكن تخلي الاجازه تحفه كان فيه الاكل كويس وشكل البوفيه مبهر الاسطاف ف كل المطاعم محترمين خالص وديما مبتسمين الاستقبال كان جميل وحتي واحنا مشين اتمني كل اجازة اقضيها في فندق لابراندا شكر خاص طبعا لاجمل واعظم فريق انيميشن ف العالم بجد مبهرين كل حاجه بيعملوهاا ممتازه الشوهات بليل تحفه رقص الويلكم شو والشوهات الكوميديا روعه وشو كازينو واليوم الاوريانتال والاغاني العربيه حاجه عظيمه والصبح نشاطات مفيده و الاولاد كانوا مبسوطين مع كيدز انيميشن وخصوصا (نيفين) كانت مفرحاهم طول الوقت معاهم البتزا كان يوم جميل والاورجانيك كانت رحله
جميله مسليه وفرت لينا وقت مع بعض بجد احب اشكرها جداا انيميشن مميز جدا ف لابراندا شكرا ليكم وديما ف تقدم ونجاح

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2022
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
1  أشكر 29emane
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Guest Relation Manager, Inhaber في Labranda Club Makadi, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 20 أكتوبر 2022
ترجمة Google

Dear Emane,

thank you for spending your vacation with us and for writing a review afterwards!

We are happy that you enjoyed your stay with us and liked our food, the restaurants, the service, the Animation Team, the evening shows, the activities and the kids animation.

Thank you again for choosing us, it was a pleasure to host you and we hope to welcome you back again as soon as possible!

With sunny regards,

Hedi Ben Aissa
Cluster General Manager
and the entire LABRANDA Makadi Team

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 19 أكتوبر 2022

فندق لابراندا من اجمل الفنادق الي قضيت فيها اجازه ف حياتي فندق جامد فريق الانيمشين الي فالفندق جامد من الاخر. مبهج بيعملوا عروض رقص تحفه بنفسهم الاكل كويس فالفندق والبسين نضيف وأمن للاطفال والمزيكاا علي البسين عجبتني جدا وخصوصا الصبح حاجه كدا تخليك حيوي ونشاط معاهم من الاخر الاجازه كانت جميله بيهم طبعا الاستقبال ف الفندق كان محترم وكل الاسطاف محترمين ومعاملتهم راقيه جداا وكل الي عاوزينه كنا نلاقيه وفي وقتها اجمد أجازه حضرنا الفاير شو والويلكم والكازينو دا رقص تحفه والمزيكاا بتاعت الشو روعه من الاخر دا احلي واجمد فندق وفريق انيميشن ممتاز جدا فشغله وديما كان موجود معانا

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2022
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر _J4792TI
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Guest Relation Manager, Inhaber في Labranda Club Makadi, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 20 أكتوبر 2022
ترجمة Google

Dear valued guest,

Thank you for choosing our hotel and for taking the time to post your kind and helpful review!

We are glad to know that you enjoyed your stay at Labranda Club Makadi that you liked our Animation Team, the evening shows, the activities, the food and the hotel in general so much.

Our guests’ appreciation and acknowledgment is our greatest reward and encourages us to maintain the standard of our services.

Thank you again for your nice words and we hope to see you soon at Labranda Club Makadi.

Best regards,

Hedi Ben Aissa
Cluster General Manager and the entire team

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 18 أكتوبر 2022

اعتقد انها أسوأ تجربة قد تمر بها
إدارة غير مسئولة يمكنها ببساطة إلغاء حجزك لأنك كمصرى لاترضى طموحات الفندق المادية.....اعتقد انه أسوأ شىء وانت تحجز فندق شعورك بعدم الامان من إمكانية ابلاغك بالغاء حجزك باى دعوى لنتمكن الإدارة المحترمة من تسويق الفندق بسعر أعلى
اعتقد انه الفشل بعينه

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2022
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر drahdy
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Guest Relation Manager, Inhaber في Labranda Club Makadi, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 22 أكتوبر 2022
ترجمة Google

Dear Guest,

thank you for choosing our hotel!

We are sorry that you did not had the chance to visit our beautiful destination!
Please note that we sadly can not do anything about a cancellation from your company side.

We would be happy to welcome you soon!

With kind regards,

Hedi Ben Aissa
Cluster General Manager
and the entire Team

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات