thelittlepharaoh

مكان رائع، مطعم ممتاز و مناسب جدا للاطفال و العائلات

تعليق حول أنا أكوافيفا
5.0 من 5 دوائرتمت كتابة تعليق 6 سبتمبر 2019
نظافة المكان والتنوع في المأكولات والألعاب المائية الممتعة للأطفال والكبار وعدد حمامات السباحة الكثيرة والمتنوعة والصرامة في تنفيذ أحتياطات الأمان الخاصة بالألعاب المائية وتنوع اماكن بارات السناكس بالفندق
5.0 من 5 دوائرالقيمة
5.0 من 5 دوائرجودة أماكن النوم
استجاب AhmedNaeim, General Manager في أنا أكوافيفا, لهذا التعليق
تم الرد 6 سبتمبر 2019
Dear guest,

Thank you for giving us feedback on your stay in our house. We are pleased to read that we have succeeded in providing you with an all-round well-being holiday and you could relax.
Many thanks for the very nice comments to our hotel.
We will continue to strive to maintain and improve our standard. The entire team would be delighted to welcome you back to Jaz Aquaviva.

على بعد 2.3 كم من أنا أكوافيفا

جيد ولكن يحتاج إلي الكثير من التغيير في
يجب تنوع الاكل
تغيير الانيمشن تيب تماما فهو أسوأ ما في الاوتيل
الأهتمام بصيانه حمامات الغرف واستكمال الأدوات الخاصه بها من فرش اسنان و غيرها
وجود فرق شديد في التعامل من العاملين بين المصري والاجنبي بشكل ملحوظ من الجميع بمعني المصري احسن ميروحش

أشكر makh2010
استجاب AhmedNaeim, General Manager في أنا أكوافيفا, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 8 سبتمبر 2019

Dear Guest,

Thank you for choosing Jaz Aquaviva to spend your holiday. My team and I would also like to thank you for your critical and valued feedback. We are extremely committed to delivering the perfect holiday experience for each and every guest and are extremely pleased that you have taken the time to give us your feedback.

We hope to have the pleasure to welcome you back again soon.

General Manager

تمت كتابة التعليق في 26 أغسطس 2019

شكراً لطاقم العمل فى الفندق وبالاخص فريق العمل فى مطعم وشكرا
لجميع العاملين فى الفندق ولعمال النظافه كانت تجربتى أكثر من رائعه المره الثانيه لى فى هذا الفندق ومش هتكون الاخيره الالعاب المائية فوق الممتازة وممتعه جدا

أشكر mshokr824828
استجاب AhmedNaeim, General Manager في أنا أكوافيفا, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 26 أغسطس 2019

Dear Guest,

تمت كتابة التعليق في 24 أغسطس 2019

اول مره فالفنَدق مستوى الخدمه حلو جدا الغرف نضيفه جدا جدا الاستف هايل حمامات السباحه هايله والأطفال
انلسطو جدا كل شي فعلا راىع الاصتف هايل جدا المكان نضيف بالكامل مستوى نضافه الغرفه كويس جدا شكرا على الرقت الحلو

أشكر Global469215
استجاب AhmedNaeim, General Manager في أنا أكوافيفا, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 24 أغسطس 2019

Dear guest,

تمت كتابة التعليق في 5 أغسطس 2019

اسبوع النزله المعويه
بعيدا عن المطعم ونوعيه الطعام المقدمة فيه وبعيدا عن موظف الجيم صاحب التدخين الشرس وبعيدا عن اسلوب الحجز إللى أدى بى لدفع مبلغ ١٨٠٠٠نظير غرفه اضافيه فهو مقبول وبصراحه اجمل ما فى الرحله هو استمتاع الأطفال بالاكوا

تاريخ الإقامة: يوليو 2019
أشكر yoyoyasein50
استجاب AhmedNaeim, General Manager في أنا أكوافيفا, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 9 أغسطس 2019

Dear Mr. Yassin,

Thank you for taking time to writing your review.

After investigating your reservation made by your good self via Expedia for 5 Nights.

First, we would like to draw your attention that the number of actual arrival persons was exceeding the maximum occupancy for our hotel rooms. Accordingly the extra room was offered as an option for your good self to accept or not.

We are sorry to hear that you got some sickness symptoms and didn’t ask for the medical assistance of our hotel doctor. We would like to confirm to you that all the food materials are inspected by international health & safety auditors. During your stay hotel was accommodating more than 1500 guests from different Countries.

we did arrange for you a meeting with our Kitchen Chef to hear your feedback and we offered your good self one free visit to A La Carte as a good gesture from our side which is normally extra charge.

Looking forward to welcoming your with us again.

تمت كتابة التعليق في 3 أغسطس 2019

الاستقبال من موظفي الاستقبال ليس علي مايرام , تعطل التليفون لمدة 2 يوم ولم يتم اصلاحه , حمام السباحة ليس نظيف, الغرف عند الدخول لم تكن جاهزة من اي متطلبات سواء الحمامات او المياه والاكوا بارك جيدة والحفلات تحتاج الي تنوع وان يكون مدتها اكبر

تاريخ الإقامة: يوليو 2019
أشكر YASSER A
استجاب AhmedNaeim, General Manager في أنا أكوافيفا, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 4 أغسطس 2019

Dear Mr. Afifi,

Please provide us with more information about your booking to guestrelation.aquaviva@jazhotels.com in order to investigate.

Regards,