الاجازة كانت اكتر من رائعه والفندق والاستاف هايل الايجابيات كتير اووى ، انا وصلت الاوتيل بدرى الساعة ٧:٣٠ وفوجئت بالعاملين فى الريسبشن انهم دخلونى الغرفة بعد ما وصلت ب١٠ دقايق فقط! انا قلت اكيد هنتظر لميعاد التشك ان١٢ الظهر ولكن هما كانو فى قمة الذوق والاحترام بجد ، الاكوابارك فظيعة ونظيفة جدا وكل العاملين فيها محترمين وودودين جدا حابة اشكرهم محمد وعبد العزيز وحسن واحمد ناس بجد ذوق ومحترمين جدااا .. انا كنت رايحة احتفل بعيد ميلاد وفوجئت بتورتة جتلى على الاوضة وفى المطعم الرئيسى بليل احتفلو بيا كمان حابة اشكر مستر عصام ومحمد وحيد وحاتم وسيد وعبد الله واحمد بجد اسعتدونى جداا❤️ وفؤجئت كمان باحتفالهم ليا فى مطعم البول مستر احمد وشيف مدحت واحمد وسيد وكل الاستاف هناك بجد شكراا لذووقكم اووى 🥰 مقدرش انسى كمان احلى كوكتيلات شربتها هناك اللى كانت بتجيلى من غير ما اطلبها والله مستر محمد رشدى مدير البارات وكل الاستاف المحترم اللى معاه .. بليل بقى كان الانميشن تيم بيعمل عروض تحفة رامى ولوكا واحمد ودونيكا كانو عاملين جو حلو اوى بجد بليل ويوم عيد ميلادى خلو الفندق كلو يحتفل بيا شكرا ليكم بجد .. السلبيات فقط كانت فى عدم تنوع الاكل انا فوجئت بعد ما وصلت انو ست منيو وكان الغداء كل يوم زى العشا تقربيا باختلاف صنف واحد ودا ضايقنى شوية لانى زهقت من نفس نوع الاكل بس اللى فهمتو من الاستاف ان الفندق لسة فاتح وعدد الجيست قليل ودا انا لاحظتو فعلا .. غير كدا كل حاجة هايلة شكرا اكوافيفا على الاجازة الحلوة دى💕