Dreamer17220240941

أكوافيفا الفندق الأفضل في الغردقة

تعليق حول أنا أكوافيفا
5.0 من 5 دوائرتمت كتابة تعليق 15 يناير 2024
فندق أكوافيفا من أقوى و أفضل فنادق الغردقة، الأجازة كانت حلوة جدا و كل حاجة كانت تمام زي الأكل و الشرب و الخدمة المحترمة والغرفة الراقية و معاملة الاستاف المحترمة، احب اشكر فريق الأنيميشن الجميل على النشاطات المسلية و العرض الليلي الجبار بجد شغل عالي
تاريخ الإقامة: يناير 2024
5.0 من 5 دوائرالقيمة
5.0 من 5 دوائرالموقع
5.0 من 5 دوائرالخدمة
استجاب Ayman Anis, General Manager في أنا أكوافيفا, لهذا التعليق
تم الرد 16 يناير 2024
Dear valued guest,

Best Greetings from Jaz Aquaviva hotel!

Thank you for chosen our hotel to spend your holiday and for sharing your feedback regarding your stay in Aquaviva.
The appreciating your special praise for our hotel team ,entertainment, food and room.
We are extremely committed to delivering the perfect holiday experience for every guest and we are very pleased that you enjoyed your stay here with us.

Looking forward of welcoming you once again
again.

على بعد 3.3 كم من أنا أكوافيفا
على بعد 3.5 كم من أنا أكوافيفا
طالع المزيد من الفنادق في خليج مقادي
تمت كتابة التعليق في 22 نوفمبر 2023

من لايشكر الناس لايشكر الله .💛💛💛الف شكر خااااااااااص للمدير الاستاذ((( رامز ))وللموظف المحترم الاستاذ((محمود)) ولااستاذ محمد عبد العظيم وللاستاذ احمد ريسيشن ولجميع الموظفين المحترمين اتعب وانا وعائلتي نقيمهم والله جينا من السعوديه على اروع واحلى استقبال من طاقم جاز اكو فيفا والله اتعب واشكرهم احنا من قبل نزلنا في شاليهات بس زي جاز فيفا مممممممافي اعطيهم اعلى تقيممممممم احد يتردد في الاقامه عندهم نظافه استقبال خدمات فطور عشاء غداء سناكات كل شي تحلم فيه والله شي خيااااااالي من الاخر 🌹🌹🌹🌹🤍🤍🤍🤍

أشكر Trip48960042473
استجاب Ayman Anis, General Manager في أنا أكوافيفا, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 23 نوفمبر 2023

Dear our valued guest,
Warm Greetings from Jaz Aquaviva,
First we would like to thank you for chosen our hotel for your recent holiday, and for taking a part of your valued time to share with us your experience at our hotel, it has been a pleasure to host you and we love to hear that you had a good vacation with us.
The staff is there to make you feel comfortable and ‘at home’ and we are so pleased to note that you appreciated their efforts.
Thank you for taking the time to write this review and we look forward to welcoming you back again in the near future.

Sunny regards,
Jaz Aquaviva Team.

تمت كتابة التعليق في 20 نوفمبر 2023

انصح و بقوة زيارة المنتجع ب امانة ماتقدر تحصل عليهم شي مو كويس كل حاجة زي الفل من اكل ل ترفيه ل نظافة كل ولا انسى جميع العاملين في المنتجع تعاملهم جدا جميل ومبتسمين طول الوقت والفعاليات على طول شغالة ومنتنوعة انصح ب قوة👍

أشكر OnAir09038955396
استجاب Ayman Anis, General Manager في أنا أكوافيفا, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 21 نوفمبر 2023

Dear valued guest,

Warm Greetings from Jaz Aquaviva team!
Thank you for sharing a high rating and your positive experience in Aquaviva.
We appreciate your recommendation of us and your special praise for our food, entertainment, cleanliness and hotel team.

It will indeed be our pleasure and honor to welcoming you again
Kind regards,
Jaz Aquaviva Team.

تمت كتابة التعليق في 16 نوفمبر 2023

كانت أحلى أجازة قضيتها في حياتي بسبب فريق الأنيميشن الفريد من نوعه فيه جنسيات كتير مختلفه و دي لفته حلوه من الفندق كلهم متعاونين و لطاف جدا في معاملتهم مع النزلاء، الأكل ممتاز جدا و الخدمة فوق الممتازة و الغرفة نظيفه و جميلة جدا

أشكر ahmedgnbaz11
استجاب Ayman Anis, General Manager في أنا أكوافيفا, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 17 نوفمبر 2023

Dear Mr. Ahmed,

Thank you for sharing a high rating and your positive experience in Aquaviva.
We do appreciate that you had the best vacation in your life and were satisfied with the entertainment team, food, service and room.

It was a pleasure for us to host your holiday, we look forward to welcoming you again.
Best regards,
Jaz Aquaviva

تمت كتابة التعليق في 16 نوفمبر 2023

من أفضل فنادق الغردقة من حيث الأكل و الشرب و الخدمة الفوق ممتازة و الغرفة نظيفة جداً، فريق الأنيميشن من أمتع فرق الأنيميشن القابلتها في زياراتي السابقة، الأكوابارك كبيرة جدا اللعب تلقيها كتير و مختلفة.

أشكر Connector67596008386

Dear valued guest,

Thank you for wonderful review of our Jaz Aquaviva hotel.
It is our goal that all guests feel comfortable and thank you for feedback that you had a pleasant holiday.
We appreciate your special praise for the food, drinks, service, room, entertainment team and water park.

Looking forward of welcoming you once again.
Best regards,

والطآقم كامل رهيبب ومتعاون واسلوبهههم رهيب جداً
شكراً من القلب 🇸🇦🇸🇦

• نوع الرحلة: سافرت كأزواج
أشكر Connector64737892581
استجاب Ayman Anis, General Manager في أنا أكوافيفا, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 8 نوفمبر 2023

Dear valued guest,

We would like to thank you for chosen JAZ AQUAVIVA to spend your vacation and for taken a part of your valued time to share your positive holiday experience at our resort.
Thank you for your appreciation and kind words towards our hotel team. We are pleased to know that our staff performed their duties well and ensured that all your needs were met. Of course we will pass your feedback on to the whole team.
We hope to have the pleasure of welcoming you back on your next vacation.

Best Regards,
Aquaviva Team.