Ahmed T

شكرًا للخدمه الرائعة

تعليق حول أنا أكوافيفا
5.0 من 5 دوائرتمت كتابة تعليق 13 يناير 2025
فندق Jaz AquaViva في مدينة مكادي هو وجهة مثالية لقضاء عطلة عائلية ممتعة. يتميز بغرف واسعة وعصرية مجهزة بكافة وسائل الراحة. المنتزه المائي الكبير والشاطئ الخاص يوفران الكثير من المرح. الطعام متنوع ولذيذ، والخدمة ممتازة. الأنشطة الترفيهية والرياضات المائية تجعل من الإقامة تجربة لا تُنسى.
تاريخ الإقامة: يناير 2025
نوع الرحلة: سافر مع الأصدقاء
استجاب Ayman Anis, General Manager في أنا أكوافيفا, لهذا التعليق
تم الرد 16 يناير 2025
Dear Guest,

We would like to thank you for chosen our hotel to spend your holiday and for taken a part of your valued time to share with us your holiday experience at our resort. We are looking forward to see you back in our hotel.

Best personal regards,

• Trip.com
على بعد 3.6 كم من أنا أكوافيفا
طالع المزيد من الفنادق في خليج مقادي
تمت كتابة التعليق في 3 يناير 2025

احسن انيميشن الموجود هنا في الفندق كلهم ظراف وروحها حلوه بيتبول جامد وبياخدو بالهم من الأولاد والطول في ابتسامه حلوه على وشهم احنا بنجي أقوى فيفا هنا علطول دي سابع مره نيجي هنا الاكل حلو جدا والشيف بسسألنا علطول عايزين ايه ونفسنا في ايه بيهتموا بالمصريين زي الاجانب بالظبط

تاريخ الإقامة: يناير 2025
أشكر SalMa m
استجاب Ayman Anis, General Manager في أنا أكوافيفا, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 4 يناير 2025

Thank you for sharing your positive feedback regarding your stay in Aquaviva.
We are extremely committed to delivering the pleasant holiday experience for each guest.

تمت كتابة التعليق في 25 نوفمبر 2024

بجد الناس هنا friendly جدا و بيساعدوك تستمتع بكل دقيقة و في بنوتة اسمعا جنا في jazzy kids club عسولة جدا و حنينة اوي مع الاطفال
و ابني دخل و اندمج مع انه مرتبط بيا جدا و كمان بيعملو mini disco للاطفال بيخلوهم يتحركو و ينشطو و يعبروا عن مواهبهم بكل ثقة قدام الناس من غير ما يتكسفو خالص
و في اكتر من اكوا بارك للاطفال فيها تظفئة و في من غير
و في تنوع كبير جدا في المطيخ و بجد الأكل premium و مختلف و اصناف كتير جدا

• نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر Mayar H
استجاب Ayman Anis, General Manager في أنا أكوافيفا, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 25 نوفمبر 2024

Dear Valued Guest,

Let us thank you for choosing our hotel for your holiday.
We are very pleased to read your review and to know that the Jaz Aquaviva hotel left positive emotions.
We appreciate your gratitude towards our hotel.
The goal of hotel team is making guest to feel comfortable and to have enjoyable time, and we are very pleased that you were satisfied during your stay in Jaz Aquaviva.
The entire Jaz Aquaviva management team and staff would be delighted to welcome you back to our hotel in the near future.
Best regards,
Jaz Aquaviva hotel

تمت كتابة التعليق في 25 نوفمبر 2024

فندق رائع وتجربة ممتازة جدا مستوى النظافة جميلة جدا والمساحات الخضراء أكثر من رائعه وأداء موظفين راقى

• نوع الرحلة: سافرت كأزواج
    • الغرف
التعليقات التي تم تجميعها بالتعاون مع هذا الفندق.
أشكر aliaboauf22

تمت كتابة التعليق في 23 نوفمبر 2024

فندق ممتاز جدا، الأسواق كله محترم، الاكل طعمه حلو جدا، الغرف نضيفه اوي وشكلها منظم، الاكواد بارك منتعه، حمامات السباحه نضيفه وآمان بسبب أن اللايف جارد دائما حاضر، الانيميشن حلوين جدا وعروضهم الليليه مسليه، اكيد مش هتبقي اخر مره، وانا برشح الفندق ده لأي حد عايز يقضي اجازه يستمتع بيها

• نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر وليد ج
استجاب Ayman Anis, General Manager في أنا أكوافيفا, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 24 نوفمبر 2024

تمت كتابة التعليق في 22 نوفمبر 2024

فندق جميل بصراحه والأكل فيه لذيذ جدا والغرف نضيفه اوي وحمامات السباحه آمنه واللايف جارد شايفين شغلهم كويس جدا، الاكوا بارك ممتعه اوي وفيها اكتر من لعبه وكلهم حلوين، فريق الانيميشن حلوين جدا والعروض بتاعتهم حلوه جدا وبجد استمتعنا بكل دقيقه هنا، وبجد الاستف كله محترم

أشكر Wanderer55338815323
استجاب Ayman Anis, General Manager في أنا أكوافيفا, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 22 نوفمبر 2024

Dear Valued Guest,

Let us thank you for choosing our hotel for your holiday.
We appreciate your gratitude towards our hotel.
Best regards,
Jaz Aquaviva hotel