المكان جميل جدا كل شيء مميز خاصة الموظفين الفيو رائع جدا جدا المكان هادي وكلاسيك الاكل روعة السهرة تعادل سنة سعيدة انا فعلا كنت مبسوط جدا برغم اني روحت هناك بالصدفة انا بشكر الانسان الي وصفلي المكان وبشكر كل التيم الي شغال المنتجع والفندق على حسن الاستقبال والاوقات اللذيذة الي اخدتها هناك 💕💕💕💕💕💕😍😍😍😍
نوع الرحلة: سافر في رحلة عمل
الانيميشن جميل جدا ولذيذ جدا ومرح والحفله جميله جدا والتنوره جميله والفلكلور وبلي دانس كل حاجه جميله جدا الاكل جميل البيتش نظيف وجميل البسين جميل البار جميل جدا الغرف نظيفه جدا وجميله الجو جميل وكل شيء تحفه في الحقيقه
استفسر من Y4963ACabdullaha عن Time Coral Nuweiba Resort
أشكر Y4963ACabdullaha
الفندق جميل جدا والجو هادي والطبيعه الجميله الشاطي جميل جدا ونظيف البسين جميل ونظيف والغرف جميله الاكل جميل ولاكل كلو فريش وماريناجميله جداا علي الشاطي والغرف نظيفه ويوجود في الغرف ورد والبار جميل وفقرات الانيميشن جميله وفقره اليوجا علي البحر جميله جدا وفريق الانيمشين جميل جدا والفندق جميل جدا
استفسر من maianwark عن Time Coral Nuweiba Resort
أشكر maianwark
الفندق جميل جدا وهادئ والطبيعة الخلابة وجميله البيتش نظيف وجميل البسين نظيف الغرفه نظيفه ومرتبه والخدمة رائعه جدا والانيمشين جميل جدا ورائع ومرح ومتعاون الحفله بالليل جميله جدا وهناك فقارات جميله جدا ومتنوعه والفندق وكل من يعمل في الفندق قمه في التعاون كانت زياره جميله جدا
استفسر من Asdfghjkkgfdfjx عن Time Coral Nuweiba Resort
أشكر Asdfghjkkgfdfjx