لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
أقل الأسعار لإقامتك
ZenHotels.com
US$ 96
طالع العرض
Trip.com
Booking.com
eDreams
Priceline
طالع 7 عروض متاحة
* الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
التعليقات (175)
تصفية التعليقات
175 نتائج
تقييم المسافر
149
13
2
4
7
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
149
13
2
4
7
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
66 - 71 من 175 تعليق
تمت كتابة التعليق في 23 يوليو 2021

الفندق ممتاز جدايستاهل النجمة الخامسة ولاكل كويس جدآ جدآ جدآ ولاستاف ناس محترمة وزوق في المعاملة بجد كانت اجمل اجازة ليا في الفندق دة معا اني روحت فنادق كتير بس الي يميزة بجد روح المكان نفسة والناس القائمة بالعمل

تاريخ الإقامة: يوليو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر 462tarka
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Hotel Management, Other في ‪Nuweiba Club Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 23 سبتمبر 2021
ترجمة Google

Dear Our Guest,

Greetings from sunny Nuweiba Club Resort – Nuweiba – South Sinai

Thanks a million for sharing a review on your recent vacation at Nuweiba Club Resort. It is a pleasure for us to welcome our precious guests and our hotel team is going an extra mile to provide them with exclusive and privileged comfort.

We always strive to ensure total guest satisfaction and appreciate your positive feedback on our Service quality, and courteous personnel.

We are already looking forward to your next visit.

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 21 يوليو 2021

الفندق يجنن ..موقع ممتاز فى وسط البلد..الاكل لطيف جدا والستاف كله يجنن بالاخص شيف عمرو..ومستر هشام...مشفتش ذوق او جمال كده..
الاوض جميله ونضيفه
البحر يجنن بجد وممتع وينفع للاطفال وللعائلات
البيتش بويز كلهم متعاونين وذوق...اى حد ف الستاف من ابسط حد لاكبر بوزشن يجنن..
العيب الوحيد ف المكان كان طقم الريسبشن الغير محترف والتعامل بتاعهم مفيهوش ابجديات حل المشاكل او التعامل مع العملا..وحقيقي منبسطش بيهم بس بقيه الاستاف كانو تحفه
طقم الهاوش كيبنج شابو بجد
ميرسي ودى مش اخر زياره ابدا

تاريخ الإقامة: يوليو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر sallysW5639BM
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Hotel Management, Other في ‪Nuweiba Club Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 23 سبتمبر 2021
ترجمة Google

Dear Our Guest,

Greetings from sunny Nuweiba Club Resort – Nuweiba – South Sinai

Thanks a million for sharing a review on your recent vacation at Nuweiba Club Resort. It is a pleasure for us to welcome our precious guests and our hotel team is going an extra mile to provide them with exclusive and privileged comfort.

We always strive to ensure total guest satisfaction and appreciate your positive feedback on our Service quality, and courteous personnel.

We are already looking forward to your next visit.

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 26 يونيو 2021

I still on my way back from Nuweiba, I really just want to thank every and each one there in club Nuweiba resort. As they have the main rule in this happiness ❤️
فعلا أنا اتبسطت جدا من كل حاجه لدرجه إني زودت يوم فى الاقامه بتاعتي و وأنا ماشيه برضو مضايقه إني هسيب المكان ده. ​المكان فعلا نضيف جدا جدا سواء الاوضه أو المطعم أو حتى، البحر
طبعا أنا أحب اشكر كل واحد منهم بدايه بمستر ياسر ال general Manger إنه بيهتم بال guests بطريقه كلها زوق و احترام بصرآحه
بعدها أحب اشكر الشيف عمر سيد رئيس الشيفات على احترامه و طبعا الاكل الجميل
طبعا فريق الانيميشن محمد كباكا و رامي و باميلا على الجو التحفه اللى بيعملوه فى المكان الصبح من متشات waterpolo و تمارين و بليل على الشو اليومي و الdj فعلا حبيت كل العروض و فعلا أنتوا من أهم أسباب استمتاعي بالاجازه
طبعا مش هقدر انسي نضافه الاوض و ده طبعا شغل الهاوس كيبينج و كان مسؤل عن اوضتي حد محترم و نضيف جدا إسمه احمد هنداوي
فعلا شكرا club Nuweiba على ال ٥ أيام دول و شكرا لكل حد فيكم على احترامكم و حبكم لل guests ، اكييد مش آخر مره و اكييد إن شاء الله مش هبطل أقول للناس عنكم ❤️

تاريخ الإقامة: يونيو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
1  أشكر 956hanaag
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Hotel Management, Other في ‪Nuweiba Club Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 26 يونيو 2021
ترجمة Google

Dear Our Guest,

Greetings from sunny Nuweiba Club Resort – Nuweiba – South Sinai

Thanks a million for sharing a review on your recent vacation at Nuweiba Club Resort. It is a pleasure for us to welcome our precious guests and our hotel team is going an extra

mile to provide them with exclusive and privileged comfort.

We always strive to ensure total guest satisfaction and appreciate your positive feedback on our Service quality, and courteous personnel.

We are already looking forward to your next visit.

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 25 يونيو 2021 عبر الأجهزة المحمولة

I spent 5 days in nwuibaa club resort and it was a very special experience , i enjoyed my vacation to the maximum .
، المكان بجد تحفة ، الڤيو و الشاطئ و البحر وكل حاجة فية تحفة بجد
احلى حاجة فى المكان بجد الناس اللى شغالين هناك بجد محترمين جدا ولُطاف جدا ، احمد هنداوى هاويس كيبينج حد محترم جدا و نضيف جدا ، والشيفات هناك ناس قمة فى المهنية والاكل تحفة بجد سواء فطار او غدا او عشا ، رئيس الشيفات او رئيس المطعم الشيف عمرو سيد حد ودود جدا و شاطر جدا. الويترز كمان والله محترمين جدا وبيقدموا خدمة ممتازة بجد.
حتى الأمن هناك ، كان ضاع منى محفظة والصراحة مهديوش غير لما جابوهالى بعدها بساعة .
وفريق الأنيميشن شاطريين جدا و حلويين جدا محمد كباكا ورامى و باميلا كلهم بجد شاطرين و الشو اليومى بتاعهم بيبقى مبهر بجد.
بجد مبسوطة جدا بالتجربة دى و هكررها ان شاء الله و بشكر كل واحد فى المكان من اصغرهم لأكبرهم لحد مستر ياسر ال general manger
طبعا على ذوقه العالى بجد ..
المكان يستاهل تروحوا تجربوه و نويبع عامة بجد من احلى الأماكن اللى روحتها ، انا روحت دهب و شرم و الجونة بس المكان ده ليه طابع خاص جدا محدش هيعرفه غير اللى هيجربة ❤️

تاريخ الإقامة: يونيو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر moushiram2021
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Hotel Management, Other في ‪Nuweiba Club Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 26 يونيو 2021
ترجمة Google

Dear Our Guest,

Greetings from sunny Nuweiba Club Resort – Nuweiba – South Sinai

We would like to extend our gratitude for your positive feedback on Nuweiba Club Resort. Your kind comments regarding our rooms, food selection and staff members are acknowledged and highly appreciated.

It is a true honor for us to host our precious guests and our entire hotel team is doing their best to provide them with exceptional hospitality.

Please consider Nuweiba Club Resort your home away from home for the years to come

Nuweiba Club Resort Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 13 يونيو 2021

اولا المكان تحفة تحفة حاجة خيال و الفندق رائع يساعد على الاستجمام بجد، و بداية من ال reception ناس هايلة و مفيش طلب بيتاخر ناس ودودة جداااا، ال animation team بصراحة هايلين و محترفين كمان خصوصا fire show و فاكير شو بجد هايلين و ممتعين ، الاكل جميل و الناس ودودة و بتعمل أقصى مجهود علشان تبسطك و من المطعم الرئيسي و ال Beach bar بجد لازم اشكر / محمد السنان و ابراهيم السيد حمادة ناس ذوق و جميلة جدا. انصح بالفندق جدا

تاريخ الإقامة: يونيو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر Hala_Mohamed-2011
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Ahmed Mostafa, Revenue Management في ‪Nuweiba Club Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 19 يونيو 2021
ترجمة Google

Dear Our Guest,

Greetings from sunny Nuweiba Club Resort – Nuweiba – South Sinai

Thanks a million for sharing a review on your recent vacation at Nuweiba Club Resort. It is a pleasure for us to welcome our precious guests and our hotel team is going an extra

mile to provide them with exclusive and privileged comfort.

We always strive to ensure total guest satisfaction and appreciate your positive feedback on our Service quality, and courteous personnel.

We are already looking forward to your next visit.

Nuweiba Club Resort Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات