لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
يستعرض 6 أشخاص هذا الفندق
ثبّت أقل سعر من هذه المواقع
Expedia.com‪US$ ‎45‬
Priceline‪US$ ‎48‬
Hotels.com‪US$ ‎45‬
Travelocity‪US$ ‎45‬
Vio.com‪US$ ‎46‬
Trip.com‪US$ ‎58‬
طالع 15 عرض متاح
الأسعار الواردة هي متوسط سعر الليلة المقدم من شركائنا وقد لا تشمل جميع الضرائب والرسوم. الضرائب والرسوم المعروضة تقديرات تقريبية فقط. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
التعليقات (551)
تصفية التعليقات
551 نتائج
تقييم المسافر
297
108
71
27
48
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
297
108
71
27
48
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
27 - 32 من 551 تعليق
تمت كتابة التعليق في 20 سبتمبر 2021

احب اشارك تجربتى مع منتجع شمس سفاجا
حقيقى والله العظيم المكان رائع جدا جدا واذا وضعنا الخدمة نظير المقابل المادى المدفوع سنجد انها تفوقه بمراحل
نبدأ بالريسبشن واستاذ محمد عبد العزيز يعنى قمة الذوق والاخلاق والامانة والحفاظ على متعلقات الزوار نسينا شنطة عند المغامرة وما كان منه الا انه احتفظ بها وقام بارسالها مع سائق المحافظة المنيا بعد التأكد من هويته
الغرف الامانة مرضية اللى حد ما
المطعم وجماله ونظافته وتنوعه وذوق وبشاشة مستر خالد والشيف الجميل المنوط بالمشويات وضحكته الجميلة الشيف علاء ونظيره
بار حمام السباحة وذوق مستر مصطفى البارمان اللى بيرضى كل الناس بذوقه
حمامات السباحة وحمام الاكوا نظيفة جدا ولازم تتعقم مرتين فى اليوم امام اعينا والراىع اللى عيونه صقر على نزلاء حمام الاكوا اطفال وكبار
البحر جميل جدا والشاطئ نظيف
ومش هاننيى الآيس كريم
فريق الانيمبشين ماتزعلوش متى عشان حلفت بالعظيم مافيهوش غير لينا الاوكرانية اللى الاطفال كانوا بيعيطوا وهنا ماشيين علشانها من كتر ما كانت رائعة وجميلة معاهم الفريق فعلا محتاج تطوير
المجمل ان المكان روعة وهاتروح هناك حقيقى هاتنبسط جدا
اشكركم جميعا واسعد ان المكان مش واحد حقه كما ينبغى بين المنتجعات السياحية

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر Eldesok
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Mohamed Shaban, Guest Services / Front Office في منتجع شمس سفاجا, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 20 أكتوبر 2021

ضيفنا العزيز
شكرا لكم على اخنياركم فندق شمس سفاجا للمرة الثانية . ونود ان نتقدم لحضرتكم بجزيل الشكر والعرفان على تعليقكم على الفندق. من اهم اهدافنا هو ارضاء جميع النزلاء دون اى تفرقة بين الجنسيات . كلماتكم الطيبة هى الدافع لمزيد من الجهد والعمل من اجل ارضاء نزلاء الفندق
نامل ان نراكم مرات قادمة ضيفنا عزيزا
ادارة الفندق

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 1 سبتمبر 2021

جميل في كل حاجةالفندق ما شاء الله عليكم والانيميشن ما شاء الله بيقدمو اجمل الشوهات والاستعراضات ومبسوطين بيهم جدا و البحر حلو خالص والاكوا جميله زممتع والاوض نضيفة والمطعم اكلهم جميل خالص ومتنوع والجو حلو

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر magdamI8403JY
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Mohamed Shaban, Guest Services / Front Office في منتجع شمس سفاجا, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 3 أبريل 2022
ترجمة Google

Greetings from sunny shams safaga
Many thanks that you posted a nice review on your recent vacation in shams safaga , we highly appreciate your warm comments in regards to our facilities, services and staff members.
It is an honor for us to welcome our valued guests and our hotel team are working their skills out to provide them with an exclusive and supreme comfort.
We look forward to welcoming you back in the near future.
Your Hotel Management & Team

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 1 سبتمبر 2021

بشكر جدا تيم الانيميشن علي الاكتفتي والعروض الي بيقدموها /ناس محترمه جدا / وانا مبسوط بجد انهم هنا / بس فيه كام مشكله صغيره / الاسناكس مش موجوده انا بشوفها موجوده كتير فيه فنادق كتير / المطعم بيقفل بدري والبارح بيفتح متأخر / اتمني تظبطوا المواعيد

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر mohamesg2021
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Mohamed Shaban, Guest Services / Front Office في منتجع شمس سفاجا, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 3 أبريل 2022
ترجمة Google

Greetings from sunny shams safaga
Many thanks that you posted a nice review on your recent vacation in shams safaga , we highly appreciate your warm comments in regards to our facilities, services and staff members.
It is an honor for us to welcome our valued guests and our hotel team are working their skills out to provide them with an exclusive and supreme comfort.
We look forward to welcoming you back in the near future.
Your Hotel Management & Team

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 30 أغسطس 2021 عبر الأجهزة المحمولة

يا جدعان بجد القريه دي من ابشع القري اللي رحتها في اجازتي الخدمه زباله بمعني الكلمه الاكل استغفر الله الانيميشن تيم بيطلب نت من الناس و بيدخلو الموقع هنا و يكتبو التعليقات دي اللي انتو بتشوفوها فكل دا فيك

تاريخ الإقامة: أغسطس 2021
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر Omar5655444444333
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Mohamed Shaban, Guest Services / Front Office في منتجع شمس سفاجا, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 3 أبريل 2022
ترجمة Google

Dear guest
Thank you for your visit, hoping that you've enjoyed your stay with us. At the same time, we regret to know, that your departure experience was not as expected; please accept our sincerest apologies should this have overshadowed your stay.
thank you for your understanding and hoping to be able to welcome you once again at shams hotels
Best regards

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 23 أغسطس 2021 عبر الأجهزة المحمولة

المكان جميل اوي مش محتاج انك تخرج منه. تيم الانيمشن حلو جدا والاكتفتس بتاعهتهم ف البيسين والدي جي بليل حلوة اوي. وكمان شو الاطفال... الشاطئ والبحر تحفة جداااااااااااا شكرا بجد علي الوقت الحلو الي قدناه معاكم

تاريخ الإقامة: أغسطس 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر Abdlmnaim
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Mohamed Shaban, Guest Services / Front Office في منتجع شمس سفاجا, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 3 أبريل 2022
ترجمة Google

reetings from sunny shams safaga
Many thanks that you posted a nice review on your recent vacation in shams safaga , we highly appreciate your warm comments in regards to our facilities, services and staff members.
It is an honor for us to welcome our valued guests and our hotel team are working their skills out to provide them with an exclusive and supreme comfort.
We look forward to welcoming you back in the near future.
Your Hotel Management & Team

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات