Ahmed A

Good

5.0 من 5 دوائرتمت كتابة تعليق 7 مايو 2024
الغرفة جميله جدا و المياة نضيفه البيتش جامد و البيتش بار احلى حاجتين ف الفندق و الانيمشن احمد the best بجد
و الشوهات و الاكتيفيتي حلوه و الاسطاف فريندلي❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥🤩
نوع الرحلة: سافر بمفرده
تم الرد 10 مايو 2024
ضيفنا العزيز . بعد التحیة نشكركم على إيجاد الوقت لتقييم أقامتكم. و نحن نقدر كثیرا تعلیقاتكم الإيجابیة حول اقامتكم في فندق شمس سفاجا . لقد قمت بمشاركة تعلیقاتكم مع فريق العمل لیكونوا على درايةبمشاركتھم في إرضائكم وكونھم عند حسن توقعاتكم. إن التقییم الإيجابي من عملاءنا يعتبر أفضل مكافئة لنا- شكرا لحضرتكم . نحن نتطلع للترحیب بكم مرة أخرى في مجموعة فنادق شمس مع خالص الشكر
  • travelup.com
على بعد 4.2 كم من منتجع شمس سفاجا
طالع المزيد من الفنادق في سفاجا
867 نتائج
تمت كتابة التعليق في 6 مايو 2024

مكان جميل و الغرف ممتازة و الخدمة ممتازة و الاستاف متعاًون جدا و الطعام نظيف ومتنوع
مكان مناسب جدا للعائلات و الاطفال 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍🥳🥳🥳🥳

تاريخ الإقامة: مايو 2024
أشكر Posy M
استجاب Mohamed Shaban, Guest Services / Front Office في منتجع شمس سفاجا, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 7 مايو 2024

ضيفنا العزيز . بعد التحیة نشكركم على إيجاد الوقت لتقييم أقامتكم. و نحن نقدر كثیرا تعلیقاتكم الإيجابیة حول اقامتكم في فندق شمس سفاجا . لقد قمت بمشاركة تعلیقاتكم مع فريق العمل لیكونوا على دراية بمشاركتھم في إرضائكم وكونھم عند حسن توقعاتكم. إن التقییم الإيجابي من عملاءنا يعتبر أفضل مكافئة لنا- شكرا لحضرتكم . نحن نتطلع للترحیب بكم مرة أخرى في مجموعة فنادق شمس مع خالص الشكر و التقدير

تمت كتابة التعليق في 17 أبريل 2024

لقد أعجبني المكان ناس محترمه جداان ومنظر البحر متعه الاكل حلوو نظام محترم والاستف جميل ومتعاون الغرف نضيفه الخضرة في كل مكان جميله ورود رائعه
و تيم الانيمشين فريندلي اوي و كويسين جداااا👍💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗

• نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
    • جودة أماكن النوم
    • الغرف
    • النظافة
أشكر Road08009480870
استجاب Mohamed Shaban, Guest Services / Front Office في منتجع شمس سفاجا, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 17 أبريل 2024

Greetings from sunny shams safaga
Many thanks that you posted a nice review on your recent vacation in shams safaga , we highly appreciate your warm comments in regards to our facilities, services and staff members.
It is an honor for us to welcome our valued guests and our hotel team are working their skills out to provide them with an exclusive and supreme comfort.

تمت كتابة التعليق في 14 أبريل 2024

هذا الفندق تجربتي فيه حلوه جدا الغرف ممتازه و خدمه الفندق تحفه و البار مان كويسين جدا و فريندلي جدا و الاصتااف كلو فريندلي و انا مبسوطه جدا ب ده و تيم الانيميشن حلوين جدا و الاكتيفيتي بتاعتهم تحفه و الاكل عظيم جدا و انا مستريحه ف المكان ده و اكيد هكرر التجربه دي تاني😍😍

نوع الرحلة: سافرت بمفردي
أشكر Inspire676175

تمت كتابة التعليق في 12 أبريل 2024

فندق في غاية الروعة بنسبة للسعر هتروح هناك هتعيش احلى الايام مع فريق الانميشن و خدمة روم سرفز متوسطة بس مناسب للسعر و الاكل هناك ممتاز جدا من كل الانواع سواء غربي و مصري و فيو مميز اوي و مطل على البحر صف اول على بحر انا عن تجربة بقالي سنتين بروح الفندق

نصيحة حول الغرف: خدمة ممتازة
  • نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
    • جودة أماكن النوم
    • الغرف
    • النظافة
أشكر Meander52468048658

تمت كتابة التعليق في 23 مارس 2024

انه فندق جيد جدا عن تجربتي فيه ممتاز من جميع المقاييس الغرف ممتازه و المطعم ممتاز و اسطاف المطعم و رجال البار و و المشروبات و تيم الانيميشن و الفاعليات الصباح و المساء و الاكتيفيتي و تنظيم العروض الممتازه و الاغاني الرائعه و المفضلين لدي في اليتم احمد و مروه و مانو

تاريخ الإقامة: مارس 2024
أشكر Curiosity45701435619
استجاب Mohamed Shaban, Guest Services / Front Office في منتجع شمس سفاجا, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 24 مارس 2024