Dr.khaled

السعودية

5.0 من 5 دوائرتمت كتابة تعليق 2 مايو 2019عبر الأجهزة المحمولة
الفندق ممتاز و اكثر ما اعجبني فريق الانيميشن متعاونين جدا والبروجرامز اللي بيختاروها اكثر من روعه........

وخصوصا الانسه ولاء. شخصية قمة الرقي والتعاون. وظيفتهم ببساطه توفير السعاده للنزلاء.....

احب اشكر جميع العاملين في الفندق

خالد من السعودية
تاريخ الإقامة: أبريل 2019
نوع الرحلة: سافر مع الأصدقاء
استجاب AbdelMoneimM11, Director of Sales في كتراكت شرم الشيخ, لهذا التعليق
تم الرد 11 مايو 2019
عزيزي الأستاذ / خالد
تحيه حارة من مصر المشمسة وشكرا لاختيارك فندق كتراكت ليالينا
نحن سعداء للغاية لسماع اننا تمكنا من تلبية توقعاتك وانك استمتعت بعطلتك معنا.
هدفنا الرئيسي - هو مساعدة جميع النزلاء لقضاء عطلة ممتعه.
نود أن نشكرك على مشاركة تجربة عطلتك مع ضيوفنا المستقبليين في Tripadvisor - رأيك مهم جدًا بالنسبة لنا.
نتطلع للترحيب بكم قريبا!

191 نتائج
تمت كتابة التعليق في 16 أبريل 2019 عبر الأجهزة المحمولة

من افضل الفنادق اللي نزلت فيها واجمل ما فيها
فريق الانيمشن الخاص بالفندق شباب رائع وكانو سبب في ادخال السعاده علي قلوبنا
وتحياتي لكل شيف في المطعم والاكل الجميل وخدمة المشروبات والحلويات الشرقيه وحمام سباحة علي مستوي وكراسي البار في المياه
وموقع الفندق طبعا في قلب خليج نعمة

تاريخ الإقامة: أبريل 2019
نوع الرحلة: سافرت بمفردي
أشكر gamal220
استجاب AbdelMoneimM11, Director of Sales في كتراكت شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 11 مايو 2019

عزيزي الأستاذ / جمال
تحيه حارة وشكرا لاختيارك فندق كتراكت ليالينا
نحن سعداء للغاية لسماع اننا تمكنا من تلبية توقعاتك وانك استمتعت بعطلتك معنا.
هدفنا الرئيسي - هو مساعدة جميع النزلاء لقضاء عطلة ممتعه.
نتطلع للترحيب بكم قريبا!

الطعام:جيد من حيث النظافة محدود الخيارات وخصوصا الحلويات و والمخبوزات
شكر خاص لفريق الانيميشن مجهود رائع مع الاطفال

تاريخ الإقامة: أغسطس 2018
4  أشكر ShehabR21
استجاب AbdelMoneimM11, Director of Sales في كتراكت شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 11 مارس 2019

عزيزي الأستاذ / شهاب

نشكر سيادتكم لهذا التقدير الرائع ونتمنى أن نرحب بكم في أقرب فرصة ممكنة
وتفضلوا بقبول فائق الاحترام

تمت كتابة التعليق في 1 يوليو 2018 عبر الأجهزة المحمولة

الفندق كويس جدًا ومكانه حلو والاكل كويس والقوض نضيفة بس كان فيه مشكلتين، اولًا ان فيه بعض العمال ف المطعم بيعاكسوا الاجانب بالعربي وهما مش فاهمين وماظنش ده حاجة لطيفة خالص! ، تاني حاجة ان فيه تفرقة بين المصريين و الاجانب و مجرد انك مصري بيتم التعامل معاك باستهزاء جدًا كأنك جاي من الأرياف ولا حاجة! الموضوع حقيقي مستفز يعني.

النقطة الاهم : فيه house keeper اسمه ماجد ده بجد انا متاكد انه مش كويس خالص و ميوله الجنسية مش مظبوطة وده بان خلال تصرفات عديدة ، انا مكنتش احب اقطع رزق حد بس هو ممكن حد بعديا يتأذي بسببه ! ، ياريت ياريت في اسرع وقت تتحققوا من الموضوع ده لانه فعلًا مش مظبوط واتمني اسمع انه تم محاسبته قبل ما اكتب الريفو بالانجلش.

13  أشكر muhammeedibrahem
تمت كتابة التعليق في 18 يونيو 2018 عبر الأجهزة المحمولة

من ساعة لما وصلت لقيت ان اللوبي مش شغال فيه التكييف والجو كان صعب جداااا والريسبشن مفهوش غير شخص واحد فقط بيعمل كل حاجة الحجوزات وبيسلم غرف وبيصور ورق وبيرد علي التليفون بيعمل كل حاجة تبع الحجوزات وبعدين لقيته مشي وجيه مكانه واحد من الناس اللي بتشيل الشنط هو اللي بيتابع الحجز وبيقلي مينفعش انت والبنت دي يتحجزلكوا لازم قسيمة جواز والبنت دي اصلا اختي فبقله دي اختي قالي معلش مبصتش علي البطايق اصلا !!!
استلمنا الغرف الغرف عادية جدا وبعدين ريحنا ونزلنا بليل العشا في المطعم الاكل كان سئ جدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا انا رحت فنادق كتيرة جدا عمري مشفت اكل كدة الاكل سئ لدرجة انك لايمكن تاكله كلمتهم وقالولي ممكن تاكل في الفندق التاني ليالينا وفعلا كان افضل شوية ولكن كان وقت العشا فيه مكان بيوزع بيبسي وميا وكدة فقلتله عايز كباية ميا قالي لا انت مش all inclusiveness
حاجة غريبة جدا عمري ما شفتها وبالنسبة اني كنت موجود في فترة كاس العالم فبسالهم ممكن اشوف كاس العالم فين وانا متوقع رد انه فيه شاشة كبيرة في مكان تقدر تتفرج عليه زي لما رحت فنادق كتيرة وقت ماتشات مهمة كانوا بيعملوا كدة ببلاش وده العادي اما الفندق ده قالي فيه شاشاة عرض بس الواحد هيدفع 50 جنيه عشان يتفرج علي الماتش !!!! والناس اللي بتشتغل سيئة جدااااا وتحسهم مريبين بقول لشخص منهم لو سمحت الكرسي اللي في المطعم متوسخ ممكن حاجة امسحهه بيها قالي بدله بكرسي تاني وخلاص وواحد تاني والدتي بتقله ممكن تيجي تنضف الغرفة بيقلها لا انا رايح اتغدا وواحد تاني بيشيل الاطباق واحنا بناكل بنقله مينفعش كدة راح مبرطم بالكلام ومشي والاشغال اللي في الفندق عجيب ناس صغيرة شباب ومعظمهم صيع وانا ماشي لقيتهم بيتكلموا بمنتهي السفالة وقلة الادب وكل لما تروح اللوبي تلاقي ناس بتتخانق مع الناس اللي
بتشتغل اسوء فندق رحته في حياتي بجد الحاجة الوحيدة الحلوة فيه موقعه جمبه كل حاجة لانه في نص خليج نعمة بالظبط

13  أشكر khaledmo77amed
تمت كتابة التعليق في 17 يونيو 2018