الاكل كويس جدا الرحلات ممتعة وهناك عروض رائعة كل يوم، نظافه الفندق رائعه من بدايته الاستقبال إلي حمام السباحه و ليست أول مره لنا في هذا الفندق جوده و بالنسبه للعاملين جميعهم مهذبين و يتعاملو بطريقه جيده
- حمام سباحة
- شاطئ
- مطعم
- بار/صالة لاونج
فندق زباله والحقيقه غير الصور نهائي الغرف سيئه جدا والفيو معظمه على مخازن سيراميك وصنايعيه وعمال رايحين جايين طول الوقت وحمام الغرفه سيء جدا بصراحه رحله كانت تقرف... الأكوا متهالكه والحمامات غير نظيفه حسبي الله ونعم الوكيل
الفندق سيئ جدا جدا الغرف مقرفة والاكل وحش والمعاملة سيئة والبركة وسخة ومقرفة وشاطئ البحر بعيد جدا تحس نفسك رايح على رحلة مش على شاطئ لا يوجد امن للفندق والمطعم صغير جدا والطاولات والصحون الاكل وسخة ومش نضيفة
تم خدعنا انا وعائلتي الغرف الخضراء مستواها متدني والتليفزيون غير صالح للمشاهدة ارجو الاهتمام بهذه الغرف خصوصا الخضراء انا بقول ده عن ظهر تجربة و اتمني تحسنوا خدمة الغرف و الخدمة بها لانها ليست جيده جدا
ابنى جسمه اتحرق حرق من الدرجه التانيه بسبب المواد الكيميائيه ال بتتحط ف حمام السباحه وده طبعا بنسب كبيره وبحجه ان عدد النزلاء كتير طيب ديه غلطتنا ان النزلاء كتير تحرقو اطفالنا وبدل ما تبقى فسحه ليهم يبقى عقاب على فكره ده صور بعد ما خف كمان
الفندق جميل جدا وكل الموظفين اللى فية ناس محترمة وزوق بجد والاكل كان جميل خاصة من الشيف محمد وهو راجل محترم وودود جدا وكان عندنا مشكلة وتدخل لحلها وموظفين الاستقبال ناس محترمة والهوس كيبينج ناس زوق ومتعاونة جدا جدا ومحترمين بجد من افضل الفنادق اللى روحتها بجد وان شاء الله نكررها تانى بالتوفيق ليكم واتمنى تفضلوا ع نفس المستوى