فندق جميل اوى والخدمة رائعة والموظفين فى منتهى الذوق والأجمل رائعين جدا اتبسط جدا معاهم الفيو جميل جدا والانمشن فى منتها الروعه والجمال وانا بجد مبسوط جدا معاهم والمطعم جميل جدا وكبير وانا فى عاجذ عن الشكر .
- انتظار مجاني للسيارات
حمام السباحه هايل
الاهتمام بالعميل رقم ١ بالنسبالهم
الفندق نضيف جدا جدا
لايوجد اى مشاكل
جروب فى منتها الروعة من احسن الفندق والإستاف الى اتعملت معاه فى حياتى فى اهتمام من الدرجه الاول فى اهتمام با غرق والمطعم كبير جدا ورائع البول جميل جدا الإسراف متعاون جدا جدا وكويس جدا وشو رئع جدا وشكرا
فندق رائع مطعم نظيف وطاقم عمل مؤهل كمهنيين فى التعامل مع النزلاء بداية من أصغر لاكبر عامل وموظف شكرا جدا أستاذ ايمن مدير الفندق و الشيف عاطف بكل طاقم عمله و اوركيديا وزيزو في الانيميشن. فندق يستحق الزيارة آكتر من مرة بدون ملل...
عنجد تعامل ولا اروع وخدمة جميله وفندق نضيف جدا شرم الشيخ جميله قوي فريق الانيميشن كتير رائع ومزوئ والمطعم نضيف وزاكي حتى السيرفس كان كله ممتاز نضافه الفندق وترتيبه والريسبشن كله ممتاز ب اختصار فندق أولد فيك ولا بالاحلام
فندق أولد ڤيك يستحق كل التقدير والاحترام على الخدمة المتميزة التي يقدمها لضيوفه بالإضافة للعروض المميزة التي يقومون بتقديمها للضيوف و يحتوي على فريق عمل رائع يتعاون مع جميع الضيوف بكل سهولة و احترام .