اجازه الصيف السنه دي كانت في شرم الشيخ بالظبط في فندق اولد ڤيك وبصراحه قبل اي حاجه انا جيت شرم كتير وفي فنادق كتير وكانو خمس نجوم وسبع نجوم ولكن. بجد كان فندق اولد ڤيك اربع نجوم بس بس كان احلي فندق في شرم كلها مع صغر سنو بس بجد كانت المقابله اول لما دخلنا بجد شوفنا اول حاجه فريق الانيمشن كان شكلهم حلو ولابسين حجات شكلها حلو اوي ومعامله فريق الرسيبشن وطريقه الكلام كانت فعلا محترمه وجميله جدا وشكل الغرف كان فعلا حلو جدا ومنظم وشكل البجعه والديكور الي كان في الغرفه أما بقي فريق البارات كانو ناس محترمين فوق ما اي حد يتخيل بجد اي حاجه كنا يتطلبها بتلاقيها في اسرع وقت وكان فعلا موجود حسن المظهر والالتزام بالمواعيد والمطعم كان الأكل حلو جدا جدا وكل انواع الاكل المختلفه الي صنفو فيها جميع انواع الاكل الي موجود علي مستوي العالم وفريق الانيمشن والحاجات الي بيعملوها والا لعاب والعروض المختلفه الي بتتعمل كل يوم بجد من احسن اجازه في حياتي بجد والله وقريب جدا هرجع تاني عشان بجد اجمل اجازه في حياتي كلها بجد شكرا فندق اولد ڤيك
تاريخ الإقامة: أكتوبر 2021
تم الرد 25 يناير 2024
ترجم التعليق
Dear valued guest,
Thank you so much for your time posting your comments on Tripadvisor, it was great knowing you had a pleasant stay with us and felt at home. I look forward to hosting you again in the future.
Best Regards
تجربة لأول مرة ونفسي تتكرر لفندق أولد فيك بصراحة اتبسطت من كل حاجة وكمان الاكل كويس ومتغير يوميا وطعمه حلو خدمة الغرف كويسة والناس مش بتتاخر رغم الضغط اللي عليهم احلى حاجة الانبساط والضحك بليل مع فريق جميل ليبسط الاطفال وبيرقصهم وعروض ممتازة
استفسر من J150PNmohamedm عن Old Vic Sharm Resort
أشكر J150PNmohamedm
استجاب Ahmed Ismail, Guest Services / Front Office في Old Vic Sharm Resort, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 25 يناير 2024
L1106WLahmedi
تمت كتابة التعليق في 27 سبتمبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة
فندق محترم جدا الاكل فيه نضيف جدا و الغرف نضيفه وممتازه وتجدده و الفيو بتاعه محترم جدا و خدمه الغرف حلوه و فيه اتوبيسات بتنقل للبحر وفيه حفلات يوميه ممتازهحقا انا ممتن بهذه الخدمات التي اراها يوميا وغير ذلك فريق الانيمشن الرائع الذي امتعنا بجمع الشوهات التي ادهشنا بها انا اتمني ان أتي الي هذا الفندق بشكل دائم ،❤️😍👍💥💥💥💥💓🎂
استفسر من L1106WLahmedi عن Old Vic Sharm Resort
أشكر L1106WLahmedi
Best Regards
اجازه السنه دي كانت في شرم الشيخ فندق اولد ڤيك وبجد فعلا كانت احلى اجازه في حياتي انا و صحابي بجد الريسبشن كان المقابله حلوه جدا والويلكم درينك والكلام الحلو والغرف كانت فعلا نضيفه وكل يوم بتتنضف كمان والهاوس مواعيده تمام جدا نخش بقى على المطعم كان الاكل جميل جدا فعلا وكل يوم فيه اكل مختلف عن التاني والبارات كانت معاملتهم حلوه جدا والانيمشن مش هقدر انساهم كانو فعلا فوق الخيال وكل يوم عندهم شو مختلف والالعاب الي بيعملوها جميلة بجد و بنصح اي حد انه يجي يقضي اجازته هنا في اولد ڤيك شكرا فريق عمل اولد ڤيك وشكرا فريق الانيمشن eagles_entertimant وشكرا فندق اولد ڤيك
استفسر من alisY624AC عن Old Vic Sharm Resort
أشكر alisY624AC
Best Regards
المكان تحفه الفندق نضيف جدا الاكل رائع فريق العمل كله بصراحه تعاون وشياكه وزوق العروض تجنن كل حاجه جميله وعجبني جدا العروض اللي بتتقدم في الفندق ممتعه جدا كل حاجه في الفندق جميله وممتعه وان شاء الله زيارتنا تتكرر تاني وبنصح اي حد يزوره ومش هيندم لأن فعلا هتشوف السعاده هناك لو كنتو عيله أو صحاب أو حتي لوحدك فعلا الغرف نضيفه جدا والمعامله كانت بجد حلوه جدا وفريق الانيمشن الي مش هينفع ننساه كان فعلا محترمين جدا وكل يوم كان في عرض مختلف وكانو مهتمين جدا بالاطفال فعلا احلي اجازه هتقديها هتقديها هنا بس شرم الشيخ فندق اولد فيك وشكرا خاص لكل فريق العمل في الفندق المطاعم أو البارات أو الهاوس كيبنج أو الرسيبشن أو الانيمشن بجد شكرا فندق اولد فيك
استفسر من NagyAbuelanen عن Old Vic Sharm Resort
أشكر NagyAbuelanen
655roroa
تمت كتابة التعليق في 26 سبتمبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة
عند وصولنا الفندق تم الاستقبال بشكل ظريف ومشوق بجد حاجه فوق الخيال المطعم والغرف والطعام والعاملين بالفندق لطفاء معانا وغير ذلك فريق الانيمشن يعمل بشكل جميل وممتع والعروض اليوميه فو ما كنا متوبعين وعرض النار كان ممتع ونتمني ان نأتي الي الفندق بشكل سنوي 💕♥️😍😘✋❤️💖
استفسر من 655roroa عن Old Vic Sharm Resort
أشكر 655roroa