Khaled Elsawi
مصر

فندق سيئ خدمه رديئه وطعام من اسوء الاطعمه اللي اكلتها في حياتي ومفيش نور اصلاً في الغرفه غير اتنين اباجوره نور ضعيفه اوي

1.0 من 5 دوائرتمت كتابة تعليق 9 مارس 2024عبر الأجهزة المحمولة
اقسم بالله فندق سيئ لا انصح احد به واي تعليق مكتوب بالايجابيه هو كذب . وانا مش هقول كده افتراء عليهم لا دي تجربه شخصيه دي كانت اول واخر مره اروح الفندق ده . اولاً من بدايه وصولي الفندق طبعاً المفروض ان مكتب الرحلات حجز ليا ودافع ومأكد الحجز وصلت فضلت منتظر نصايه لحد ما يتم البحث عن غرفه او تنضيف الغرفه لا اعلم الصراحه . عموماً اول ما دخلت الغرفه قولت ايه السوء ده . وقولت لو كنت اعرف انه بالمنظر ده مكنتش جيت في الفندق ده اصلاً بس انا انخدعت بالصور علي بوكينج اللي هي اصلاً مش زي الحقيقه . يمكن يكون بدايه الفندق لكن حالياً ليس كما في الصور. الغرفه غير نضيفه وسيئه جداً . والملايات فيها بقع ووبر اول ما تنام علي السرير هتلاقي جسمك عايز تهرش فيه متخفش ده رويال نعمه بيرحب بيك . الشاطي بعيد جداً عن الفندق . الدولاب كله تراب وتعبان علي الاخر . الستائر بها ثقوب كثيره وغير نضيفه . الاضاءه لايوجد اضاءه في الغرفه حاجه هتعمي يعني هتعمي هما نجفتين متهالكين واضاءه صفراء ضعيفه علي الاخر وشاشه تلفزيون تعبانه وتعمي اللي يتفرج عليها ومفيش غير 6 او 12 قنوات عار 😅 تعالي هنا بقا اما الطعام اسوء طعام في العالم رائحه لاتطاق سوء فطار او عشاء . المختصر الاكل من اردء الانواع والله اعلم بيعمله الاكل بإيه بالضبط والله ما في مره اكلت الا وبطني وجعتني بس الاكل بيبقي المنطر العام مقبول وحلو بس لاطعم ولا ريحه بالاخص الرائحه في رائحه مش عارف ايه هي بالظبط . واي فاي مش موجود في الغرف اصلاً او ممكن يكون فيه بس للاجانب انا عن نفسي مكنش عندي واي فاي اصلاً حتي في الاستقبال اخذت كوبون لربط الواي فاي في الفتره اللي انا قاعد فيها هناك وياريتني ما اخدته نت ضعيف اوي 20 كيلو مكملش حتي 1 ميجا وياريت بيوصل للغرف اصلاً مفيش شبكه واي فاي عند الغرفه اللي انا كنت فيها واغاني بصوت عالي جداً . تصحيك من النوم . ستائر بها ثقوب كتيره . وشكلها مش كويس والكرسي اللي تبع الترابيزه مقطع . النهايه اخر واول مره انزل في الفندق ده
تاريخ الإقامة: مارس 2024
طالع المزيد من الفنادق في شرم الشيخ
45 نتائج
تمت كتابة التعليق في 24 أكتوبر 2023

الفندق جيد جدا قيمة مقابل خدمه،العاملين محترمين
وحسن الاستقبال وخدمه المطعم جميله جداوالغرف نظيفه والاكل متنوع ومعامله جيده جدا،الشاطئ رائع رملي في قلب خليج نعمه بشكر جميع العاملين بالفندق وانشاءالله هنكرر الزياره

نصيحة حول الغرف: فندق جميل وخدمه ممتازه
تاريخ الإقامة: أكتوبر 2023
  • نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر مصطفى ع
تمت كتابة التعليق في 29 سبتمبر 2023

استمتعت جدا في هذا الفندق من حيث الراحة والمعاملة من جميع الاطقم العاملة به وبالاخص اشكر طاقم المطعم والمطبخ من حيث مايقدموه من خدمة للجميع ومن حيث المعاملة الجيدة للنذلاء ويوجد بالفندق حفلات ليلية مع وجود انميشن وانصحكم بالحجز في هذا الفندق حيث المنظر الطبيعى لخليج نعمة من الاعلي ومنظر البحر وجماله.

نصيحة حول الغرف: زياره الفندق
أشكر GoPlaces33566674684
تمت كتابة التعليق في 28 سبتمبر 2023

احب ان اشكر الاصطف الفندق خاصتنا قسم الاشراف الداخلي وقسم المطبخ وقسم السرفيس وحمامات السباحه والاستقبال علي الخدمه المميزوالاحترام بصراحه المنظر من اعلي ممتاز وكل الغرف علي حمام السباحه بصراحه الفندق كويس

نصيحة حول الغرف: انصحهم بزياره الفندق
تاريخ الإقامة: أغسطس 2023
أشكر Explorer11188996539
تمت كتابة التعليق في 28 سبتمبر 2023

فندق رويال نعمه 3نجوم بس بصراحه يستاهل 4نجوم علي الخدمات اللي فيه من حسن استقبال ونظافه الغرف وموقع الفندق والأكل تحس انك في البيت وتنوع الاكل يوميا والبحر رملي وجميل جدا والفندق قريب من كل شي في شرم الشيخ

نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر Mohabattia120
تمت كتابة التعليق في 28 سبتمبر 2023

احب اشكر اداره الفندق علي حسن الاستقبال وحسن المعامله واخص بالشكر للجميع العاملين بالفندق وبالخص المطعم وتنوع الاكل يوميا من كفته وفراخ وكباب حله ومحاشي وبط والبحر رملي وجميل جدا ونظافته الغرف واشكر جميع العاملين

نصيحة حول الغرف: بزياره الفندق
أشكر Discover25485898641