سي جدا طلبت سمك وسلطات وحبه صغيره استاكوزا واثنين سي فود طلع الحساب 5472 جنيه وخفض الي 5100 نصب واستغلال انصح جميع الخليجيين بعدم الذهاب له
اسوء صينيه سمك بالبطاطس حاجه زفت طعم وريحه ووزن الجمبرى مش مظبوط ناقص وزن 800 جنيه على الفاضي بالاونطه اسم وصيط على الفاضي
نصاب حرامي وزاكي
عملية نصب تمثل قطاع السياحة المصري.
فش اسعار معروضة، بعرضوا عليك مشروب وبحاسبك عليه ١٠٠ جنيه. الدولار عنده ب ١٦ بدل ١٩.٥
ضجة وكمية ناس لا تطاق، بعد ساعة بشجعوك تروح عشان يبدل الطاولة.
سلطات لا تؤكل
السمك عنده الحق يقال طيب وذاكي
Worst restaurant ever very bad staff they want a tip and u have to pay them and they want a big amount of tip
اسوء واغلى مطعم ميستهلش ١٠٠ جنيه
الفاتوره عاليه جدا الاكل مش طيب و غير عن هيك والاحلى من هيك يوقفو فوق راسك بدون tip و لما تقلون صرفوا لي يصرفو بل عالي كرمال ال tip اوعى حدا يروح حرام ونصابين واسراء خدمه جابلنا وحده سلطه كتب ٢ لما سالتو ليش ال الصحن كبير م بيجبلك منيو و بينصب عليك بل اسعار ك سايح حرام
وصلنا بعد توصية من سائق التاكسي
خدمة اكثر من سيئة
فوضى عارمة انعدام تام للنظافة
الطلبية تأخرت ساعة ونص الاكل بارد وبالاضافة لكل ذلك النادل عشان يبدأ يشتغل يطلب منك نقود بكل وقاحة
لاحظت انه اذا تبهدلوا يبدأوا يتحركوا ويركزوا في الشغل