الفندق يستحق اكتر من هيك انا من فلسطين اوال مرة اجى مصر انبسط فكتير فى والفندق والريق الترفيهي وخاصة مصطفى احمد جاكسون عنجد يستحق الاشادة به اعلة بكتير شكرا فالكون
والعاملين بالفندق ناس واقية جدا جدا …..المزيد
- انتظار مجاني للسيارات
- حمام سباحة
والعاملين بالفندق ناس واقية جدا جدا …..المزيد
Dear our guest,
Thank you for being with us, hoping to see you soon, best regards from Falcon Hotels family.
احلة حاجة فى المكان انى قريب من خليج نعمة وكمان فندق 3 ستار وفية انميشين بجد اتبسطنا فى المكان بس الاكل هو الى محتاج تغييروالمكان هيكون احلة كتير والناس بصراحة كلة محترمين معانا فى التعامل ودة اهم حاجة عندى فى المكان ❤️
انا اتبسط فى الفندق بجد شكرا فالكون نعمة ستار علة. حسن المعاملة احنا مشيين انهردة واكيد هنيجى تانى انا الغرف جميلة بس الاكل محتاج تغيير شوية بس والفندق هيكون ٤ نجوم وفريق الانميشين جامدين بجد بيعملو حفللات اصبح وبليل
كنت اقامه ممتعه جدا مع الاصدقاء والسياح وكانت الخدمه ممتازه في فندق نعمه بلو ( الانميشن والنظافه والاكل والبحر ) اكيد لو جيت تاني هيكون اول اختيراتي والبحر واتمني ان الناس تخوض هذه التجربه لانه ممتاز جدا
فندق نظيف جدا
معامله جميله جدا من الناس كلها هناك .. محدش بيقابلك غير بابتسامه .. تجربه مميزه هتبقي مبسوط طول ما انت هناك .. تجربه الاكل كويسه جدا والاكل طعمه حلو ومتنوع .. موقع الفندق مميزه جدا انه قريب من نعمه وقريب من البحر ممكن تتمشي عادي بجد جميل جدا .. شكرا لكل اللي قابلته هناك
كانت رحلة رائعة جدا استمتعت بكل يوم فيها خاصتا حفلات الانميشن احسن ناس المعامله ممتازة جدا واحب اشكر رامبو وبلي وجو والبوفيه جامد جدا والاكل من انضف الأكلات معمول بعناية جدا و اشكر الهوسكيبنج خدمة غاية في الجمال من الاخر فندق جامد وكل العاملين فية علي خبرة عالية في التعامل مع الناس