الفندق ٠ميل جدا و قريب من خليج نعمه و الممشي السياحه بداخله حمام سباحه جميل مناسب الإجازات الأسريه و المطعم جميل جدا و مستوي الاكل و مناسبه و الحفلات جميل جدا استمتعت بالعرض و كانت هناء عشاء مصري جميل كنا نتناول الطعام بجانب حمام السباحه و نحن نشاهده الرقاصه و التنوره
تاريخ الإقامة: أبريل 2024
نوع الرحلة: سافر بمفرده
استجاب mohamed mosa, General Manager في فالكون نعمة ستار, لهذا التعليق
تم الرد 7 أبريل 2024
ترجم التعليق
Dear our guest, Thank you for being with us, hoping to see you soon, best regards from Falcon Hotels family.
احلى عارف وتامر وزكريا وإبراهيم الف شكر لكل الناس ممتاز مقابل الخدمة الغرف نظيفة والناس دائما مرحبين الحق احجز عيدك هنا فى فالكون حتتبسط يعنى حاتتبسط كل ده وانت جنب الماشية وفى شاطى خاص فى قلب نعمة باى خاص بلفندق اهلا وسهلا بكم فى فالكون نعمة باى
نصيحة حول الغرف: Thanks all good ........................................................................................................
................ths
تاريخ الإقامة: مارس 2024
استفسر من Sherif E عن فالكون نعمة ستار
1 أشكر Sherif E
استجاب mohamed mosa, General Manager في فالكون نعمة ستار, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 25 مارس 2024
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC.
البلمان دمه خفيف جدا و البسين ممتع بس الواى فاى مش احسن حاجه الاكل معقول بس مفيش مشروبات البحر بعيد شويه عن الفندق لو كان فى جوف كار كان يبقى احسن فريق الترفيه ممتاز وخفه دم محصلتش والمتر بتاع المطعم يفتح النفس ابتسامه جميله جدا وفى واحد عسل جدا الايف جرد لازم تعدى عليه ده بقى ضحكه الفندق اوعى يفوتك
تاريخ الإقامة: فبراير 2024
استفسر من Daydream30140287135 عن فالكون نعمة ستار
1 أشكر Daydream30140287135
استجاب mohamed mosa, General Manager في فالكون نعمة ستار, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 3 مارس 2024
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC.
احلي صباح الخير من اروع شرم الشيخ حجز اقامه 10 ايام في منتجع فالكون نعمه ستار مع وجبه الفطار اعجني كثيرا هذا الفندق والخدمه والاجواء الصراحه كانت علي مستوي عالي جدا ونسبه الاجانب هناك كبيره والعروض المسائي والموزيك علي حمام السباحه تحفه
تاريخ الإقامة: نوفمبر 2023
استفسر من Dream53360827924 عن فالكون نعمة ستار
أشكر Dream53360827924
استجاب mohamed mosa, General Manager في فالكون نعمة ستار, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 9 ديسمبر 2023