لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
اتصل بمكان الإقامة للاستعلام عن مدى التوفر.
تتوفر فنادق مماثلة.
طالع الكل
mooh1

هايل وجميل

تعليق حول ‪Grand Oasis Resort‬
5.0 من 5 دوائرتمت كتابة تعليق 21 مايو 2022عبر الأجهزة المحمولة
من قلب الحدث أنا هناك حاليا كل شئ جميل جدا جدا الاكل ممتاز
والنظافة هائلة و الخضرا جميلة جدا والعاملين ممتازين بالاخص أ.عبد الواحد في الريسبشن والهاوس كيبينج عماد ممتاز والاستاذ مصطفي في السيلز حجزنا معاه ممتاز ومحترم جدا جدا والبحر جميل جدا جدا والشيفات ممتازين إقامة جميلة وهتتكرر اكيد أن شاء الله
احنا غرفة 2206
تاريخ الإقامة: مايو 2022
نوع الرحلة: سافر مع العائلة
هل تواجه مشكلة مع هذا التعليق؟
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Guest Relation, Guest Services / Front Office في ‪Grand Oasis Resort‬, لهذا التعليق
تم الرد 4 يونيو 2022
Dear Valued Guest,

We would like to thank you for staying with us at the Grand Oasis Sharm EL Sheikh and for taking the time to share your amazing feedback about all the services and facilities. It is nice to read that overall you have enjoyed your stay in the Hotel.

We’ll pass your kind words on to the various Heads of Department to share with the staff and look forward to seeing you again soon at Grand Oasis Sharm EL Sheikh.

Kind regards,
Hotel Management
يعبر هذا الرد عن الرأي الشخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC.
الفنادق القريبة
‪Go to your Happy Price‬
  • Trip.com
  • Official Hotel Site
    ‪د.إ.‏ ‎514‬
  • Vio.com
على بعد 2.7 كم من ‪Grand Oasis Resort‬
خدمة واي فاي مجانية
انتظار مجاني للسيارات
احصل على مكافآت مع One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    ‪د.إ.‏ ‎650‬
  • Algotels
على بعد 1.8 كم من ‪Grand Oasis Resort‬
انتظار مجاني للسيارات
حمام سباحة
احصل على مكافآت مع One Key
  • Priceline
  • ZenHotels.com
    ‪د.إ.‏ ‎382‬
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎478‬
على بعد 0.8 كم من ‪Grand Oasis Resort‬
حمام سباحة
مطل على الشاطئ
احصل على مكافآت مع One Key
  • Algotels
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎266‬
  • Hotel Website
على بعد 3.6 كم من ‪Grand Oasis Resort‬
انتظار مجاني للسيارات
حمام سباحة
احصل على مكافآت مع One Key
  • Algotels
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎1,175‬
  • Booking.com
على بعد 13.5 كم من ‪Grand Oasis Resort‬
خدمة واي فاي مجانية
انتظار مجاني للسيارات
احصل على مكافآت مع One Key
  • travelup.com
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎322‬
  • Priceline
على بعد 1.4 كم من ‪Grand Oasis Resort‬
انتظار مجاني للسيارات
حمام سباحة
‪د.إ.‏ ‎2,168‬
‪د.إ.‏ ‎1,645‬
  • Booking.com
    ‪د.إ.‏ ‎1,647‬
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎1,648‬
  • Hotels.com
    ‪د.إ.‏ ‎1,647‬
على بعد 10.0 كم من ‪Grand Oasis Resort‬
خدمة واي فاي مجانية
انتظار مجاني للسيارات
‪د.إ.‏ ‎1,130‬
  • Trip.com
  • Rixos Hotels
    ‪د.إ.‏ ‎1,129‬
  • eDreams
    ‪د.إ.‏ ‎1,130‬
على بعد 10.0 كم من ‪Grand Oasis Resort‬
انتظار مجاني للسيارات
حمام سباحة
احصل على مكافآت مع One Key
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎1,641‬
  • ZenHotels.com
    ‪د.إ.‏ ‎1,311‬
  • Booking.com
على بعد 62.9 كم من ‪Grand Oasis Resort‬
خدمة واي فاي مجانية
انتظار مجاني للسيارات
احصل على مكافآت مع One Key
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎277‬
  • ZenHotels.com
    ‪د.إ.‏ ‎268‬
  • Priceline
على بعد 7.2 كم من ‪Grand Oasis Resort‬
انتظار مجاني للسيارات
حمام سباحة
طالع المزيد من الفنادق في شرم الشيخ
التعليقات (3,109)
تصفية التعليقات
3,111 نتائج
تقييم المسافر
2,542
355
103
39
72
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
2,542
355
103
39
72
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
49 - 54 من 3,111 تعليق
تمت كتابة التعليق في 17 مايو 2022

فندق سيئ للغاية
موقعه ممتاز و اللاندسكيب هايل.. ولكن
حمامات غير نظيفة و القاعدة الافرنجي بتاعة زمان من غير شطاف
اثاث قديم و متهالك
طعام مكرر يوميا
التكيف و التلاجة ضعيف
الكاتل كان بايظ
النت مش شغال مع ان المفروض واي فاي مجاني
و اللي مصمم يروح يخلي باله من ابواب البلكونات لو غلطت و قفلت الباب و انت في البلكونة يبقى هاتتحبس جوه زي ما حصلي و للاسف كنت غرفة سنجل و ساعتين لحد ما عرفت اتصرف
ان شاءالله اول و اخر مرة

تاريخ الإقامة: مايو 2022
نوع الرحلة: سافرت في رحلة عمل
3  أشكر Loayanas
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Guest Relation, Guest Services / Front Office في ‪Grand Oasis Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 4 يونيو 2022
ترجمة Google

Dear Valued Guest,

Thank you so much for posting your review after your recent visit to our resort, as we strive to improve with each and every feedback.

With much regret we learnt that we did not meet your expectation for which we sincerely apologize.

With regards to the mentioned comments; kindly note that your mentioned comments will be delivered and highlighted to the higher management shortly in order to avoid it the future.

We look forward to welcoming you back in the near future to get the chance to reach your maximum satisfaction.

Kind regards,

Hotel Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 11 مايو 2022

المكان رائع جدا جدا مطعم فيه الاكل نضيف جدا و فريق الانميشن حقيقى وهمى زغرف النوم نضيفه جدا وفوق الممتاز
والبحر مكان أكثر من رائع وفيه اشكال سمك حلو جدا الخدمه والاكل اكتر من ممتاز لوفكرت اطلع شرم تاني اكيد هيبقى جراند اويسيس

تاريخ الإقامة: مايو 2022
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
أشكر 91fadyk
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Guest Relation, Guest Services / Front Office في ‪Grand Oasis Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 5 يونيو 2022
ترجمة Google

Dear Valued Guest,

What a pleasure to read your great review! Thank you for rating our hotel positively; we are delighted to know, that you had a wonderful holiday and enjoyed all aspects of it.
Thank you for your valuable comments and we are looking forward to welcome you very soon at Grand Oasis Sharm EL Sheikh.

Kind regards,
Hotel Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 10 مايو 2022

الخدمة رائعة والاستاف محترم جدا واكتر مكان الاكل فيه عجبني من حيث الطعم والنظافة وفيو الغرفة تحفة والمكان نظيف
Kids club مس هنا بنحبك جدااااااا فرحتي الاولاد طول فترة الاقامة بالفندق سواء بالالعاب والحفلات

تاريخ الإقامة: مايو 2022
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر 123enjya
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Guest Relation, Guest Services / Front Office في ‪Grand Oasis Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 5 يونيو 2022
ترجمة Google

Dear Valued Guest,

Thank you for taking the time to post your review following your recent visit to Grand Oasis Sharm EL Sheikh.

We are truly delighted to know that you enjoyed your visit to our hotel.

We look forward to the opportunity of welcoming you back in the near future at Grand Oasis Sharm EL Sheikh.

Kind regards,

Hotel Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 8 مايو 2022

فندق رائع وخدمه جميله واستقبال عالي
وفاخر جدا
واحلي حاجه عجبتني بجد هوا فريق الانميشن بجد ناس كويسه جدااا
وكفايه أنهم خلونا مبسوطين #صحاب_السعاده بصراحة حاجة كويسة جدااا وحفلات ورقص و الدنيا جميله.شكرا

تاريخ الإقامة: مايو 2022
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر aumabka
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Guest Relation, Guest Services / Front Office في ‪Grand Oasis Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 5 يونيو 2022
ترجمة Google

Dear Valued Guest,

Thank you for taking the time to post your review following your recent visit to Grand Oasis Sharm EL Sheikh.

We are truly delighted to know that you enjoyed your visit to our hotel.

We look forward to the opportunity of welcoming you back in the near future at Grand Oasis Sharm EL Sheikh.

Kind regards,

Hotel Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 8 مايو 2022

الاستقبال كان ممتاز و متعاون و الغرف جميله و مطله على البسين و الاكل حلو و متنوع وفريق
الانيمشن ممتع و فندق قريب من سوق سوهو و البحر جميل و هادى و ممكن تعوم فيه و ممكن تغطس بس هوا بعيد شويه عن الغرفه و بشكرطاقم العمل على تعبهم معانا

تاريخ الإقامة: مايو 2022
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر W7521PQmohameds
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Guest Relation, Guest Services / Front Office في ‪Grand Oasis Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 5 يونيو 2022
ترجمة Google

Dear Valued Guest,

Thank you for taking the time to post your review following your recent visit to Grand Oasis Sharm EL Sheikh.

We are truly delighted to know that you enjoyed your visit to our hotel.

We look forward to the opportunity of welcoming you back in the near future at Grand Oasis Sharm EL Sheikh.

Kind regards,

Hotel Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات