كنا في المطعم الهندي وكان اكل لذيذ وخدمه رائعه والشيف الهندي جاء سلم علينا كان حبوب وطلب راينا بالكل وشكرناه لنا تجربه ثانيه ان شاء الله
Soho-Square - Bombay Indian Restaurant شكرا جزيلا علي تعليقك الكريم
ونحن سعداء ان نسمع من حضرتك ان الخدمة قد نالت أعجابكم .نحن نعمل جاهدين علي تقديم الخدمه الممتازه . وأيضا نقوم بتدريب كل الموظفين على أعلى مستوى من التدريب لضمان راحة كل ضيوفنا الكرام.
ونحب نوجه عنايه حضرتك انه يوجد مطاعم اخري رائعه في سوهو سكوير
فهناك المطعم الصيني و مطعم كافتشينوا االلبناني و مطعم الاقصر وده مطعم شرقي وايضا مطعم ماي تاي و زين و مطعم هندى واخيرا مطعم لانتركود استيك هوس وده افضل مطعم ستيك في شرم
وتسعدنا رويتك ايضا في واحد من البارات الموجوده في سوهو سكوير وايضا امام خشبه المسرح لتستمتعوا بالعروض اليوميه وكذلك عرض النافورة الراقصه
Soho Square Management
الخدمة ممتازة واكل حلو اوى احلى اكل عندى فى مصر مطعم متميز وشيق متميز ميرسى المطعم كلة خدمة مميزة ف مكان جميل
Soho Square Management
استقبال جيدا جدا ترحيب ممتاز معامله راقيه من الكابتن اسحق الاكل جميل جدا طريقة تقديمه ممتازه وتعاون من الجميع .... سعدت بوجودى فى مومباى شرم الشيخ
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
سعدت بزيارة مطعم مومباي في ميدان سوهو وكانت التجربة رائعه جدا ... الاستقبال كان في منتهى الحفاوة والاحترام والتقدير ... الخدمه كانت جدا راقيه ...... والاكل كان جدا لذيييييذ جدا ونظيف
Soho Square Management
صراحه الاكل مررره يهبللل ❤️❤️❤️💓 والمعامله جدا راقيه والمكااننن جميلللل وسلامي لمستر سيد 💓
واسحااق ✅
انصحكم تجووونه 😭❤️❤️❤️😈