استمتع كتير بكل حاجه الأمن الهاوس الاكل السرفيس البحر الشاكي نظيفه حتي حمام سباحه بجد الاصطف محترم جدا بيضحك ويساعد حتي العروض في بليل جميله جدا تيم الانمشين لذيذ ودمها خفيف ونظافه الفندق حاجه جميله جدا اطمني ان ارجع مره تأنيه أشوف الاصطف مره كمان
تاريخ الإقامة: فبراير 2019
الفندق ممتاز وهادى والعاملين به محترمين جدا وفريق الانيمشن ممتاز والمطعم ممتاز ونوعية الاكل ممتازة هو بس مفيش تنوع فى الحلويات والبسين حلو جدا والغرف حلوة والشاطى ممتاز وموقع الفندق ممتاز جدا قريب من كل حاجة
تاريخ الإقامة: فبراير 2019
استفسر من medo20182018 عن IL Mercato Hotel & Spa
1 أشكر medo20182018
sayedg2019
تمت كتابة التعليق في 31 يناير 2019 عبر الأجهزة المحمولة
فندق جميل واكل حلو وخدمة ممتازة كنا خايفين من تعليقات تفرقة بين مصرين واجانب من تعليقات الي قرناها بس العكس تماما احسن معاملة ففندق من اول الريسبشن المتعاونين جداااااا والمطعم الخدمة ممتازة والانيميشن بحد انبسطنا اوييي شكراااا ليكووو💕💕💕💕
استفسر من sayedg2019 عن IL Mercato Hotel & Spa
أشكر sayedg2019
Getaway09796808388
تمت كتابة التعليق في 27 يناير 2019 عبر الأجهزة المحمولة
بصراحه انا استمعت كتير في فندق وكانت اجازه فوق الوصف ونفسي ان اجي هنا تاني انا والاولاد فعلا خدمه ممتازه جميله وتيم ترفيه تيم فوق الوصف بجد اكنهم مختارين تيم بالواحد وبصراحه احلي حاجه kids club لان الاولاد كانو مبسطوين جدا وسنه دي احلي من فاتت بكتيييير بس كان نفس يكون في كاتل في غرفه دي حاجه الوحيده كانت نفسي فيها وهاوس سكيبج شخص هايل جدا نطفه العرفه حاجه كويسه بشكر اداره الفندق ان هي مجمعها الاصطف الي فعلا يستحق كون في فندق ilMERcato استمتعت كتير مع تيم الانمشين
استفسر من Getaway09796808388 عن IL Mercato Hotel & Spa
أشكر Getaway09796808388
Tamer3del
تمت كتابة التعليق في 14 يناير 2019 عبر الأجهزة المحمولة
فندق رائع جميل نضيف الغرف نضيفه والمكان بشكل عام نضيف كل الموجودين يهمهم راحتك وانبساطك اقمت ٣ ليالي علي حمام السباحه الغرفه جميله جدا الممان لشكل عام فيه ٤ حمامات سباحه منهم ٢ المايه دافيه الاكل كان جيد وستف المطعم كله ناس كويسه ومحترمه فيه باصات تقريبا بتروح وترجع الشط طول اليوم من ٨ ل٥ للاسف الشط هو نقطه ضعف المكان اتمنا اختيار اماكن احسن لكن بشكل عام الشط مقبول سواء الصخري (١٥ جنبه للفرد) او الرملي (مجاني)في فريق انيمشن كويس علي حمام السباحه و في اللوبي الانترنت في الريسبشن شغال كويس جدا. الجيم كمان كويس يلزمه جهاز او اتنين اضافيين لكنه بشكل عام كويس. الفندق جميل وهكرر زيارتي ليه تاني ان شاء الله.
شكرا الميركاتو ♥️
استفسر من Tamer3del عن IL Mercato Hotel & Spa
2 أشكر Tamer3del
استجاب fom4, Manager في IL Mercato Hotel & Spa, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 14 يناير 2019
اعزائى الضيوف
اسمحو للى ان اعبر كلم عن تقديرنا لاختياركم فندق الماركاتو لقضاء عطلتكم
كما اود ان اتقدم بالشكرلاخذ جزء من الوقت للكتابة عن إقامتك معنا نحن سعداء بقراءة هذه التعليقات الممتعة ، حيث ان تعليقاتك محل تقدير كبير.
نشكرك مرة أخرى على ملاحظاتك ونتطلع إلى الترحيب بك مرة أخرى في المستقبل القريب
تحياتى عزيز رمضان مدير قطاع الغرف
V8121FKamra
تمت كتابة التعليق في 10 ديسمبر 2018 عبر الأجهزة المحمولة
من اروع فنادق شرم الشيخ خدمه مميزه و الانيميشن تيم خفيف وقام بالكثير من الترفيه و الالعاب المسليه و الخروجات حلوه جدا و الديسكوهات مميزه و اسعرها في المتناول حقا لقد استمتعنا بهذه الاجازه و نود العوده مره اخري الي شرم الشيخ في اقرب فرصه و خاصه فندق ال مركاتو
تاريخ الإقامة: ديسمبر 2018
استفسر من V8121FKamra عن IL Mercato Hotel & Spa
1 أشكر V8121FKamra
استجاب fom4, Manager في IL Mercato Hotel & Spa, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 14 ديسمبر 2018
ترجمة Google
Thank you for taking the time to write about your stay here with us we are delighted to read you had such and enjoyable vacation, your comments are much appreciated. It was a pleasure to have you stay with us and once again thanks you for your feedback and we look forward to welcoming you back again in the near future Regards Aziz Ramadan Room’s division manger