لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
يستعرض 57 شخص هذا الفندق
ثبّت أقل سعر من هذه المواقع
PricelineUS$ 354
eDreamsUS$ 283
Agoda.comUS$ 283
TripadvisorUS$ 283
Expedia.com
Hotels.com
طالع 17 عرض متاح
* الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
التعليقات (8,775)
تصفية التعليقات
8,775 نتائج
تقييم المسافر
6,288
1,756
499
158
74
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
6,288
1,756
499
158
74
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
75 - 80 من 8,775 تعليق
تمت كتابة التعليق في 12 أغسطس 2019 عبر الأجهزة المحمولة

الفندق حلو وجميل ومريح وواسع ومليان جناين وحمامات السباحه واسعه ولايف غارد مفتحين والمعامله تمام اما فريق الانميشن الصراحه السنين لفاتت كانوا احلى وانشط بكتيررررررر السنه دي مفيش حد شغال في الفريق غير البنت المصريه رودي اللي مولعه الجو أنشط واجمل بنت في شرم الشيخ كلها باقي الفريق كتير نعسانين ما فيهن حيويه ولا حركه ومبيتعاملو مع حد الا اللي بيحكي لغتهن عن جد بنشكر الله لوجود رودي بالمكان لولاها م كانت هتصير اجازتنا هالقد حلوه

تاريخ الإقامة: أغسطس 2019
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
1  أشكر Loula B
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Social M, Manager في منتجع حدائق السلطان, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 13 أغسطس 2019
ترجمة Google

Dear Loula B!
Thank you very much for such a wonderful review and the lovely words for our staff specially about Rudy, she is indeed one of our stars! ! We are happy to read that everything in the hotel made you feel special, it means a lot to us in particular coming from such an extensive traveler as yourself
We would love to have you over with us when you will back to the Sharm El Sheikh area.
Best Regards,
Sultan Gardens Team

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 11 أغسطس 2019 عبر الأجهزة المحمولة

الرحله كانت حلوه كتير.. انبسطنا بالرحله.. الاكل طيب وفي تنويع .. سمك مشوي عالبركه وجاج مشوي.. الشط كتير قريب وفي فعاليات كتير منها غوص، بنانا، براشوت
الموظفين كتير مناح.. اي طلب بتطلبو بتلاقي..
مع البنت المصريه...رودى من فريق الانيميشن فعاليات البركه بتجنن في كاريوكي.. تعليم رقص
انصح بالزياره

تاريخ الإقامة: أغسطس 2019
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر rejo n
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Social M, Manager في منتجع حدائق السلطان, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 12 أغسطس 2019
ترجمة Google

Dear rejo n!
Thank you for choosing the Sultan Gardens Resort
We are so glad to hear you had a great time with us!
We look forward to welcoming you back next time!
Best regards,
Sultan Gardens Team

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 11 أغسطس 2019 عبر الأجهزة المحمولة

كانت اجازة رائعة جدا والفندق كبير والشاطئ قريب وفيه كتير فعاليات يقدر الشخص يعملها وبالنسبة للفريق الترفيهي كان متفاعل جدا على المسبح وخصوصاً "رودي" نشطه ومرحه وبتعلم الناس الرقص وبتحرك الجو ف المسا ف المسرح الروماني وبتخرجنا اماكن وسهرات روعه ف الليل اجازه روعه بتتكرر اكيد شكرا سلطان جاردنز

تاريخ الإقامة: أغسطس 2019
أشكر NawrasN10
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Social M, Manager في منتجع حدائق السلطان, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 12 أغسطس 2019
ترجمة Google

Dear NawrasN10!
Thank you for choosing the Sultan Gardens Resort and for the five-star review.
We are thrilled to know we met all your expectations and you had a great stay.
We look forward to seeing you back soon.
Best regards,
Sultan Gardens Team

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 11 أغسطس 2019

اوتيل رائع معامله ممتازه خدمه الغرف جميله والمكان راقي جدا وواسع الاكل متنوع وسخي وحمامات السباحه كبيره وفريق الانقاذ ع اعلي مستوي للاطفال والاستقبال ف الرسيبشن محترم مكان نضيف وتحس بالامان كانك مع اهلك الفريق الترفيهي نشيط ممتاز طول الوقت انشطه مختلفه واتصال مع النزلاء حفلات مستمره بالنهار والليل وخصوصا رودي صوتها جميل جدا ومدربه رقص روعه اجمل وانشط بنت ف الفريق ونوران ب استقبال المطعم طيبه وودوده جدا

تاريخ الإقامة: أغسطس 2019
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر Na K
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Social M, Manager في منتجع حدائق السلطان, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 12 أغسطس 2019
ترجمة Google

Dear Na K!
Thank you so much for your 5 star review and the lovely words for our staff specially about Rudy,she is indeed one of our stars!We would love to have you over with us when you will back to the Sharm El Sheikh area.
Warm Regards,
Sultan Gardens Team

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 7 أغسطس 2019 عبر الأجهزة المحمولة

بصراحه كانت رحله رائعه واستمتعت كتير وانشاء الله هتكرر تاني وجميع العاملين اخلاقهم عاليه جدا ومتعاونين واشكر الاستاذ محمد الشوري ومستر جاد علي اخلاقهم وحسن استقبالهم لينا وتعاونهم معانا عشان نقضي وقت جميل واشكر السيد محمد عبدالمجيد من المطعم علي طيب اخلاقه والموظف محمد والموظف محروس من المطعم الايطالي علي حسن اخلاقه والشيف عصام والشيف سعيد علي الاكل الايطالي الجميل وانشاء الله تتكرر الزياره مره تانيه باذن الله

تاريخ الإقامة: أغسطس 2019
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
1  أشكر mafiateto
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Social M, Manager في منتجع حدائق السلطان, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 7 أغسطس 2019
ترجمة Google

Dear mafiateto!
Thank you for choosing the Sultan Gardens Resort
We are so glad to hear you had a great time with us!
We look forward to welcoming you back next time!
Best regards,
Sultan Gardens Team

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات