لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
أقل الأسعار لإقامتك
Booking.com
‪US$ ‎78‬
+ ‪US$ ‎23‬ الضرائب والرسوم
طالع العرض
Expedia.com
‪US$ ‎90‬
+ ‪US$ ‎26‬ الضرائب والرسوم
طالع العرض
Agoda.com
‪US$ ‎73‬
+ ‪US$ ‎21‬ الضرائب والرسوم
طالع العرض
الإلغاء مجانًا حتى 15‏/12‏/22
Priceline‪US$ ‎111‬
Hotels.com‪US$ ‎90‬
Travelocity‪US$ ‎90‬
طالع 15 عرض متاح
الأسعار الواردة هي متوسط سعر الليلة المقدم من شركائنا وقد لا تشمل جميع الضرائب والرسوم. الضرائب والرسوم المعروضة تقديرات تقريبية فقط. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
التعليقات (9,256)
تصفية التعليقات
9,256 نتائج
تقييم المسافر
6,710
1,786
514
165
81
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
6,710
1,786
514
165
81
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
89 - 94 من 9,256 تعليق
تمت كتابة التعليق في 15 أكتوبر 2021

اولا الفندق كان كويس والغرفهً كويسه والمعطم الاكل كان طيب والبارات كان في كوكتيلات حاجه حلوه الكحل قوى الغرفه حلوه مره والانيمشن كان حاجه جامده فرانسيسكو ورودي ويانا وانيا والبرنامج الفعلايات حاجه كويس جدآ

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2021
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر Abdomokary124
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Social Media, Marketing في منتجع حدائق السلطان, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 24 أكتوبر 2021
ترجمة Google

Dear Abdomokary124
Thank you for choosing the Sultan Gardens and for posting your review. We are very glad to read that you enjoyed your stay with us and we hope to see you again in the future.
Best Regards ,
Sultan Gardens Resort

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 15 أكتوبر 2021

الفندق جميل والغرفه كويسه وحاجه نظايفه والمطعم حاجه حلوه بس لازم تنوع اكتر فى الاكل والبارات كويسين بس مفيش عصاير فريش والانيميشن كويسين لكن مفيش موسيقى حلوه حتى الحلفه كانت اى كلام الموسيقى مش قد كده والراقص بطئ مفيش بور ولا حسات انو ده راقص انيميشن بس

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2021
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر Zrekerami
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Social Media, Marketing في منتجع حدائق السلطان, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 24 أكتوبر 2021
ترجمة Google

Dear Zrekerami
Thank you for visiting the Sultan Gardens and posting your review. It was a pleasure to host you and we look forward to seeing you again.
Best Regards
Sultan Gardens Resort

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 15 أكتوبر 2021

الفندق تحفه والبول الجكوزى والمطعم جامد جدآ والبارات كويسه وناس كلهم محترامين والغرفه كويسه بس الهوس ساعات بيتخر انما الانيمشن فهما كويسين كا كلام وهزار بس مبعرفوش يرقصو ورقصهم ميت والاغني بطئه وال دى جى مبيشغلش اغانى عربي بليل بصراحه كلهم

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2021
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر paulasX1582RM
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Social Media, Marketing في منتجع حدائق السلطان, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 24 أكتوبر 2021
ترجمة Google

Dear paulasX1582RM!
Thank you for being our guest and for your review. It was a pleasure to meet and serve you, and we look forward to seeing you again.
Best Regards ,
Sultan Gardens Resort

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 12 أكتوبر 2021

اولا الفندق رائع جدآ جدآ جدآ بس المطعم كويس جدآ والبارات والحاجه كويسه بس لما بنبقه قاعدين بليل علي حمام السباحه السلطانه في وقت المغني مبنلقيش حد يعدي علينا يشفنا نشراب اي لكن كل حاجه تمام والانيمشن كويسين جدآ بحب الرقص معاهم بشكر كل الناس فرانشيسكو وانيا وينا

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2021
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر itidalb2021
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Social Media, Marketing في منتجع حدائق السلطان, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 13 أكتوبر 2021
ترجمة Google

Dear itidalb2021!
Thank you for being our guest and for your review. It was a pleasure to meet and serve you, and we look forward to seeing you again.
Best Regards ,
Sultan Gardens Resort

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 5 أكتوبر 2021

الفندق رائع جدآ والغرفه كويسه والمطعم جامد والاكل خرافه والبارات كويسه جدآ المشكله بس فى الانيميشن شغلهم ضعيف بنسبالى انا شوف فى فندق ثانيه كتير انيميشن بجد فى الكوميدى شو فين رقص الانيميشن بطئ جدآ حتى الموسيقى الرقص بطئه سوى بس دى الحقيقه

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2021
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر doneaal
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Social Media, Marketing في منتجع حدائق السلطان, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 13 أكتوبر 2021
ترجمة Google

Dear doneaal!
Thank you for choosing the Sultan Gardens Resort
We are so glad to hear you had a great time with us! However, we are, of course, disappointed to hear that you did not enjoy our animation program and activities and we will take your comments under advisement. Should you have any suggestions as to how we can improve our entertainment program please don't hesitate to email us.
We would welcome any ideas you may have.
We look forward to welcoming you back next time!
Best regards,
Sultan Gardens Team

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات