اوتيل موفينبيك جميل جدا والروم جيدا بلمنظر المطل علي البحر وحمام السباحه الرائع ومميزات الاوتيل انه قريب جدا من نعمه بيه بس بنتمني المره الجايه نلاقي جديد في العشا عشان مكنش كويس اخر يومين واتمني المره الجايه نلاقي حل للنموس عشان بهدلنا والرش كان مره واحده
تاريخ الإقامة: مايو 2018
نوع الرحلة: سافر مع الأصدقاء
استجاب Yahya K, General Manager في موفينبيك ريزورت شرم الشيخ, لهذا التعليق
تم الرد 3 مايو 2018
،عزيزي السيد تامر نود ان نشكرك على وقتك الثمين لاضافة تعليق وتقييم لفندق موفينبيك شرم الشيخ كما نود ان نشكرك على التعليقات المميزة ااملين ان تكون نزيل دائم لفندق موفينبيك شرم الشيخ يحيى قطب مدير عام
انا جيت الاوتيل مع اصدقائي وبصراحه المكان جميل جدا ومليان بلنشطاط الترفيهيه ومكنش في وقت نحس بملل عشان طول اليوم شيفين ومشتركين بلانشطه الترفيهيه الموجوده في الاوتيل وانشاء الله هنيجي مره كمان قريب . شكرا لكل اسطف والمسوالين عن النشطاط الترفيهيه
تاريخ الإقامة: مايو 2018
استفسر من abdelrahman e عن موفينبيك ريزورت شرم الشيخ
أشكر abdelrahman e
استجاب Yahya K, General Manager في موفينبيك ريزورت شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 5 مايو 2018
،عزيزي السيد عبد الرحمن نود ان نشكرك على وقتك الثمين لاضافة تعليق وتقييم لفندق موفينبيك شرم الشيخ كما نود ان نشكرك على التعليقات المميزة ااملين ان تكون نزيل دائم لفندق موفينبيك شرم الشيخ
Amr S
تمت كتابة التعليق في 26 أبريل 2018 عبر الأجهزة المحمولة
شكرا لكل اسطف اوتيل موفنبيك شرم الشيخ . الكانو بيعملو كل حاجه عشان يقدمو خدمه كويسه لينا . من المطعم والبارات والريسبشن والهوس كيبنج شكرا لكل شخص عمل بجهد لتحقيق الخدمه الممتازه لزوار هذا الاوتيل .ومش هتكون اخر مره بنيجي فيها موفنبيك
استفسر من Amr S عن موفينبيك ريزورت شرم الشيخ
أشكر Amr S
استجاب Yahya K, General Manager في موفينبيك ريزورت شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 28 أبريل 2018
عزيزى السيد/ عمرو تحيه طيبه من منتجع موفينبيك شرم الشيخ, نشكركم شكرا جزيلا على تعليقكم الطيب لنا.كما اننا سعداء لاستمتاعكم معنا بقضاء عطلتكم و استمتاعكم بالخدمه المقدمه و الستلف و كل شيء و انتظاركم مرة اخري كما و عدتم . كما نتمنى ان نكن دائما عند حسن ظنكم و ان نكن جهتكم دائما بشرم الشيخ. و لكم منا جزيل الشكر ة التقدير
انا جيت لوحدي في موفنبيك ومكنتش فاكر اني هقضي اجازه جميله زي دي وخصاتا انا لوحدي بس الاوتيل كويس والاسطف كتير ناس محبوبه وانا مكنتش حاسس اني لوحدي و بجد موفبيك بلنزبالي و بيتي التاني .شكرا لجميع الاسطف
استفسر من AttaA45 عن موفينبيك ريزورت شرم الشيخ
أشكر AttaA45
عزيزى السيد/عطا تحيه طيبه من منتجع موفينبيك شرم الشيخ, نشكركم شكرا جزيلا على تعليقكم الطيب لنا.كما اننا سعداء لاستمتاعكم معنا بقضاء عطلتكم ووصفكم لنا بانه بيتك الثاني و انك ام تشعر بانك وحدك. كما نتمنى ان نكن دائما عند حسن ظنكم و ان نكن جهتكم دائما بشرم الشيخ. و لكم منا جزيل الشكر ة التقدي
Mahmoud M
تمت كتابة التعليق في 26 أبريل 2018 عبر الأجهزة المحمولة
موفنبيك شرم الشيخ من أحسن الفنادق الموجوده في شرم الشيخ. واحنا استمتعنا بالاجازه مع أصدقائي ومع أفراد العائلة ومكنش في وقت نخرج خارج الاوتيل من كتر النشطاط الترفيهيه الموجوده داخل الاوتيل. والخدمه كويسه جدآ
استفسر من Mahmoud M عن موفينبيك ريزورت شرم الشيخ
أشكر Mahmoud M
عزيزي السيد محمود نود ان نشكرك على وقتك الثمين لاضافة تعليق وتقييم لفندق موفينبيك شرم الشيخ كما نود ان نشكرك على التعليقات المميزة ااملين ان تكون نزيل دائم لفندق موفينبيك شرم الشيخ
NooraA258
تمت كتابة التعليق في 22 أبريل 2018 عبر الأجهزة المحمولة
الفندق مريح .. والمنظر حلو كثير .. والبحر كثير نظيف .. والعاملين في الغندق معاملتهم راقيه جدا وبشوشين .. ماتحس انك غريب .. والبرامج اللي فيه كثير وحلوة ( رياضه .. خياله .. غوص .. عروض .. ).. يصلح للعائلات و الاصدقاء .. يوجد برنامج للاطفال ..
استفسر من NooraA258 عن موفينبيك ريزورت شرم الشيخ
أشكر NooraA258
استجاب Yahya K, General Manager في موفينبيك ريزورت شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 22 أبريل 2018
عزيزتى السيدة نورا تحيه طيبه من منتجع موفينبيك شرم الشيخ. نشكر سيادتكم جزيل الشكر على تعليقكم الطيب لنا. كما اننا سعداء لقضاء عطلتكم معنا و لاعجابكم بالمنظر و البحر و العاملين كما اننا نتمنى زيارتكم لنا مرة اخرى وانخ سيكون مكانكم الدائم . و لكم منا جزيل الشكر و التقدير.