أقل الأسعار لإقامتك
Priceline
StayForLong
Vio.com‪US$ ‎63‬
Agoda.com‪US$ ‎59‬
الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
663 نتائج
تمت كتابة التعليق في 4 مايو 2022

انا زرت الفندق 4 مرات وكنت برشحه للناس اللي اعرفهم عشان مكانه، بس اسوأ حاجة ف الفندق عدم الاهتمام بالسناكس ( مش متنوعة وبسيطة مش عارف إدارة الفندق فكرتهم ايه عن الاسناكس والناس اللي زات الفندق وزارت فنادق غيره تقدر تقارن) .. والسيء اكتر اني رشحته لاخويا وهو متواجد حاليا هناك وبيقولي أن الاكل عموما أصبح مفيهوش تنوع ورديء، مش الاسناكس بس .. عاملين العشاء انهاردة كشري وسبانخ .. وانا دخلت كتبت ريفيو هنا لاني كتبت التعليق ع صفحة الفندق عوالفيس بس إدارة الصفحة حذفت التعليق وعملتلي بلوك بدل ما تحل المشكلة وفضلت التهرب من المسئولية بالهروب بأسلوب غير لائق .. انا فعلا كنت بحب الفندق بس بسبب الموقف ده مش هرشحه لحد تاني اعرفه

تاريخ الإقامة: مايو 2022
أشكر Ahmedfat7i
تمت كتابة التعليق في 20 سبتمبر 2021

الزيارة الثانية لى وبصراحة تدنى مستوى الفندق كثيرا عن زيارتي الأولى من سنة ونصف تقريبا،،الغرف متوسطة النظافة فالتنظيف يتم عالظاهر فقط بمجرد ماتم تحريك السرير قليلا ظهر لنا أتربة وشعر ماتأكد من عدم التنظيف أسفل السراير ووجدنا بشاكير الشاطئ فالغرفة غير نظيفة سلمناها للهاوس كيبينج فورا وتم استبدالها،،وكانت غرفتنا ديلوكس لم نجد محتويات الغرفة الا بعد تكرار طلبها،،المطعم سئ من حيث جودة الطعام وغير متنوع ويتم تقديم وراك الفراخ فقط لم أري ذلك فى أى فندق آخر اطلاقا،،إلا أن العاملين بالمطعم ودودين هونوا علينا استياءنا من المطعم..وشيئا آخر لم أره فى فندق آخر وهو أن المياه المقدمة غير معدنية مياه خط حاجة تتعب يعني،،مشروبات البار سيئة ودائما ماكينة القهوة لايوجد بها سوي مشروبين او ثلاثة عالأكثر...
الايجابيات/حمامات السباحة والأكوا جيدة والشاطئ أيضا

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2021
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
أشكر AhmedH11446
تمت كتابة التعليق في 15 أغسطس 2021 عبر الأجهزة المحمولة

بصراحة الفندق كان كويس جدا
وتعامل الناس ممتاز جدا
وخاصة فريق الانيميشن وتحديدا لوما ممتاز وشاطر في شغله
وبقيت الفريق اللذيذ ولعبهم مع الاطفال وحفلات الاطفال محترمين بصراحة قضيت وقت ممتع جدا معاهم
وانصح اي عائلات بفندق الجافي وموقعه جميل جدا وان شاء تكونو في مزيد من التفوق والنجاح

تاريخ الإقامة: أغسطس 2021
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
أشكر Alaa E
تمت كتابة التعليق في 14 أغسطس 2021

الفندق جميل جدا والخدمه جيدا جدا وفريق الانيميشن شكرا جدا ليكم انتو اكتر ناس خلونا مبسوطين فرحانين شكرا vipمن اشطر الانيميشن الي قابلتهم شكرا Ekaوهبه وكل فريق الانيميشن وحابب اشكر بردو محمد الريكليشن ده بردو حد كويس جدا شكرا انيميشن تيم شكرا vip

تاريخ الإقامة: أغسطس 2021
أشكر Ahmedmohamed6
تمت كتابة التعليق في 24 يوليو 2021

الخدمة كويسه جدا انا سعيد جدا انا والعائله من هذا الفندق المطعم جيد جدا الاستاف ايضا جيد خدمه ممتازه وأيضا اهم شي في هذا الفندق فريق الانيميشن مهتمين جدا بجميع العائله فريق لديه قوه جيدا شكرا جدا ان الفندق لديه ها الفريق ايكا هبه ديما شكرا شركه Vip للانيميشن

تاريخ الإقامة: يوليو 2021
أشكر 567fadyh