Samar S

فندق جميل اوي

5.0 من 5 دوائرتمت كتابة تعليق 8 يونيو 2024
مكان محترم وناس جميله والمكان نضيف جدا والاكل حلو اوى مبسوطه جدا اني جيت وهتكرر تاني اكيد ❤️ شطي جميل جدا الاول د مبسوطين جدا بجد انا اول مره اجاب هنا بس اكيد كل مره هاجي هنا الفندق جميل جدا احنا بجد مبسوطين اوووووي مش لقيا كلام يوصف حلوه الكلام بجد💙🏊❤️😘العاب هنا حلوه اووووي بجد و الموسيقي والحفلات❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌹🌹🌹🌹🌹🌹💃🏊🫂🫂
تاريخ الإقامة: يونيو 2024
على بعد 18.9 كم من فندق جافي ريسورت
طالع المزيد من الفنادق في شرم الشيخ
862 نتائج
تمت كتابة التعليق في 2 يونيو 2024 عبر الأجهزة المحمولة

غرفه رقم 1332 تجربه سيئه جدا بعيدا عن موقع الاوتيل والبيتش وبعد كدا كل شئ ف الاوتيل سئ جدا بدايه من الريسيبشن موظفين الاستقبال لا توجد عندهم احترافيه ف التعامل واسلوب بجد سئ جدا اللى بيرفع صوته بيستلم الغرفه تجنبا للمشاكل ده طبعا غير سياسه ( شيك إن الساعه ٣ و شيك آوت الساعه ١١) العجيبه ومنع المنتقبات من دخول البيسين ومسموح ليهم البحر بس بحِجه إنهم بيقبى النقاب مش واتر بروف 😂حاجه غريبه جدا لكن الاجنبيه لو بيكيى قطن عادى طبعا علشان القطن مستورد🤣🙃مرورا بالاكل والمعاناه اللى فيها من قله جوده الاصناف وعدم التنوع ولازم تروح المطعم بدرى علشان الاصناف بتخلص 🥳ف لازم تلحق بدرى🏃🏃🏻‍♀️بصراحه تجربه لاتستحق اعادتها مره اخرى

نصيحة حول الغرف: راجع نفسك قبل ماتروح
أشكر Mohamed Y
تمت كتابة التعليق في 17 مايو 2024

تجربة جميلة جدا
الفندق حلو اوى و هادى تحس بالراحة و الاسترخاء حقيقى و مستوى الخدمة راقى و الناس هنا متعاونين و ودودين جدا
الموقع ممتاز قريب جدا من الشاطئ و حمام السباحة جميل و هادى و كمان فيه اكوا بارك
الاكل نضيف و جميل اوى و متنوع يرضى كل الاذواق
استمتعت ب اجازتى هنا و ان شاءالله نرجع تانى

• جودة أماكن النوم
    • الغرف
أشكر Hossam M
تمت كتابة التعليق في 17 مايو 2024

الموقع ممتاز جدا مباشر علي الشاطئ والاكل جميل خالص فريق العمل كان متعاون جدا والخدمه فوق الممتازه والمعامله راقيه جدا والمكان مناسب جدا ل اي كابلز او اسره متاح اماكن امنه للاطفال حبيت فريق العمل وهما عينهم ع الاطفال كانو بيحافظوا عليهم حبيت مقابلتهم ليهم ودعوتم لينا علي عشان رومنسي ورحله الجلاس بوت كانت حاجه منتهي الرقي

نصيحة حول الغرف: متترددش لحظه تيجي جافي ريزورت سواء كابلز او اسره المكان امن جدا وممتع حقيقي
    • جودة أماكن النوم
    • الغرف
1  أشكر Mohammed A
تمت كتابة التعليق في 17 فبراير 2024

الاستقبال غير جيد انا حاجز أقامه كامله وتم استقبالي من الموظف اسمه وليد وقال لي انتظر وعند اتصالي بي الشركه الي حجزت معاها قالولي علي ميعاد الاستيلام ولكن جميع الاقامه تبدأ من اليوم الفطار الاسناكس وعند زهابي الي وليد قلت له ما قالو لي الشركه تهرب وقال لي حضرتك مطلبتش قولتله هوة انا الي لازم اطلب علشان تعرفني وخصوصا اني حديث الزواج وكان هذا في أول يوم لي ملخص هما بيضيعو عليك حقوقك وما بالكم بأن يكون الاستقبال هكذا فما بعد ذلك

نصيحة حول الغرف: اختيار الموظفين والاهتمام اكثر بالمقيمين واعلامهم بكل تفاصيل الاقامه ولا انصح بالذهاب الي هذا الفندق
تاريخ الإقامة: فبراير 2024
أشكر Journey32175782279
تمت كتابة التعليق في 7 فبراير 2024

مكان رائع انصح الناس بقضاء الاجازة هناك ، الشاطئ رائع ، الضيافة ممتازة ، احب هذا المكان كثيرا ، وهو كذلك مريح للأعصاب ، أود أن أقوم بالحجز فيه للعائلة السنة المقبلة ، وهناك الكثير من العاملين الرائعين والبار جميل والموسيقى جميلة ،ط.....................

تاريخ الإقامة: فبراير 2024
نوع الرحلة: سافرت كأزواج