الفندق رائع ويستحق خمس نجوم نضافه واكل ممتاز له طعم بجد وعاملين في منتهي الذوق والاحترام اكيد إن شاء الله هتتكرر الزيارة انصح الجميع بتجربة كونكورد السلام واخص بالشكر مستر/ سيد المسؤل عن البارات والمطاعم,👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
تم الرد 12 سبتمبر 2019
لسيادتكم جزيل الشكر علي اختياركم فندق كونكورد السلام شرم الشيخ خلال زيارتكم
نحن في منتهي السعادة إنكم استمتعتم بالإقامة في الفندق و تم إيصال راي سيادتكم لجميع الإدارات
في انتظار زيارتكم المقبلة في القريب العاجل
جزيل الشكر لكم سمير رشوان
السنه الثانيه على التوالى في كونكورد شرم فعلا وبدون مجامله من افضل الفنادق في الاستقبال والنظافة وحسن المعاملة واشكر كل العاملين ا علاء مدير العلاقات وكل العاملين في فندق الامامى والرياضى ا ياسرحيندق وا محمدجنيدى وسيد ابو الرجال
استفسر من redaeldeeb عن Concorde El Salam Hotel Sharm El Sheikh
1 أشكر redaeldeeb
Escape17021301587
تمت كتابة التعليق في 30 أغسطس 2019 عبر الأجهزة المحمولة
اشكر كل العاملين بفندق كونكورد السلام على حسن استقبالهم ومعاملتهم الجميلة المكان تحفة والعاملين فوق الممتاز الغرفة ممتازة والمطعم ممتاز واشكر مستر ياسر ومستر محمد ومستر علاء وستر احمد وسلطان شرم المسؤول عن الخيل وعاملين النظافة بجد كانت اجازة جميلة عندكم فى الفندق شكرا ليكم جميعا
استفسر من Escape17021301587 عن Concorde El Salam Hotel Sharm El Sheikh
2 أشكر Escape17021301587
استجاب samirrashwan2000, General Manager في Concorde El Salam Hotel Sharm El Sheikh, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 13 سبتمبر 2019
لسيادتكم جزيل الشكر علي اختياركم فندق كونكورد السلام شرم الشيخ خلال زيارتكم
نحن سعداء إنكم استمتعتم بالإقامة في الفندق و تم إيصال راي سيادتكم لجميع الإدارات
في انتظار زيارتكم المقبلة في القريب العاجل جزيل الشكر لكم سمير رشوان
Curiosity30565552141
تمت كتابة التعليق في 30 أغسطس 2019 عبر الأجهزة المحمولة
بجد كانت احازه ممتعه وجميله في هذا المكان كل العاملين محترمين والخدمه في الغرف ممتازة جدا اشكر الاستاذ لطفي مدير قسم النظافه خدمه المطاعم ممتازة والعاملين في بار اللوبي ممتازين جدا جدا شكر خاص الاستاذ سيد المدير المسؤال عن البارات علي حسن الضيافه والاستقبال فعلا انسان خلوق اشكر كل الموظفين في كونكورد اسبورت
استفسر من Curiosity30565552141 عن Concorde El Salam Hotel Sharm El Sheikh
أشكر Curiosity30565552141
استجاب samirrashwan2000, General Manager في Concorde El Salam Hotel Sharm El Sheikh, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 12 سبتمبر 2019
في انتظار زيارتكم المقبلة في القريب العاجل
جزيل الشكر لكم سمير رشوان
Mobile00517719862
تمت كتابة التعليق في 30 أغسطس 2019 عبر الأجهزة المحمولة
الفندق افضل ما يكون من حيث الخدمات والبوفيه والعاملين في غايه الاحترام والذوق وخاصه مستر سيد مدير البارات وكمان الغرف نظيفه جدا بجد فندق ما فيه ولا غلطه مش قتدر اقول غير انه ده احسن فندق ممكن تزوره وتقضي فيه اجازه مستحيل تمل مهما قضيت فيه من وقت
استفسر من Mobile00517719862 عن Concorde El Salam Hotel Sharm El Sheikh
أشكر Mobile00517719862
elasuoty
تمت كتابة التعليق في 30 أغسطس 2019 عبر الأجهزة المحمولة
انا زورت شرم الشيخ اكتر من عشر مرات الفندق دا احسن فندق زورته حتي الان من حيث العاملين بالفندق الخدمات البوفيه الغرف كل شئ كان افضل ما يكون. وشكر خاص لمستر سيد مدير البارات بالفندق شخصيه محترمه ومتعاونه جداً جداً
استفسر من elasuoty عن Concorde El Salam Hotel Sharm El Sheikh
أشكر elasuoty