شكرا جزيل فندق كونكورد السلام شرم الشيخ علي مجهودهم معانا حوسن استقبال وضيافه شكرا لجميع العاملين في كونكورد السلام شرم الشيخ واخص بالشكر مستر محمد الطيب مدير اداره الاغذيه والمشروبات وشكرا فريق عمل البول بار مستر محمد وكريم وعبد الرحمن شكرا جزيل
تاريخ الإقامة: سبتمبر 2021
حسن المعامله والاحترام والنظام وتنفيذ الخدمات بإتقان وسرعه تنفيذها دون تأخير شكرا اداره كونكورد السلام شرم الشيخ المحترمه شكرا للرجل الخلوق المحترم مستر محمد الطيب وشكرا فريق عمل البول بار ساعدونه كتير شكرا مستر محمد فارس مسؤل البار وكريم وعبدالرحمن
استفسر من Curious10274972542 عن Concorde El Salam Hotel Sharm El Sheikh
أشكر Curious10274972542
Venture44788888371
تمت كتابة التعليق في 21 سبتمبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة
بيتي البرتاح فيه اووووي انا والاولاد واسرتي انصح الجميع يجرب جمال الخدمه في المطاعم والبارات شكرا للجميع واشكر بصفه خاصه مستر محمد الطيب رجل مبتسم وبشوش شكرا للجميع العاملين في كونكورد السلام شرم الشيخ وشكرا فريق عمل البول بار مستر محمد فارس وعبد الرحمن وكريم
استفسر من Venture44788888371 عن Concorde El Salam Hotel Sharm El Sheikh
أشكر Venture44788888371
Seaside26738347215
تمت كتابة التعليق في 21 سبتمبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة
الخدمه جميله جدااا ومميزه جداا شكرا للاداره المحترمه شكرا لكل من قام وساهم في الخدمه الممتازه دي سعيده جدا انا والاسره حبيت كونكورد السلام شرم الشيخ اووي شكرا للرجل المحترم مستر محمد الطيب وشكرا فريق عمل البول بارمستر محمد مسؤل الخدمه في البار وفريقه كريم وعبد الرحمن
استفسر من Seaside26738347215 عن Concorde El Salam Hotel Sharm El Sheikh
أشكر Seaside26738347215
Curious49836099550
تمت كتابة التعليق في 20 سبتمبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة
انا صاحب شركهً دعايه واعلان وافهمً في الخدمه كويس جدا الناس دي بتتعب اوي انا علشانً تسعدنا شكرا خاص لاداره كونكورد واشكر استاذ محمد الطيب علي حسن الضيافه ومستر محمد فارس علي مجهوده معانا في البول بار شكر مستر ياسر حنيدق مدير المطعم شكرا للجميع وهنيجيً الشهر الجاي تاني فندق روعه
استفسر من Curious49836099550 عن Concorde El Salam Hotel Sharm El Sheikh
أشكر Curious49836099550
Adam Z
تمت كتابة التعليق في 20 سبتمبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة
Thanks for coclnco شكرا جدا للجميع علي الخدمه الجميله ليه والاسره بارات ومطاعم وشاطئ واطول بارك وفندق بتحس انك في بيتك واستف متعاون وخدوم وودود جدا شكرا جدا مستر الطيب ومستر ياسر ومستر محمد مسؤل البول بار شكرا للجميع علي تعبهم معانا وهنكررها كتير
استفسر من Adam Z عن Concorde El Salam Hotel Sharm El Sheikh
أشكر Adam Z