الفندق غاية في الروعةو كل الأنشطة جميلة و الغرف غاية في الروعة و الجمال و الخدمة و الطعام هايل و المناظر روعة و النشاطات و الألعاب خاصة كرة المياه هايله، بجد فندق هايل و بنصح كل الناس تروح الفندق و خاصة العائلات
- انتظار مجاني للسيارات
- حمام سباحة
الطعام جيد والمكان رائع والالعاب رائعة كرة الماء والطائرة برجاء اضافة بلاى ستيشن 4 وبعض العابالفديوو جيم حمامات السباحة والاكوا بارك جيدة الشاطىء جيد ومقدمين الخدمة رائعين مكان جيد يحتاج بعض الاهتمام بالعاب الفديو جيم وتزويد العاب فى الجيم
من الفنادق الجيده كل شئ جيد حقا الاكل الجوده ممتازه والغرف ممتازه والخدمات رائعه انا يرشح الفندق من احسن فنادق حقا كل شئ ممتاز لازم اجي الفندق تاني وشكرا بجد لكل العاملين في الفندق كانوا بسعدونا في كل حاجه شكرا ليكوا
انا مش عارف بحد ابدا منين ولا اقول ايه ولا ايه ولا ايه♂️ احلى اجازة مع احلى فندق مع احلى ناس في الدنيا من اول الريسبشن و الاستقبال و الناس حلوة حقيقي في التعامل و قمة في الجمال و البيسين و الزحاليق و في ناس كدا بتبقا موجودة على البيسين كدا في كشك و بجد عسسسسسل اويييي❤️ و بيعملو حاجات كتير لا يمكن اعملها في القاهرة ♂️ يوجا و العاب و مسابقات و قمرررر خالص و طبعاً مننساش الاكل و المطعم بجد تحفة ❤️ مش عارف اقول .. بجد و انا راجع كنت تكة و هعيطوحشني المكان اوي
الفندق فعلا جميل زي ما كل اصحابي قالولي الغرف واسعه الاكوا بارك فريق العمل كله محترم جدا المناظر بالفندق فوق رائعة وفريق الانيمشن كلهم العسل وعمرك ما هتزهق وانتا قاعد معاهم الفيو بتاع البحر رائع جدا شكرا ليكم ولنا عوده قريبا
الفندق ممتاااز جدا فعلا وكانت اجازة جميلة انا ومراتى وكان شهر عسل فوق الرائع ، اتبسطنا جدا فى الفندق من كل حاجة الاكل والغرف والنظافة والخدمة وخصوصا العروض الليلية ، الفريق الترفيهى فوق الخيال شكرا جدا ليهم كلهم و خصوصا جدو انسان مهذب ومحترم وشخصية ليها قبول جميل شكرا ليك ولفريقك ولكل الفندق ونتمنى اننا نتقابل كمان مرة السنة اللى جية فى عيد جوازنا الاول ، شكرا جدا