بصراحه الاوتيل كل شيء في جميل والأكل والشرب والغرفة بجد والله الاوتيل حاجه حلوه اوي البحر والبول وكل يوم الحفلات مختلف كل ده في الاوتيل وكمان في الأطفال حفلات بصراحة شكرا جزيلا على الاجازه شكرا كل العاملين في الاوتيل😍😍😍
تاريخ الإقامة: مارس 2022
نوع الرحلة: سافر مع الأصدقاء
تم الرد 3 أبريل 2022
ترجم التعليق
شكرا جدا للاجازه الجميله دي بجد شكرا لجولي فيل فندقي المفضل كل حاجه هناك حلوه جدا المطاعم والبارات كلهم ناس زوق جدا وطبعا فريق الانميشن الجامد كل يوم فقرات مختلفه ودايما اكتيڤ وطول يوم معانا اجمل اجازه قضتها في جولي ڤيل ❤️❤️
تاريخ الإقامة: مارس 2022
استفسر من 16ahmadm عن كازينو ومنتجع ماريتيم جولي فيل شرم الشيخ
أشكر 16ahmadm
استجاب Maritim Jolie Ville Resort Casino, Guest Services / Front Office في كازينو ومنتجع ماريتيم جولي فيل شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 19 مارس 2022
ترجمة Google
احلي فترة قضتها انا والمدام شكرا لجولي فيل فندقي المميز كل حاجه هناك مميزة فريق انميشن عظيم بجد كل يوم جديد انبسط جدا انا ومراتي وانشاء الله مش اخر مره هاجي تاني قريب جدا شكرا البارات والمطاعم كلهم ناس محترمين وزوق جدا ❤️❤️
استفسر من Dfcvjkb عن كازينو ومنتجع ماريتيم جولي فيل شرم الشيخ
أشكر Dfcvjkb
استجاب Maritim Jolie Ville Resort Casino, Guest Services / Front Office في كازينو ومنتجع ماريتيم جولي فيل شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 26 فبراير 2022
ترجمة Google
شكرا بجد لجولي فيل فندقي المفضل اجمل واحلي مكان نزلت فيه في شرم بجد اتبسط جدا انا واصحابي كل حاجه هناك حلوه شكرا لفريق الانميشن العظيم ده كل يوم حفله شكل وبيعملو فقرات حلوه جدا والاصطف هناك كلهم محترمين جدا وناس زوق البارات والمطاعم شكرا لجولي فيل العظيم😍🤍
استفسر من Svbjbcgh عن كازينو ومنتجع ماريتيم جولي فيل شرم الشيخ
أشكر Svbjbcgh
ترجمة Google
احلي واجمل اجازه قضيتها انا واصحابي بجد شكرا للاجازه الجمليه دي وطبعا شكرا جدا لفريق الانميشن الجامد ده كل يوم حفله مختلفه طول اليوم اكتڤتي شغاله وشكرا لكل الاصطف الجميل كلهم محترمين جدا بجد احلي اجازه والغرف بتنضف تقريبا كل ساعه 😂شكرا لجولي فيل ❤️❤️
استفسر من 010992209910 عن كازينو ومنتجع ماريتيم جولي فيل شرم الشيخ
أشكر 010992209910
استجاب Maritim Jolie Ville Resort Casino, Guest Services / Front Office في كازينو ومنتجع ماريتيم جولي فيل شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 20 فبراير 2022
ترجمة Google
بجد شكرا على الاجازه في جولي فيل انبسطنا جدا وشكرا للمطعم الاكل جميل جدا وشكرا جدا لفريق الانميشن واختي كان عيد ميلادها جابولنا تورتا وعملو لينا حفله جميله بجد الاتيل جميل وكل الاصطف هناك محترم جدا شكرا على الاجازه ❤️
استفسر من Adujn عن كازينو ومنتجع ماريتيم جولي فيل شرم الشيخ
أشكر Adujn
ترجمة Google
Thank you for your overall very good feedback. We are glad you had a great stay at our Resort and hope to host you again.