Habibaalaa432@gmail.com

القاهره حدائق القبه

تعليق حول ليدو شرم
5.0 من 5 دوائرتمت كتابة تعليق 3 أغسطس 2021عبر الأجهزة المحمولة
احسن فندق نزلنا في في شرم بجد ومعامله الانميشن نورا و اولجا محترمين اوي بجد وكل يوم في شو احلي من الي قبله وكل العاملين في الفندق محترمين دا بجد والاكل حلو اوي ومعامله الناس حلوه بجد انا هقول لصحابي ينزله في وكل سنه بإذن الله هننزل في❤❤
طالع المزيد من الفنادق في شرم الشيخ
تمت كتابة التعليق في 2 أغسطس 2021

انا انبسط اوي اوي في الفندق والخدمات في جميله جدا وكل الي شغالين هنا محترمين وكويسين اوي انا اتبسط اوي مع نورا و اولجا في الديسكو وكان يوم جميل جدا وانشاءلله هاجي تاني وهقول اصحابي علي الفندق وعماد بتاع البار ومحمد ناس كويسه اوي ومحترمه والجو هنا جميل والڤيو جميل اوي وكل حاجه في الفندق حلوه وانت احسن الفنادق الي دخلتها في شرم وشكرا لفريق الانيميشن علي كل حاجه حلوه عملها معانا وتبسطنا اوي معاهم شكرا❤️❤️❤️

أشكر Osamarihan
تمت كتابة التعليق في 2 أغسطس 2021

انا انبسطت من الفندق والخدمات من اولجا ونوره كانو في الخدمه واتبسط جدا في البار كانت سهره حلوه خالص احنا انبسطنا ونيجي نزوركم ثاني وحنعمل دعايه ليكم شكرا ليكم انا غيرت جو والفندق جميل اوي وكل حاجه في حلوه والجو حلو والفيو جميل جدا والانيميشن ناس كويسه اوي وعماد الي في البار ممتاز جدا كل العمال الي في الفندق كويسين محترمين وانا اتبسط اوي معاكم وهاجي تاني انشاء الله انا وصديقي اتبسطنا كتير اوي معاكم

نوع الرحلة: سافرت في رحلة عمل

نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر maha555
تمت كتابة التعليق في 31 يوليو 2021

الفندق حلو بس الاكل مش احلى حاجة الاوضة جميلة جدا والمكان جميل
ونضيف اوى ومعاملتهم حلوة جدا والجو كمان جميل اوى و موقع الفندق جميل اوى بجد وانصح لو اى حد عايز يجى شرم يجى المكان دة جدا بجد وانصح انكو ترحوا المكان دة لأنة حلو جدا

تاريخ الإقامة: يوليو 2021
أشكر kokys817
تمت كتابة التعليق في 30 يوليو 2021

فندق جامد جدا
اطلاله مميزه مباشره على البحر
خدمه ممتازه حمام سباحه فوق سطح الفندق مباشر على البحر
بشكر كل الناس اللى شغاله فى الفندق من اول المدير العام محمد الشيوى إلى Olga و بسمه و الشيف خالد وعماد اللى واقف على البار وكل الناس

تاريخ الإقامة: يوليو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء