أوتيل ممتاز والخدمة جميلة جدا فريق العمل ممتاز جدا والغرف نظيفه و العروض الترفيهية كل ليله و البيتش جميل و حمام السباحه نظيف الفندق جميل جداً و انبسطنا جداً هناك و الفيو جميل جدا و كله ممتاز شكرا مارينا شرم
نوع الرحلة: سافر مع الأصدقاء
استجاب marinasharm1, General Manager في مارنيا شرم, لهذا التعليق
تم الرد 18 أكتوبر 2019
عزيزنا Nadiamatar :
شكرا جزبلا خالد أحمد المدير العام
الفندق رائع جدا وفريق الانيمايشن متعاون جدا وخصوصا الموظفه ماشا اشكرها جدا لمساعدتي على ترتيب جدول البرامج واعطائي الكثير من المعلومات عن المدينه والانشطه السياحيه 😁وساقوم نصيحة اصدقائي لزيارة الفندق
استفسر من shoosh m عن مارنيا شرم
أشكر shoosh m
استجاب marinasharm1, General Manager في مارنيا شرم, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 18 أكتوبر 2019
عزيزنا shoosh :
شكرا جزبلا خالد أحمد المدير العام
انا بجد اتبسطت اوي في الفندق وبجد المكان تحفه من اول الاوضه اللي كنت زعلانه وانا بسببها وكانت كل حاجه فيها حلوه اوي😍😍ومن اول الاضاءه والسرير اللي مريح جدا والمخدات تحفه لدرجه اني كنت عايزه أخدها معايا وانا ماشيه لحد التويلت اللي كان نضيف جدا وكل حاجه مجهزه فيه والشاطئ كان حلو اوي ونضيف جدا وحمامات السباحه كانت بردوا نضيفه جدا وأحلي حاجه ان في كذا واحد علي حسب الطول ودي حاجه حلوه للأطفال وللناس اللي مبتعرفش تعوم زي مثلا وبجد الناس كلها في الفندق من اول الريسيبشن لحد الناس اللي بتنضف كلها بيعملو شغلهم حلو جدا ومتعونين جدا ومش بيفرقوا بين مصري وأجنبي ودي حاجه في حد ذاتها اتبسط بيها جدا وكمان الحفلات اللي كانت بتتعمل كل يوم كانت حلوه جدا وتخلي اَي حد ميحبش يخرج برا الفندق وكمان الاكل كان متنوع جدا كل يوم حاجات مختلفه وكلهم تحفه انا يشكرهم كمان علي انهم اهتموا بينا جدا احنا عرسان جداد احتفلو بينا اول وصولنا الاوضه بتورته حلوه اوي وفاكهه وأي حاجه كنّا بنطلبها كانوا بيعملوا ومش بس احنا كل الناس وفعلا كانت تجربه حلوه وفعلا لازم نيجي تاني وحابه اشكر اوي اوي احلي بنوته في الفندق وكانت دايما ابتسامتها موجوده بترحب بكل الناس اسمها توته مبسوطه اوي اني اتعرفت عليها وبجد مبسوطه اوي بالتجربة وكمان احلي دي جي اسمه ميدا فعلا شاطر اوي في شغله وبيعرف ازاي يخلي اَي حد يرقص حتي لو مبيعرفش وشكرا لكل الناس اللي بتتعب فعلا عشان تقدم احسن ماعندها
استفسر من Roka K عن مارنيا شرم
أشكر Roka K
عزيزنا Rouka : شكرا لاختيارك فندق مارينا شرم وأخذ الوقت الكافي لكتابة تعليق ويسعدنا أن نلاحظ أن لديك تجربة ممتعة في إقامتك معنا ونقدر ملاحظاتك القيمة على انشطه الانيميشن تيم وكذلك خدماتنا وعروضنا الغذائية حيث ان راحه ورضاء نزلائنا هو ما نسعي له دائما ونتمني ان تكرروا الزياره مره أخري
شكرا جزبلا خالد أحمد المدير العام
خدمات ممتازة فندق نظيف وتعامل كله رقي الغرف مره نظيفه موقع الفندق هايل و ممتع جدآ و الاكل مره حلو و كل يوم في تنوع و تيم الانميشن ممتاز شباب كلهم حيويه و روح يقومون بكثير من الاكتيفتي ف الصباح و في المسا يعرضون العديد من العروض استمتعنا جدا بالفندق و الاقامه به
استفسر من Ghadaahmed452 عن مارنيا شرم
أشكر Ghadaahmed452
عزيزنا Ghadaa : شكرا لاختيارك فندق مارينا شرم وأخذ الوقت الكافي لكتابة تعليق ويسعدنا أن نلاحظ أن لديك تجربة ممتعة في إقامتك معنا ونقدر ملاحظاتك القيمة على انشطه الانيميشن تيم وكذلك خدماتنا وعروضنا الغذائية حيث ان راحه ورضاء نزلائنا هو ما نسعي له دائما ونتمني ان تكرروا الزياره مره أخري
شكرا جزبلا خالد أحمد المدير العام
فندق كويس جدا وإقامة ممتعة استقبال محترم و جميع العاملين بالفندق ممتازين الغرف نظيفه جدا و الڤيو رائع حقيقي اجازه ممتعه و طاقم الانميشن حلو جدا يقومون بكل الاكتيڤيتي و في المساء يعرضون حفلات رائعه فعلا استمتعنا بالأجازه و كل سنه هنكررها ان شاء الله
استفسر من alaa a عن مارنيا شرم
أشكر alaa a
عزيزنا Alaa : شكرا لاختيارك فندق مارينا شرم وأخذ الوقت الكافي لكتابة تعليق ويسعدنا أن نلاحظ أن لديك تجربة ممتعة في إقامتك معنا ونقدر ملاحظاتك القيمة على انشطه الانيميشن تيم وكذلك خدماتنا وعروضنا الغذائية حيث ان راحه ورضاء نزلائنا هو ما نسعي له دائما ونتمني ان تكرروا الزياره مره أخري
شكرا جزبلا خالد أحمد المدير العام
الفندق روعه بالخدمات والغرف وبوفيه الفطور والغداء والعشاء والشط في كل الالعاب البحريه واسعار مناسبه للجميع والموظفين لطيفين انصح بالزيارة والاستمتاع والاسترخاء ، قريب جدا على المشايه بخليج نعمه سيكون اختيار موفق لقضاء احلى اجازه و تيم الانميشن حلو جدا و كتير اكتيف
استفسر من Nsriin234good عن مارنيا شرم
أشكر Nsriin234good