ثبّت أقل سعر من هذه المواقع
Hotels.com
StayForLong
Expedia.com
Booking.com
الأسعار الواردة هي متوسط سعر الليلة المقدم من شركائنا وقد لا تشمل جميع الضرائب والرسوم. الضرائب والرسوم المعروضة تقديرات تقريبية فقط. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
تمت كتابة التعليق في 13 نوفمبر 2021

الغرف نضيفة و واسعة التكيف ممتاز جدا الڤيو من الغرفة ممتع الحمامات نضيفة التفاعليات الفندق من الصباح لي الليل ممتع البار في الفندق ممتاز الفطار ممتاز تيم الانميشن جدا رائع ممتاز دائما مبتسمين وبيحركو الجو

أشكر I4792MYabdullaha
استجاب Marina Sharm, Marketing في مارنيا شرم, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 16 نوفمبر 2021

تحية طبية من فريق عمل مارينا شرم .. تشرفنا باستقبال حضراتكم بفندقنا وسعداء جدا انكم استمتعتم باقامتكم ووقتكم معنا ، ونتمنى زيارتكم لنا مرة اخرى.

تمت كتابة التعليق في 9 نوفمبر 2021

الغرفة تمام كويسة تكيفات حلوه و قوية الحمام نضيف الفيو حلو الاكل الاصناف قليلة لكن الاكل حلو الشاطئ جميل جدا و الجاردن جميلة و شكلها حلو الانميشن ممتاز جدا

Nice
Anmition team marina sharm
Very nice

أشكر ahmedsH5157NN

تمت كتابة التعليق في 8 نوفمبر 2021

غرفة جميلة جدا نضافة و خدمة كويسة و حلوة الاكل كويس و نضيف و جميل و الشاطئ حلو و تيم انميشن رائع جدا و متحسش بي ملل اغاني حلوه ب الأخص عمرو دياب و تلبسين نضيف و جميل و البار خدمتو حلوة ومشاريب كويسة

نوع الرحلة: سافرت كأزواج
1  أشكر 169hossams
استجاب Marina Sharm, Marketing في مارنيا شرم, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 17 نوفمبر 2021

تمت كتابة التعليق في 5 نوفمبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة

فندق جيد و نظيف خدمة مميزة راجل الأنميشن محمد جيد خدمة ممتازة اسعار جيدة الغرف نظيفة الطعام ممتاز يوجد عرض ليلي ممتع انصح تجربة كل شيء مأمن في الفندق و الموظفين محترفين و معاملة ممتازة و راجل عل بار محسن كمان محترم و خدمة ممتازة

أشكر Mahmoud198512

تمت كتابة التعليق في 4 نوفمبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة

دي من أسوأ المرات إلي نزلت فيها شرم. بسب عيل انيميشن. بتاع حورات وكشري جدا و لو مش بتعمل إلي هو عايزا و مش بتطلعى معاه الديسكو بيغير أسلوبك و كل حاجة عندو بعصبية و بجد أسلوب زاي الزفت جدا جدا جدا حاجة خرااااااااا خراااااااا أنا كرهت الأوتيل دا و انصح كل الناس محدش ينزل الأوتيل دا. أسمو محمد محمد زفت زفت. و لية إسم تاني بس مش فاكرو و شايف نفسو و دا كل إلي عندي

أشكر H3590YCminak