Mohamed

اجازه ممتعه 😍

5.0 من 5 دوائرتمت كتابة تعليق 16 أغسطس 2021
الفندق ممتاز جدا المشروبات رائعه والاكل كويس الغرف نضيفه حممات السباحه نضيفه ويوجد اهتمام كتير علشان الاطفال فريق الانميشن بيقدم عروض ممتازه جدا ومختلفه دايما و الاكوي بارك الجديده جميله بجد استمتعنا كتير شكرا لكل فريق العمل ❤️😊
تاريخ الإقامة: أغسطس 2021
نوع الرحلة: سافر مع الأصدقاء
تم الرد 17 أغسطس 2021
نشكر سيادتكم على زيارتكم لفندق دريمزبيتش شرم الشيخ و نحن نشكر سيادتكم على اختيار فندقنا لقضاء اجازتكم معنا و نقدر حرصكم على تشجيعنا و نحن نتطلع لاستضافتكم فى منتجعنا مره اخرى
‪د.إ.‏ ‎1,084‬
    ‪د.إ.‏ ‎2,349‬
على بعد 13.1 كم من دريمز بيتش ريزورت
طالع المزيد من الفنادق في شرم الشيخ
تمت كتابة التعليق في 11 أغسطس 2021 عبر الأجهزة المحمولة

الفندق لا يستحق أن تفكر بالنزول به اصلا حيث انه دون المستوى ولا أعلم كيف يتم تصنيفه ٥ نجوم .
- تسجيل الدخول يستغرق وقتا طويلا ولوبى الفندق ضيق لا يستوعب عدد كبير وموظفى الاستقبال لا يعرفون الابتسامه.
- مستوى الغرف حدث ولا حرج لا ترقى لمستوى ٣ نجوم تكييفات كثيرة الأعطال بصفه يومية وتبريد قليل واثاث قديم متهالك .
- حمام سباحه لا يستوعب اعداد النزلاء وغير نظيف ويتم إغلاقه لمده طويله للتطهير فى يوم ٨/٩ اغلق حتى الثالثه عصرا وفى يوم ٨/١١ تم إغلاقه من الساعه٣عصرا لليوم التالى قمه الاستهتار وعدم المبالاة براحه النزلاء .
- بالنسبه للطعام فهو فى منتهى السوء وزحام شديد بالمطعم وطوابير طويله والاكل بارد وغير مطهى جيدا ولا مذاق له طوال الاقامه .
- عدد العماله بالفندق قليله وتتعرض لضغط شديد وتحتاج إلى اعاده تأهيل وتدريب ولا تتباسب اطلاقا مع عدد النزلاء حيث أن الفندق تقريبا يعمل ب ٥٠% من حجم العماله مما يؤدي إلى سوء مستوى الخدمه المقدمه للنزلاء وخصوصا فى مطعم الاوبرا الرئيسى .
- مستوى النظافه فى الفندق وتنسيق الحدائق جيد إلى حد ما.
- افضل مافى الفندق المناظر الطبيعيه وان كان الشاطيء صخرى .
فى النهايه لا انصح بالإقامة فى دريمز بيتش ريزورت حيث أن المتعه والراحه والاستجمام لا تتناسب مع مايتم دفعه .

تاريخ الإقامة: أغسطس 2021
1  أشكر mohamedhagag
استجاب Guest Service, Guest Services / Front Office في دريمز بيتش ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 12 أغسطس 2021

ضيفنا العزيز
نشكر سيادتكم على زيارتكم لفندق دريمز بيتش شرم الشيخ و نحن نقدر تواصل النزلاء مع أدارة الفندق اثناء فترة اقامتهم لجعلها اكثر راحة و متعة , علما باننا دائما نبذل قصارى جهدنا للارتقاء بمستوى الخدمة بشكل يرضى جميع عملائنا , ونعتذر عن اى شئ قد تسبب فى ازعاجكم وعدم رضاءكم خلال اقامتكم معنا ونحن قد تلقينا ارائكم ومقترحاتكم وسنهتم بالعمل على كل الملاحظات التى ذكرتموها بجديه تامه للوصول الى نتائج اكبر ترضيكم فى المره القادمه ونحن نتطلع لاستضافتكم فى منتجعنا مره اخرى

وشكرا لسيادتكم

تمت كتابة التعليق في 7 سبتمبر 2019

ميسي شيكو اوتكا ندي مكاوى ساره اسلام اليكس
بجد تيم روعة لاحلى اجازة
شكر خاص لندى و سارة من اولادى اروش كيدز اريا اسيب ولادى معاهم مطمن انهم هيقضوا وقت كله لعب . و ادونى فرصة للانطلاق و الاستمتاع بالاجازة
بجد تيم كسر تابوه االاجازة العائلية

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2019
    • جودة أماكن النوم
أشكر Elmerghany
استجاب DreamsResortsEgypt, Guest Relations Manager في دريمز بيتش ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 7 سبتمبر 2019

تمت كتابة التعليق في 25 يوليو 2019 عبر الأجهزة المحمولة

اجمل موقع في شرم الشيخ و اجمل شاطئ ..
الاوتيل قمة في الروعة و النظافة و المعاملة ..
الفعاليات راااااائعة و حفلة foam party مع fire show مباااااارح كانت خياااااال
انتو ناس احترافية بجد
شكرًا شرم الشيخ
👏🤗😃😍😍😍😍😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️🙏🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🥇🥇🥇🥇🥇🥇

أشكر 684lolol
استجاب DreamsResortsEgypt, Guest Relations Manager في دريمز بيتش ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 26 يوليو 2019

تمت كتابة التعليق في 18 يوليو 2019

انا ايهاب كمال غرفة رقم ١٤٠٤ موجود حاليا فى الفندق الفندق سيئ جدا بالنسبة للمطعم الاكل لا يليق بفندق نجمة واحدة ولا حتى نص نجمة انا بنصح اى حد ميجيش الفندق ولا يفكر يحجز فية بجد الاكل سئ للغاية وأصناف قليلة والخضروات حمضانة ولو فكرت تحجز فى الفندق احجز من غير اكل او تعمل زى بقى كنتاكى بقى وشاورما سورى وكوك دور وقضيها بقى عشان تقضى اجازة سعيدة اما بالنسبة للانيميشن بجد هما الى خلونا مبسوطين وجعلونا فى غاية السعادة بالأنشطة والتمارين والحفلات تحفة فى الليل بجد مميزين وممتعين اوى وشكرا ليهم بجد وبالنسبة ايضا للعاملين في الفندق سواء بالمطعم او البارات محترمين جدا والنظافة العامة مش بطالة والغرف معقولة من حيث المساحة والنظافة ومرة أخرى شكرا لكل العاملين بالفندق بالاخص على مايو المجنون وسيف وباولو وعمر وانيا ومارينا الاجانب بفريق الانيمشن وايضا بيشوى ويوسف واسامة بفريق السرفيس ومصطفى وأيمن بفريق النظافة وشكرا للريسيبشن لمساعدتنا ديما واحترامهم لينا بس بجد منصحش حد بالفندق

1  أشكر Ehabkamalbob
استجاب DreamsResortsEgypt, Guest Relations Manager في دريمز بيتش ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 21 يوليو 2019

ضيفنا العزيز

وشكرا لسيادتكم

تمت كتابة التعليق في 14 يوليو 2019

منتجع رائع للاستجمام موقع رائع المطعم عاوز إعادة نظر من الإدارة او تغيير الشيف بس الواضح انهم بيشتغلوا بالحد الأدنى من الكفاءات لكن نظافة المكان جيدة جدا البحر رائع الغرف جيدة جدا و خاصة المطلة على البحر

• نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر Footprints789700
استجاب DreamsResortsEgypt, Guest Relations Manager في دريمز بيتش ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 16 يوليو 2019

عزيزى الضيف

نشكر سيادتكم على زيارتكم لنا ونعتذر عن اى شئ قد تسبب فى ازعاجكم وعدم رضاءكم خلال اقامتكم معنا ونحن قد تلقينا ارائكم ومقترحاتكم وسنهتم بالعمل على كل الملاحظات التى ذكرتموها بجديه تامه للوصول الى نتائج اكبر ترضيكم فى المره القادمه ونحن نتطلع لاستضافتكم فى منتجعنا مره اخرى