لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
يستعرض 45 شخص هذا الفندق
ثبّت أقل سعر من هذه المواقع
Booking.com
US$ 84
طالع العرض
Expedia.comUS$ 84
Hotels.comUS$ 84
PricelineUS$ 84
TravelocityUS$ 84
Trip.comUS$ 94
Destinia.comUS$ 118
طالع 17 عرض متاح
* الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
التعليقات (9,627)
تصفية التعليقات
9,627 نتائج
تقييم المسافر
5,323
2,543
956
470
335
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
5,323
2,543
956
470
335
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
71 - 76 من 9,627 تعليق
تمت كتابة التعليق في 25 يوليو 2021 عبر الأجهزة المحمولة

دي كانت تاني تجربه ليا في الفندق ، البحر ممتع و جميل جدا تقدر تعمل سنوركلينج و كمان ممكن تعمل دايفينج و كمان ال دايفينج سنتر في الفندق بيظبط رحلات بحريه لطيفه مع ناس محترفين ، الفندق مناسب لكل الفئات و الاستاف كله محترف و زوق جدا و خدمه ممتازة

تاريخ الإقامة: يوليو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر Alaa-Awad58
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Amira Ismail, Other في هيلتون شاركس باى ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 30 يوليو 2021
ترجمة Google

ear Valued Guest,

Thank you very much for your review.

It is always pleasing to hear that our guests were satisfied with the facilities and service during their vacation and that you plan to return at some stage in the future.

Once again, we thank you very much for your report and we look forward to welcoming you back at the Hilton Sharks Bay in the near future.

Yours Sincerely,

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 18 يوليو 2021 عبر الأجهزة المحمولة

فندق ممتاز بصراحة و الجو هناك يعجب الشباب و كده بس تعليقي بسيط كده الاكل حلو كده خفيف مش هيعجب اي حد يعني خصوصاً اننا مصريين بنحب الاكل و كده بس الحفلات حلوة بصراحك و التيم يخليك تدخل في الجو و كده يعني

تاريخ الإقامة: يوليو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر D9039YPahmedw
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Amira Ismail, Other في هيلتون شاركس باى ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 18 يوليو 2021
ترجمة Google

Dear Valued Guest,

Thank you very much for your review.

It is always pleasing to hear that our guests were satisfied with the facilities and service during their vacation and that you plan to return at some stage in the future.

Once again, we thank you very much for your report and we look forward to welcoming you back at the Hilton Sharks Bay in the near future.

Yours Sincerely,

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 16 يوليو 2021

الفندق جميل جدا البحر والشط كان جميل أنا وأصحابي انبسطا جدا وولعبنا كتير مع فريق الانبمسن بصراحه كانت احلي اجازه قضيتها أنا وأصحابي وانا اكيد راجع تاني الفندق احب اشكر فريق الانبمسن لانهم كانو معانا طول الوقت شكرا ليزا جاميكا سام يانا علي الاجازه الممتعه

تاريخ الإقامة: يوليو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر Omar_ashra
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Amira Ismail, Other في هيلتون شاركس باى ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 18 يوليو 2021
ترجمة Google

Dear Valued Guest,

Thank you very much for your review.

It is always pleasing to hear that our guests were satisfied with the facilities and service during their vacation and that you plan to return at some stage in the future.

Once again, we thank you very much for your report and we look forward to welcoming you back at the Hilton Sharks Bay in the near future.

Yours Sincerely,

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 12 يوليو 2021

من اول ما وصلت الفندق انا واصدقاءي واحنا مبسطين من المكان ومن العاملين في المكان بصراحه من موظف الاستقبال الي اخر العاملين في المكان المطعم جميل والاكل جميل المشروبات كانت جيدا جدا احنا انبسطنا واحسن ناي نحب نشكرهم هما فريق الانيمشن كانو عاملين جو جميل في المكان ولعبنا معاهم وانبسطنا جدا وشكرا ليهم علي المجهود الي عاملينو

تاريخ الإقامة: يوليو 2021
أشكر mohamedsalah987456
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Amira Ismail, Other في هيلتون شاركس باى ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 13 يوليو 2021
ترجمة Google

Dear Valued Guest,

Thank you very much for your review.

It is always pleasing to hear that our guests were satisfied with the facilities and service during their vacation and that you plan to return at some stage in the future.

Once again, we thank you very much for your report and we look forward to welcoming you back at the Hilton Sharks Bay in the near future.

Yours Sincerely,

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 5 يوليو 2021 عبر الأجهزة المحمولة

اجمل شي بهيلتون شاركس باي الموظفين السوبر ستار بمعظم الاقسام بدايه من الحجز واستلام الغرفه في وقت قياسي واحب اشكر مستر اشرف مدير الرسبشن علي استقباله واسلوبه المميز والفريد لوضع لمسه جميله تجعلنا نحس اننا مرحب بينا .ومستر محمد الديوتي حاجه كده قمه في الاحترافيه والسرعه في عمل الحجز والتسكين وطقم الاغذيه والمشروبات ناس مرحابه جدا وبيفتكروا طلب المشروبات ويجهزوه لنا حتي قبل طلبه والشيف الرائع اللي في استيشن الاومليت اكتر من محترف بيجهز لي فلفل حار مخصوص لطلبي وطول الشيفت مبتسم للجميع ومدير المطعم مستر معتز الجميل ومستر محمد فوزي بترحابه بينا بنكون في بيتنا بجد وسواق الشاتل باص الجميل دائما مبسوط ومبتسم مع الكل والهاوس مان مستر جابر ومسترياسر والرسبشنيست الجميله في هيلتون الجديد ممتازه وبشوشه جدا وموظفين البار اللي في حمام السباحه ربنا يعينهم علي الحر وخدمتنا في نفس الوقت
بجد الموظفين اضافوا لمسه جميله للفندق وخلاه في نظرنا يستحق سوبر دي لوكس
اتمني مكنش نسيت حد خدمنا لانهم كلهم بيبذلوا مجهود اكتر من رائع لخدمتنا

تاريخ الإقامة: يوليو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر LGGGFD
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Amira Ismail, Other في هيلتون شاركس باى ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 6 يوليو 2021
ترجمة Google

Dear Valued Guest,

Thank you for your recent review of your stay at our hotel.
We would like to thank you for appreciating the team performance, mentioning their names. We will convey your comment to them.
We value your opinion as a good tool for improvement.
We hope we will have the pleasure of welcoming you back to the Hilton Sharks Bay.

Yours sincerely,

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات