لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
اتصل بمكان الإقامة للاستعلام عن مدى التوفر.
تتوفر فنادق مماثلة.
طالع الكل
Nora

الايام الحلوه

تعليق حول ‪Jaz Sharm Dreams‬
5.0 من 5 دوائرتمت كتابة تعليق 25 يوليو 2019
الفندق تحفه والاصطاف كله محترم جدا
والاكل جميل اااااوى والشيفات لطيفه جدا جدا جدا وشيف رضا كويس جدا👏👏
افضل فندق فعلا فى الاكل عشان مختلف دايما وفرش 👌
الحفلات جميله والشو حلو اااااوى ومختلف ومكاوى لطيف اوى 👌
اكتر حاجه سيئه انى مافيش نت فرى 👎🏽
الغرف جميله ومبهجه 😍
الخدمات ممتازه
عمال النضافه كويسين جدا جدا 👏
موظفين الرسيبشن خدمه سريعه ومحترمين 👍
الخدمه فى البار ممتازه 👌
عماله نظافه الحمام لطيفه جدا 👏
عمال المول محترمين جدا 👍
ياريت البول يكون فاتح باليل ????
محمد جمال عامل الفشار والايس كريم اكتر من ممتاز 👌
لبنى لطيفه وضحكتها حلوه😀
اكيد هكرر الزياره تانى كنا مبسوطين اوى 👏😍
تاريخ الإقامة: يوليو 2019
نوع الرحلة: سافر مع الأصدقاء
هل تواجه مشكلة مع هذا التعليق؟
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Tamer S, Owner Representative في ‪Jaz Sharm Dreams‬, لهذا التعليق
تم الرد 27 يوليو 2019

Dear Nora09876,

Thank you so much for your wonderful review.

We strive for excellent customer service and we are glad to hear you enjoyed your experience with us.

We look forward to welcoming you to the Sharm Dreams Resort .

My Personal Regards,
T Shaheen

يعبر هذا الرد عن الرأي الشخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC.
الفنادق القريبة
‪د.إ.‏ ‎531‬
يمكن استرداد المبلغ المدفوع كاملاً
‪Go to your Happy Price‬
  • Booking.com
    ‪د.إ.‏ ‎531‬
  • Agoda.com
    ‪د.إ.‏ ‎480‬
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎531‬
على بعد 8.5 كم من ‪Jaz Sharm Dreams‬
انتظار مجاني للسيارات
شامل الإفطار
‪د.إ.‏ ‎746‬
  • Trip.com
  • Agoda.com
    ‪د.إ.‏ ‎637‬
  • StayForLong
    ‪د.إ.‏ ‎1,345‬
على بعد 6.1 كم من ‪Jaz Sharm Dreams‬
انتظار مجاني للسيارات
حمام سباحة
‪د.إ.‏ ‎496‬
يمكن استرداد المبلغ المدفوع كاملاً
‪Go to your Happy Price‬
  • Booking.com
    ‪د.إ.‏ ‎500‬
  • StayForLong
    ‪د.إ.‏ ‎363‬
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎442‬
على بعد 8.5 كم من ‪Jaz Sharm Dreams‬
حمام سباحة
مطل على الشاطئ
‪د.إ.‏ ‎718‬
يمكن استرداد المبلغ المدفوع كاملاً
  • Priceline
    ‪د.إ.‏ ‎999‬
  • Algotels
    ‪د.إ.‏ ‎529‬
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎638‬
على بعد 8.7 كم من ‪Jaz Sharm Dreams‬
خدمة واي فاي مجانية
انتظار مجاني للسيارات
‪د.إ.‏ ‎322‬
  • Priceline
    ‪د.إ.‏ ‎322‬
  • DoubleTree
    ‪د.إ.‏ ‎317‬
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎322‬
على بعد 9.1 كم من ‪Jaz Sharm Dreams‬
انتظار مجاني للسيارات
حمام سباحة
‪د.إ.‏ ‎1,098‬
  • Trip.com
  • Rixos Hotels
    ‪د.إ.‏ ‎1,097‬
  • eDreams
    ‪د.إ.‏ ‎1,098‬
على بعد 17.1 كم من ‪Jaz Sharm Dreams‬
انتظار مجاني للسيارات
حمام سباحة
‪د.إ.‏ ‎568‬
يمكن استرداد المبلغ المدفوع كاملاً
‪Go to your Happy Price‬
  • Booking.com
    ‪د.إ.‏ ‎821‬
  • Agoda.com
    ‪د.إ.‏ ‎514‬
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎875‬
على بعد 14.3 كم من ‪Jaz Sharm Dreams‬
انتظار مجاني للسيارات
حمام سباحة
‪د.إ.‏ ‎1,672‬
‪د.إ.‏ ‎1,548‬
  • Rixos Hotels
    ‪د.إ.‏ ‎1,546‬
  • Trip.com
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎1,547‬
على بعد 16.7 كم من ‪Jaz Sharm Dreams‬
خدمة واي فاي مجانية
انتظار مجاني للسيارات
‪Go to your Happy Price‬
  • Booking.com
    ‪د.إ.‏ ‎277‬
  • all.accor.com
    ‪د.إ.‏ ‎277‬
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎277‬
على بعد 0.6 كم من ‪Jaz Sharm Dreams‬
انتظار مجاني للسيارات
حمام سباحة
طالع المزيد من الفنادق في شرم الشيخ
التعليقات (5,674)
تصفية التعليقات
5,674 نتائج
تقييم المسافر
3,446
1,054
555
250
369
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
3,446
1,054
555
250
369
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
267 - 272 من 5,674 تعليق
تمت كتابة التعليق في 25 يوليو 2019

اول مره بشرم دريمز و حبيته كتير و بالتأكيد هكررها و عاجي تاني علي الفندق ده
الاستقبال كان جميل جدا
المطعم الاكل لذيذ بس محتاج تنويع تكثر و تغير خلال الايام
البار رائع بالعاملين به
الغرف جميله
العروض و الأنشطة ميليه جدا و كان طوال الوقت أغاني رائعه و تسليه خلال اليوم كان
انصح الجميع بشرم دريم
بس كنت اتمني الواي فأي مجاني و كان كل شيء هيبقي مثال

تاريخ الإقامة: يوليو 2019
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر Bosygamalll146
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Tamer S, Owner Representative في ‪Jaz Sharm Dreams‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 27 يوليو 2019
ترجمة Google


Dear Bosygamall146,

Thank you so much for your wonderful review.

We strive for excellent customer service and we are glad to hear you enjoyed your experience with us.

We look forward to welcoming you to the Sharm Dreams Resort.

My Personal Regards,
T Shaheen

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 24 يوليو 2019

فندك حريقه
عم بي ولع
كل حاجه حلوه تعامل ممتاز والخدمات عسل وناس تمام والجو رهيب مش ممكن أمشي بجد انا مش هتحرك من هنا تحس انك مسافر صح والسهرات كمان حلوه حلوه كل يوم اكل جديد و مختلف وى حلو بجد وإلا الفريق الترفيهي الانيميشن تيم شكرا كتير علي كل حاجة

تاريخ الإقامة: يوليو 2019
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر Altwy
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Tamer S, Owner Rep في ‪Jaz Sharm Dreams‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 25 يوليو 2019
ترجمة Google

Dear Altwy,

Thank you for your kind review. We strive for excellent customer service and I am glad to hear you enjoyed your stay with us.

We hope to welcome you back to our hotel very soon.

Kind regards
T Shaheen

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 20 يوليو 2019

الفندق جميل جدا مز ناحيه كل شي
البار و المطعم مرتبين و الخدمه ممتازه
الغرف جميله و نظيفه
المسبح نظيف طوال الوقت و الشاطئ كتير يجنن
موقع الفندق كتير حبيته
اشكر بالاخص مهاب بمنطقه الارجيله
و احمد ببار المسبح
و اشكر الانيميشن علي العروض و الاهتمام بكل تفاصيل اليوم

تاريخ الإقامة: يوليو 2019
نوع الرحلة: سافرت بمفردي
أشكر Hussienalashram
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Tamer S, Owner Representative في ‪Jaz Sharm Dreams‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 21 يوليو 2019
ترجمة Google

Dear Hussienalasharm,

Thank you so much for your wonderful review.

We strive for excellent customer service and we are glad to hear you enjoyed your experience with us.

We look forward to welcoming you to the Sharm Dreams Resort .

My Personal Regards,
T Shaheen

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 20 يوليو 2019 عبر الأجهزة المحمولة

الفندق مكانه جيد لكن بصراحة المطعم سئ جدااا والاكل مكرر وتقف طابور في المطعم وطغط غير طبيعي أسوء شئ ديه مكنتش اجازة اتمني الإدارة تصلح من نفسها لانه علي الموضوع ده معتقدش الواحد هيروح تاني هناك واتمني الوضع يتغير

تاريخ الإقامة: يوليو 2019
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
1  أشكر helal81
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Tamer S, Owner Representative في ‪Jaz Sharm Dreams‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 21 يوليو 2019
ترجمة Google

Dear helal81 ,

Thank you for taking the time to write your review.

I have brought all your comments to the relevant departments who will look into this further.

If you would like to discuss this with myself or our General Manager, we would be delighted to speak with you


My Personal Regards
T Shaheen

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 11 يوليو 2019 عبر الأجهزة المحمولة

الفندق جميل جدا من نحيه كل شي
الاستقبال رائع
المطعم و البارات كلهم مرتبين و الطعام زاكي جدا و المشروبات في البارات رائعه
كل سنه باجي علي هالفندق و هفضل اجي مع العائله و الاصدقاء
اشكر العاملين بالفندق كلهم علي الاجازه الرائعه
حمام السباحه نظيف طوال الوقت و الشاطئ نظيف جدا
انصح الجميع بالفندق شرم دريمز لتميزه من موقع او خدمات او انشطه الانيميشن المسليه جدا

تاريخ الإقامة: يوليو 2019
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر mohamed0elmazon
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Tamer S, Owner Representative في ‪Jaz Sharm Dreams‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 12 يوليو 2019
ترجمة Google

Dear mohamed0elmazon

Thank you so much for your wonderful review.

We strive for excellent customer service and we are glad to hear you enjoyed your experience with us.

We look forward to welcoming you to the Sharm Dreams again soon.

My Personal Regards,
T Shaheen

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات