الاوتيل الجميل بس النظافه مش موجوده الاكوا بارك جميله الاكل دايما الاطفال بيتعبوا منه المفروض يبقي في اهتمام اكتر من كده في الاكل علشان فيه اطفال احنا مش بنسافر علشان الاكل يتعب الاولاد او حتي احنا تيم الانيميشن جميل جدا و كلنا بنحبه السنه ده احلي من كل سنه يارب دايما في تقدم و نجاح
استجاب Tamer S, Owner Rep في JAZ Sharm Dreams, لهذا التعليق
تم الرد 16 سبتمبر 2019
ترجم التعليق
Dear Hlaamohamad6868
Thank you so much for your wonderful review.
We strive for excellent customer service and we are glad to hear you enjoyed your experience with us.
T Shaheen
فندق محترم و بجد مفيش حاجه ناقصه في الفندق في اهتمام كبير بي الجيست في اهتمام كبير في النظافه و حابب اشكر الانيمشن تيم علي التفاعل خصوصا المجنون محمود ميسي علي الاكتيفتي كامله و اكيد راح اجي تاني ....
استفسر من Beeloo34 عن JAZ Sharm Dreams
أشكر Beeloo34
استجاب Tamer S, Owner Rep في JAZ Sharm Dreams, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 10 سبتمبر 2019
Dear Beeloo34
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC.
فندق ممتاز انا اول مره اجي بس بجد ناوي اجي كل اجازة فندق محترم و عاملين محترمين و في اهتمام كبير في النظافه الغرف جميله و الاكل متنوع و في سهارات بليل كل يوم غير التاني و بشكر الانيمشن تيم علي التواجد ديما
استفسر من Hoodaa311 عن JAZ Sharm Dreams
أشكر Hoodaa311
Dear Hoodaa311
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC.
احلي فندق ف شرم كفايه ذوق التعامل والخدمات واحترامهم كل حاجة ف الفندق تحففففه بمعني الكلمه حبيته جداااا اول مره ازوره ومش اخر مره ان شاء الله كنت زرت فندق جولي فيل وكان زفت والاكل سئ جداااااا فرق بصراحه ف كل حاجة 💓💓
استفسر من As340097 عن JAZ Sharm Dreams
أشكر As340097
Dear As340097
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC.
عن جد هاذ الفندق خدمته رائعه مناظر مدهشة تعامل موظين اكثر من رائع مواصلات جده عن جد مش مزح انا بالنسبه الي لفيت على كل الفنادق بالشرم ما لقيت افضل من الفندق هاذ الله يعطيهم العافيه على الخدمه بنصح الكل يجربه
استفسر من Jfs5336ad عن JAZ Sharm Dreams
أشكر Jfs5336ad
Dear Jfs5336ad
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC.
الفندق رائع وحلو ولكادر الي فيه رائع بتمنى ارجع هنا مره اخرى..... الاهتمام زائد في كل شئ..... ما شاء الله خدمه الغرف ممتازه والاكل ولا اروع.... والفريق الترفيهي رائع..... والبهارات كتير مذهلين والأنشطة الترفيهي الرياضيه على الشاطئ كتير روعه
استفسر من Mog353gjs عن JAZ Sharm Dreams
أشكر Mog353gjs
استجاب Tamer S, Owner Rep في JAZ Sharm Dreams, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 14 أكتوبر 2019
Dear Guest,
Thank you so much for your wonderful review.
We look forward to welcoming you to the Sharm Dreams Resort.