لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
يستعرض 21 شخص هذا الفندق
Expedia.com
US$ 105
طالع العرض
الإلغاء مجانًا حتى 08‏/10‏/21
Booking.com
US$ 109
طالع العرض
الإلغاء مجانًا حتى 07‏/10‏/21
احجز الآن، ادفع عند الإقامة
FindHotel
US$ 69
طالع العرض
الإلغاء مجانًا حتى 10‏/10‏/21
احجز الآن، ادفع عند الإقامة
Hotels.comUS$ 105
TravelocityUS$ 105
getaroom.comUS$ 116
طالع 14 عرض متاح
* الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
التعليقات (4,442)
تصفية التعليقات
4,442 نتائج
تقييم المسافر
2,610
892
461
199
280
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
2,610
892
461
199
280
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
108 - 113 من 4,442 تعليق
تمت كتابة التعليق في 14 سبتمبر 2019 عبر الأجهزة المحمولة

اولا مش ده المستوى ال اتعودنا عليه من قبل كده من مستوى الجست إلى مستوى الاهمال الخاص بالفندق مستوى الغرف وفين التجديدات ال اتعودنا عليها زى مثلا ادخل الكتشن القئ برص على الأكل نزلت بيه للمدير وكان الرد ان احنا فى بيئه صحراويه اوك بس مش بالطريقه ديه اوفر قوى دا مايمنعش ان فى حاجات حلوه زى الحفلات المسائيه كويسه جدا حمامات السباحه كويسه البيتش ممتاز ارجو ياجماعه يامسأولين الارتقاء بمستوى الجست والاهتمام بالفندق اكتر من كده شويه لان لو فضلت الأمور بهذا المستوى اتوقع ان الفندق هاينزل نجمه وياريت اختيار شركات تسويق تكون عندها بعد نظر فى الارتقاء بمستوى الفندق ومايكونش هما الفلوس وبس والكومرشن وبس وشكرا

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2019
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
1  أشكر Mostafaahmed7777
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Tamer S, Owner Rep في Muntajae Sharm Drimiz, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 25 سبتمبر 2019
ترجمة Google

Dear Mostafaahmed7777 ,

Thank you for taking the time to write your review.

I have brought all your comments to the relevant departments who will look into this further.

If you would like to discuss this with myself or our General Manager, we would be delighted to speak with you.

My Personal Regards,
T Shaheen

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 13 سبتمبر 2019

الاوتيل الجميل بس النظافه مش موجوده
الاكوا بارك جميله
الاكل دايما الاطفال بيتعبوا منه المفروض يبقي في اهتمام اكتر من كده في الاكل علشان فيه اطفال احنا مش بنسافر علشان الاكل يتعب الاولاد او حتي احنا
تيم الانيميشن جميل جدا و كلنا بنحبه السنه ده احلي من كل سنه يارب دايما في تقدم و نجاح

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2019
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر Hlaamohamad6868
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Tamer S, Owner Rep في Muntajae Sharm Drimiz, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 16 سبتمبر 2019
ترجمة Google

Dear Hlaamohamad6868

Thank you so much for your wonderful review.

We strive for excellent customer service and we are glad to hear you enjoyed your experience with us.

We look forward to welcoming you to the Sharm Dreams Resort

My Personal Regards,

T Shaheen

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 10 سبتمبر 2019

فندق محترم و بجد مفيش حاجه ناقصه في الفندق في اهتمام كبير بي الجيست في اهتمام كبير في النظافه و حابب اشكر الانيمشن تيم علي التفاعل خصوصا المجنون محمود ميسي علي الاكتيفتي كامله و اكيد راح اجي تاني ....

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2019
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر Beeloo34
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Tamer S, Owner Rep في Muntajae Sharm Drimiz, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 10 سبتمبر 2019
ترجمة Google

Dear Beeloo34

Thank you so much for your wonderful review.

We strive for excellent customer service and we are glad to hear you enjoyed your experience with us.

We look forward to welcoming you to the Sharm Dreams Resort

My Personal Regards,

T Shaheen

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 9 سبتمبر 2019

فندق ممتاز انا اول مره اجي بس بجد ناوي اجي كل اجازة فندق محترم و عاملين محترمين و في اهتمام كبير في النظافه الغرف جميله و الاكل متنوع و في سهارات بليل كل يوم غير التاني و بشكر الانيمشن تيم علي التواجد ديما

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2019
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر Hoodaa311
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Tamer S, Owner Rep في Muntajae Sharm Drimiz, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 10 سبتمبر 2019
ترجمة Google

Dear Hoodaa311

Thank you so much for your wonderful review.

We strive for excellent customer service and we are glad to hear you enjoyed your experience with us.

We look forward to welcoming you to the Sharm Dreams Resort

My Personal Regards,

T Shaheen

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 9 سبتمبر 2019

احلي فندق ف شرم كفايه ذوق التعامل والخدمات واحترامهم كل حاجة ف الفندق تحففففه بمعني الكلمه حبيته جداااا اول مره ازوره ومش اخر مره ان شاء الله
كنت زرت فندق جولي فيل وكان زفت والاكل سئ جداااااا فرق بصراحه ف كل حاجة

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2019
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر As340097
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Tamer S, Owner Rep في Muntajae Sharm Drimiz, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 10 سبتمبر 2019
ترجمة Google

Dear As340097

Thank you so much for your wonderful review.

We strive for excellent customer service and we are glad to hear you enjoyed your experience with us.

We look forward to welcoming you to the Sharm Dreams Resort

My Personal Regards,

T Shaheen

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات